Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1619
30.10.11 19:35

Pěkný fotecky :palec:
No my jsme právě dlouzi tak bude záležet jak moc ještě vyrostem (no tatínek má bez 2 cm 2 m). Chcu se zeptat, už jezdíte s fusakem? Mě ještě přijde docela teplo. Jinak v obchodě v pardubicích mě tvrdili že do toho fusaku stačí oblict málo, třeba jak je dítě oblečený doma. Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.10.11 19:37
Gaguska píše:
No my jsme právě dlouzi tak bude záležet jak moc ještě vyrostem (no tatínek má bez 2 cm 2 m). Chcu se zeptat, už jezdíte s fusakem? Mě ještě přijde docela teplo. Jinak v obchodě v pardubicích mě tvrdili že do toho fusaku stačí oblict málo, třeba jak je dítě oblečený doma. Máte s tím někdo zkušenosti?

ja uz jezdim, je jen v puncochacich a nahore ma mikinu a bundu - zalezi jak je velka zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.10.11 20:02
Gaguska píše:

Ja mam dost urvanou holcicku :) , takze nez ji mam oblikat , tak mam v kocarku fusak, davam v tom v cem je doma, a to puncochacky, body na dlouhy rukav + tricko na dlouhy rukav a cepicku , a hon ven uspat rvouci mimi :D
Neni v tom nak spocena, ale ani zima ji tam neni , s fusakem jsem nadmiru spokojena, na kluka jsem mela beranka, ale tenhle mi prijde byt lepsi, ze tu teplotu krasne udrzi :palec:

• Citovat
  • Upravit
oxit
30.10.11 20:03

Ono prave ze ten fusak se skoro uplne uzavre , mimco pak v tom je jak v domecku :)

• Citovat
  • Upravit
440
30.10.11 22:06

oxit díky moc za podrobnou dokumentaci :palec: 88cm je přeci jen už víc. Fusak mám také objednaný od Gessleinu, ale presne jak pise Gaguska, mam taky celkem dlouhe stvorenicko :-) Navic ma kolem sebe rada hodne prostoru a uz ted se mi v korbicce vzteka, ze je ji tesna (jako na sirku). Nevim, vetsina miminek v kocarku chrni, jen ta nase treperenda se celkem casto vzteka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.10.11 22:19
kroutilka píše:
oxit díky moc za podrobnou dokumentaci :palec: 88cm je přeci jen už víc. Fusak mám také objednaný od Gessleinu, ale presne jak pise Gaguska, mam taky celkem dlouhe stvorenicko :-) Navic ma kolem sebe rada hodne prostoru a uz ted se mi v korbicce vzteka, ze je ji tesna (jako na sirku). Nevim, vetsina miminek v kocarku chrni, jen ta nase treperenda se celkem casto vzteka… :zed:

Holku mam taky dlouhou :D , a vztekame se v kocarku taky :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
440
30.10.11 22:24

:-) ja proste nevim co s ni… dneska jsme se vraceli domu (ja, mimco a pes), rvala jak protrzena na celou ulici. Jedna chytra babka zpoza plotu „copak, mame hlad?“… tak jsem jen odsekla „ne, asi se nudi“… vypada to dost divne, kdyz tlacim rvouci kocarek. Ale jsem tvrda a nevyndavam ji (jen jednou), at vi, ze v kocarku proste bude a bude a bude… a jak snasite autosedacku? Tam mi taky rve… chjo… :nevim: jinak jsem nasla nejakou pouzitou C-lift tasku z Brandysa, tak to mozna zkusim… stejne si pojedu do porodky pro papiry, treba by byla k nahlidnuti a zkusila bych ji tam napasovat… a ten U-dil nemas, ten neni nutny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.10.11 22:48
kroutilka píše: :-) ja proste nevim co s ni… dneska jsme se vraceli domu (ja, mimco a pes), rvala jak protrzena na celou ulici. Jedna chytra babka zpoza plotu „copak, mame hlad?“… tak jsem jen odsekla „ne, asi se nudi“… vypada to dost divne, kdyz tlacim rvouci kocarek. Ale jsem tvrda a nevyndavam ji (jen jednou), at vi, ze v kocarku proste bude a bude a bude… a jak snasite autosedacku? Tam mi taky rve… chjo… :nevim: jinak jsem nasla nejakou pouzitou C-lift tasku z Brandysa, tak to mozna zkusim… stejne si pojedu do porodky pro papiry, treba by byla k nahlidnuti a zkusila bych ji tam napasovat… a ten U-dil nemas, ten neni nutny?

Autosedacka dobry pokud jsme v aute a jedeme, horsi kdyz se zastavime, to rvem, v kocarku rvem, .„U“ dil mame, to jakoby uzavre ten kocarek kdyz tam je ta taska, „U“ dil prodavaji jen v Pardubicich , myslim , aspon to tehdy rikala prodavacka, ze ten dil pro ne Gesslein vyrabi vyslovene na jejich zadost, ze maminky pry chteli neco cim by se dala ta taska jakoby uzavrit :) , takze mit ten dil neni nutny :)

• Citovat
  • Upravit
1619
31.10.11 07:41

Nám taky řve v autosedacce. Nechápu jak tam někdo může chodit uspávat dítě. Teď jsme ale začali víc jezdit autem tak uz to je lepší. Manžel už nejezdí pryč na sluzebky tak občas někam popojedu autem ( k babickam, na výlet). Teda nerve mě od té doby co jsem ho jednou prehlusila rádiem, ale to teda bylo hodně nahlas až sem se bála že mu prasknou bubinky. Od té doby se asi boji :-)
V kocaru taky řve když nespí a nevidí na listy. Dřív řval víc kvůli prdum, teď už je to lepší. A z těch lidí si nic nedělej, já to moc dobře znám, mě skoro pokazdy někdo osloví tak už to tak neberu.....to pořád říkají, "asi ma hlad, bolí ho břicho, tady paní jede s muzikou, … Dokonce predemnou otvírají dveře, nakouknou kdo tady tak ječí a zas dveře zavírají. Náš ladík má totiž super hlasitej jecak jako by ho někdo vraždil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
31.10.11 07:58

:lol: :lol: :mrgreen: Napodobne , muj rvouci kocar je slyset daleko!!!!!!!!!!!! A kazdy taky cuci :cert:
No kluk mi nerval, to je fakt rozdil hrozny :zed:

• Citovat
  • Upravit
440
31.10.11 12:44

Mam v cerstvy pameti, kdyz ji byly asi 4 tydny a jeli neco zarizovat - chrnela celou dobu. Manzel povida „to mame stesti, ze nam v aute spi“ a ja „a oni jako jsou deti, ktery v aute nespi a rvou?“… ted uz vim, ze jsou!! :cert: Ale je fakt, ze kdyz jedeme a ona je vzhuru, po chvilce usne, nestesti je, kdyz je ta cesta delsi a ona se probere kdyz nekde zastavime - stava se ze me expert na jizdu na oranzovou :-D Ale shodli jsme se na tom, ze ma jednu dobrou povahovou vlastnost do zivota - JE VYTRVALA :pankac: Hehe, presne Gagusko, kdyz si vzpomenu na rady - kdyz miminko boli brisko, pohoupejte v autosedacce, to bych ji asi dodelala pri jejich kolikovych zachvatech (nastesti uz mame po…). Mejte se krasne devcata, spoustu pohodovych podzimnich prochazek preju :-P Ja uz se tak tesim na ten kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
31.10.11 12:46

Jo a s tim radiem jsem to taky jednou zkousela, ale Kaja je jednoznacne lepsi - s ni to ani nehlo, rvala si dal, chvilkama jsem mela pocit, ze do rytmu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
31.10.11 15:46
kroutilka píše:
Jo a s tim radiem jsem to taky jednou zkousela, ale Kaja je jednoznacne lepsi - s ni to ani nehlo, rvala si dal, chvilkama jsem mela pocit, ze do rytmu :cert:

U nas funguje sprcha, kdyz jdu do sprchy beru si malu sebou, po chvile prestane rvat a spi :), ale vetsinou nezabere nic a vrele rveme dal :mrgreen: , v aute v kocarku v sedacce, a to mne teda stve ze clovek si koupi drahy kocar s kterym se super jezdi, a nemuze si uzit prochazky :D ..... no a jezdime, to ze se na nas kidi koukaji, otaceji uz jsem si zvykla :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3823
31.10.11 19:07
Děkuju :lol:
oxit píše:
Jee, krasna profilovka :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.11.11 11:28

ahooj všem,

neměla by jste některá český návod na F6?

předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4