Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
oxit
20.9.11 18:27
careynka píše:
oxit píše:
Ahoj holky, tak my uz mame prvni prochazky za sebou, kocarek hodnotim uplne super, ovladani na jednicku!
A je strasne promysleny, kazdy detail, nic nechybi :palec: :palec: :palec: .
Careynko my mame i fusak od Gessleinu, jak do autosedacky (maly), tak i velky do 3let. Zatim mame jeste miminko, takze nanoznik asi budu davat
mne chybi jedna jedina vec a to odpruzeny kola vzadu :-D a moc moc gratuluju k mimi!! :kytka:

Dekuji :kytka: :hug: .
Mne se zda ze odpruzeny je dost :think: , no uvidime :)

• Citovat
  • Upravit
19494
20.9.11 18:31
oxit píše:
careynka píše:
oxit píše:
Ahoj holky, tak my uz mame prvni prochazky za sebou, kocarek hodnotim uplne super, ovladani na jednicku!
Careynko my mame i fusak od Gessleinu, jak do autosedacky (maly), tak i velky do 3let. Zatim mame jeste miminko, takze nanoznik asi budu davat
mne chybi jedna jedina vec a to odpruzeny kola vzadu :-D a moc moc gratuluju k mimi!! :kytka:
Mne se zda ze odpruzeny je dost :think: , no uvidime :)

tak ja mam trikolku a nevsimla jsem si zadny pruziny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.9.11 19:42

tak v popisu pisou ze i ty trikolky jsou odpruzeny, ale asi maji pero v tom bakelitu u kola :-D takze ten povoli az pouzivanim :-) tak jestli ano, tak je dokonaly :-D zitra vyfotim a poslu fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
20.9.11 21:07
careynka píše:
oxit píše:
careynka píše:
oxit píše:
Mne se zda ze odpruzeny je dost :think: , no uvidime :)
tak ja mam trikolku a nevsimla jsem si zadny pruziny :-(

Mame F6, ctyrkolku :)

• Citovat
  • Upravit
1619
20.9.11 21:41

Já mám taky F6 a teda mám asi nějakej vadnej kus. Zatáčí mě na jednu do leva a brzda se mě po měsíci porouchala. Ne že by to teda předtím nějak extra brzdilo, zdá se mě že ty nožní brzdy jsou lepší. Už bych si takovej drahej kočár poruchovej nikdy nekoupila. Péruje to jenom na zadních kolech takže to je pro jízdu v terénu nedostačující, chtělo by to i přední nápravu odpruženou. Kola mě přijdou zbytečně moc tlustý a těžký. pláštěna co byla u toho má teda dost divný rozepínání, radši sem si tam koupila jinou s větracím okýnkem aby se mě miminko neudusilo. Dole ten nákupní koš je taky na dvě věci… nevím proč tam je uprostřed ta tyčka, nedá se tam skoro nic dat, je to nízko nad zemí a ta samotná korba je taky nízko nad tím nákupním košem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
20.9.11 22:21
Gaguska píše:
Já mám taky F6 a teda mám asi nějakej vadnej kus. Zatáčí mě na jednu do leva a brzda se mě po měsíci porouchala. Ne že by to teda předtím nějak extra brzdilo, zdá se mě že ty nožní brzdy jsou lepší. Už bych si takovej drahej kočár poruchovej nikdy nekoupila. Péruje to jenom na zadních kolech takže to je pro jízdu v terénu nedostačující, chtělo by to i přední nápravu odpruženou. Kola mě přijdou zbytečně moc tlustý a těžký. pláštěna co byla u toho má teda dost divný rozepínání, radši sem si tam koupila jinou s větracím okýnkem aby se mě miminko neudusilo. Dole ten nákupní koš je taky na dvě věci… nevím proč tam je uprostřed ta tyčka, nedá se tam skoro nic dat, je to nízko nad zemí a ta samotná korba je taky nízko nad tím nákupním košem.

Kamaradka ma Gessleina uz pet let, bez jedine opravy a poruchy, vozi v tom uz druhe detatko..... :nevim:
Tak zas k tomu kosiku : je to jen kosik na par veci, predsi s kocarem nejizdime na nakup…
Ja jsem max spokojena , a i me zname co ho maji :) , ale co clovek to nazor :)
Jinak pokud kocarek mas v zaruce ti ho opravi predsi........

• Citovat
  • Upravit
19494
20.9.11 22:24
oxit píše:
Gaguska píše:
Já mám taky F6 a teda mám asi nějakej vadnej kus. Zatáčí mě na jednu do leva a brzda se mě po měsíci porouchala. Ne že by to teda předtím nějak extra brzdilo, zdá se mě že ty nožní brzdy jsou lepší. Už bych si takovej drahej kočár poruchovej nikdy nekoupila. Péruje to jenom na zadních kolech takže to je pro jízdu v terénu nedostačující, chtělo by to i přední nápravu odpruženou. Kola mě přijdou zbytečně moc tlustý a těžký. pláštěna co byla u toho má teda dost divný rozepínání, radši sem si tam koupila jinou s větracím okýnkem aby se mě miminko neudusilo. Dole ten nákupní koš je taky na dvě věci… nevím proč tam je uprostřed ta tyčka, nedá se tam skoro nic dat, je to nízko nad zemí a ta samotná korba je taky nízko nad tím nákupním košem.
Kamaradka ma Gessleina uz pet let, bez jedine opravy a poruchy, vozi v tom uz druhe detatko..... :nevim:
Tak zas k tomu kosiku : je to jen kosik na par veci, predsi s kocarem nejizdime na nakup…
Ja jsem max spokojena , a i me zname co ho maji :) , ale co clovek to nazor :)
Jinak pokud kocarek mas v zaruce ti ho opravi predsi........

ja na nej cekala skoro pul roku, nez se dalo vsechno dokupy a dnes mi ho privezli z nemecka :-)))) zatim je perfektni a vyvazeni trikolky super, i pres moji snahu malyho vyklopit se mi to nepodarilo a naslapna brzda taky super, naproti tomu, co jsem mela u DOrjana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.9.11 11:18

holky, co uz mate sportak nebo vite, dotaz ..... nacvakla jsem tam tu hrazdicku kolem nozicek … jak ji zase sundam? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
27.9.11 08:24

oxit - tak to já teda s kočárem na nákup jezdím ale beru si k tomu ještě batoh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.9.11 10:12
Gaguska píše:
oxit - tak to já teda s kočárem na nákup jezdím ale beru si k tomu ještě batoh

mne ten kos prijde teda fakt velkej, nemam F6 ale trikolku…a nosnost 4kg je tak akorat. S kocarkem jako takovym by me nenapadlo jet na nakup, ale asi proto ze vsude dojizdim, vzdy jsem mela malyho v autosedacce nebo ted sedi v kosiku s mimishopikem. Co jsem mela kocar pred tim, tak jeho kosik mel nosnost 2 kila, tak nedam fakt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.9.11 11:55
Gaguska píše:
oxit - tak to já teda s kočárem na nákup jezdím ale beru si k tomu ještě batoh

Ja ne, pripadne pouze jen pro par veci: pecivo , mliko :) , neumim si nakupovani s kocarem ani představit

• Citovat
  • Upravit
1638
18.10.11 20:40

maminky co máte autosedačku maxi-cosi naraženou na gesleinu, tak se vám tak houpe?
já ted zjistila, že se tam tak „gynglá“ sem a tam…na těch adaptérech..
předtím jsem si toho něják nevšímala, cca 4× co sme byli autem, ale ted sem zjistila, že se to dost houpe?
máte ji totálně při jetí kočárkem napevno bez pohybu, nebo se při jízdě kočárkem autosedačka pohupuje? díky !!za info
já jen abych malou někde nevyklopila, jestli nemáme špatné adaptérny nebo sedačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.10.11 20:46
Ja mam autosedacku taky od Gessleinu , a ta drzi :)
madrianova píše:
maminky co máte autosedačku maxi-cosi naraženou na gesleinu, tak se vám tak houpe?
já ted zjistila, že se tam tak „gynglá“ sem a tam…na těch adaptérech..
předtím jsem si toho něják nevšímala, cca 4× co sme byli autem, ale ted sem zjistila, že se to dost houpe?
máte ji totálně při jetí kočárkem napevno bez pohybu, nebo se při jízdě kočárkem autosedačka pohupuje? díky !!za info
já jen abych malou někde nevyklopila, jestli nemáme špatné adaptérny nebo sedačku…
  • Citovat
  • Upravit
1638
18.10.11 21:10

já vím ta je original …
ale vím že většina lidí používá s adaptéry maxi´-cosi
ona tam sedí bezvadně, je nacvaknutá
jen chci vědět, jestli nemám třeba špatný adaptéry, nebo jestli je to noumální :lol: u maxi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.10.11 22:16
madrianova píše:
já vím ta je original …
ale vím že většina lidí používá s adaptéry maxi´-cosi
ona tam sedí bezvadně, je nacvaknutá
jen chci vědět, jestli nemám třeba špatný adaptéry, nebo jestli je to noumální :lol: u maxi cosi
:think: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí