Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyOxit, měla jsi stejný kočárek pro obě děti? Mám na mysli, jestli si třeba dokupovala jiný loop…
Vech píše:
Oxit, měla jsi stejný kočárek pro obě děti? Mám na mysli, jestli si třeba dokupovala jiný loop…
Ja mam mimco po 7letech, tehdy jsem si kupovala obyc kocarek, nebyl tolik drahy ani nak levny, ale nevydrzel, kupovala jsem po 2letech dalsi
, a vyslo to na dost penez, proto jsem se rozuhodla pro Gesslein, radsi mam neco co vydrzi
.
Kocarek mame u rodicu, zatim fotky nemohu pridat, jinak lop je s takovy modro-sedym puntikem . A kocarek je do seda
Oxit - aha, tak to jo… Mě totiž zajímalo, jestli jde kromě loopu vyměnit i ta vrchní část, nebo třeba předek té tašky. Já na kočárek ještě čekám, měl by dorazit v půlce září ![]()
Vech píše:
Oxit - aha, tak to jo… Mě totiž zajímalo, jestli jde kromě loopu vyměnit i ta vrchní část, nebo třeba předek té tašky. Já na kočárek ještě čekám, měl by dorazit v půlce září
Myslim ze predek tasky urcite. Z tasky jde sundat tez na tom vrsku takova ta barevna cast ktera je stejna jako loop (provedenim) aspon u nas
, takze myslim ze pak zmenit vzhled kocarku nebude problem
. Gesslein budu pouzivat a na treti ditko
, pokud se teda nam to povede
![]()
Jj, já jsem si všimla, že to jde odepnout a sundat, tak snad půjde i koupit jiná barva. Teď máme kombinaci hnědo - růžová. Když pak pořídíme brášku, vyměnila bych za modrou ![]()
Vech píše:
Jj, já jsem si všimla, že to jde odepnout a sundat, tak snad půjde i koupit jiná barva. Teď máme kombinaci hnědo - růžová. Když pak pořídíme brášku, vyměnila bych za modrou
Mne uchvatily puntiky v prodejne, ackoli jsem chtela neco do ruzova, tak puntikovana variant amne nenechala chladnou, a vezla jsem si ho domu
![]()
Vech taky jsem se hned v obchodě ptala,jestli ty barevné části půjdou vyměnit,přeci jen modro-bílá kostka neni úplně holčičí a prý by to neměl být problém.Ale na 100% nám to potvrdili jen u Loopu.
Já jsem se nakonec rozhodla vyprat fusak a loop.Přeci jen je to citit,takovym divným čmuchem.
Monto - tak to je super, já se ještě zeptám v Duze, až si pojedeme pro kočárek, jak je to s tou výměnou…
Vech píše:
Monto - tak to je super, já se ještě zeptám v Duze, až si pojedeme pro kočárek, jak je to s tou výměnou…
no Loop jde kazdopadne, dyt se vybira zvlast a jde sundat, tak si koupis jen jiny loop a mas jiny kocarek
Careynka - jj loop je jasný, spíš šlo o ten zbytek - vrchní část + předek tašky…
Vech píše:
Careynka - jj loop je jasný, spíš šlo o ten zbytek - vrchní část + předek tašky…
jo taaaak, tak to mam nastesti cerne, takze zmenim kdyztak jen Loop ![]()
Ahoj holky měla by jsem na vás dotaz ted m+ moc zaujal tento kočárek a líbí se mi hlavně ta vyměnitelná kolečka což je úžasné chtěla bych se vás zeptat zda jste si některá k němu koupila korbičku? A pak by mě zajmálo za mi prozdradíte na kolik vás kočárek vyšel bud s korbičkou nebo s vložnou takžkou děkuji ![]()
Barčo, já mám objednáno F6 + C-lift vložnou tašku + kompletní příslušenství (autosedačku, fusak,.....). Pokud Tě zajímá jen cena za kočárek a vložnou tašku, pak třeba tady http://www.eshopbaby.cz/…slein-p4885/.
Já jsem ale objednávala v kamenném obchodě v Duze v Pardubicích. Určitě stojí za to se tam jet podívat a vyzkoušet, fakt doporučuji ![]()
Moc děkuji kočárek je opravdu moc krásný a myslím si že i hodně využitelný a bude se dále hodit i na další mimčo příjde mi super ty vyměnitelná kolečka kort na simu ty větší na sníh, tak já už autosedačku mám maxi cosi ale nevím zda by šla na tento kočárek také přidělat? kdyby ne tak bych musela vybrat jiný kočárek.