Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
1.5.11 21:47

Děkuju moc za kontakt, mylsíš, že jsou mi schopní poslat nabídku mailem? A nevíš prosím Tě jestli komunikují taky v Aj. Němčina mi nikdy moc nešla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
2.5.11 08:23

No obavam se ze mailem nic neposlou-musi se tam osobne..z Prahy to je hodka a pul autem:-) jinak ja nemecky taky neumim-dcera majitelky mluvila dobre anglicky takze nebyl problem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.5.11 16:38

Když si koupíte kočárek Gesslein v Německu, tak počítejte s tím, že budete muset i pro případné opravy taky tam, v Čechách vám to nikdo oficiálně neudělá ani za peníze, i když bude v záruce. Kamarádka to teď právě řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
2.5.11 17:24
Lanka píše:
Když si koupíte kočárek Gesslein v Německu, tak počítejte s tím, že budete muset i pro případné opravy taky tam, v Čechách vám to nikdo oficiálně neudělá ani za peníze, i když bude v záruce. Kamarádka to teď právě řešila.

tak s tímhle počítám… ale jak jsem psala někde výše - nám to do toho Německa trvá autem necelé dvě hodinky - spíš míň takže to není taková dálka tam dojet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.5.11 21:00

Tak holky, byla jsem na veletrhu Svět dětí v Hradci Králové tento víkend a narazila jsem tam na firmu John Nell, začínají kočárky Gesslein teprve prodávat, takže bohužel nemají takové perfektní informace jako v Pradubicích, ale nicméně jsem si sedla nad jejich ceník, nad ceník Pardubic a různých internetových obchodů v Německu a k mému úžasu jsem zjistila, že bude nejlepší si ho koupit v Hradci. Při záručním servisu zapůjčují jiný kočárek, záruka je klasika 2 roky, záloha 10% a celkový dojem dobrý. Vím, že je to třeba nefér vůči Duze, ale proč mají ty kočáry tak nesmyslně drahý, když o 20km dál ho pořídím o 8000,– levněji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.5.11 22:32

Kočárek Gesslein

Myslím si, že Gesslein by byl bezva kočárek v cenové hladině do 8000,– Kč, ale jinak cena naprosto neodpovídá jeho užitné hodnotě.
Máme F6-ku, je požívána od listopadu. První naprosto nepohodlná věc je aretace složeného kočárku. Ten má sice tři! pojistky proti samovolnému složení kočárku, ale žádnou aretaci jeho rozložení, takže je potřeba složený kočárek při nakládání do auta vzít do náruče aby se nerozložil a člověk je věčně jako prase. To nemluvím o tom, že se při každém složení kočárku nákup uložený v košíku mezi nápravami bez milosti vysype na zem, nebo že se samovolně uvolňuje areatace otáčecích koleček.
Po půl roce při vystupování z autobusu praskla plastová součástka pohyblivé rukojeti, takže se s kočárkem prakticky nedá jezdit. Prodejce z Kdyně se po vysvětlení problému na týden odmlčel, pán z kočárků DUHA z Pardubic nás poslal někam s tím, že nám součástku neprodá, pokud jsme kočárek nekoupili u něj.
Kdybysme si kočárek koupili v TESCU, stál by polovinu a nejspíš by nám ho vyměnili za jiný. Bez řečí. Takhle nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.5.11 23:40

Poslali nám kloub rukojeti z Plzně,jediní v republice byli ochotní mi vyhovět, máme kočárek z druhé ruky a byl koupený v Rakousku, takže opravu nechtěli nikde vzít,pokud nebyl zakoupen u nich. Kloub stál i s poštovným 700kč a vyměnili jsme ho sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.5.11 23:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
23.5.11 06:37
Trupak píše:
Myslím si, že Gesslein by byl bezva kočárek v cenové hladině do 8000,– Kč, ale jinak cena naprosto neodpovídá jeho užitné hodnotě.
Máme F6-ku, je požívána od listopadu. První naprosto nepohodlná věc je aretace složeného kočárku. Ten má sice tři! pojistky proti samovolnému složení kočárku, ale žádnou aretaci jeho rozložení, takže je potřeba složený kočárek při nakládání do auta vzít do náruče aby se nerozložil a člověk je věčně jako prase. To nemluvím o tom, že se při každém složení kočárku nákup uložený v košíku mezi nápravami bez milosti vysype na zem, nebo že se samovolně uvolňuje areatace otáčecích koleček.
Po půl roce při vystupování z autobusu praskla plastová součástka pohyblivé rukojeti, takže se s kočárkem prakticky nedá jezdit. Prodejce z Kdyně se po vysvětlení problému na týden odmlčel, pán z kočárků DUHA z Pardubic nás poslal někam s tím, že nám součástku neprodá, pokud jsme kočárek nekoupili u něj.
Kdybysme si kočárek koupili v TESCU, stál by polovinu a nejspíš by nám ho vyměnili za jiný. Bez řečí. Takhle nevím…

Já to nějak nechápu. Jak se vysype nákup z košíku při skládání? Mně se to nikdy nestalo a ani nechápu, jak by se to při skládání kočárku mohlo stát :think:
Aretace na složený kočárek není, to je pravda, ale vzhledem k větší váze kočárku ho stejně musím vzít oběma rukama (zepředu a zezadu) a někdy si taky zamažu pravou nohu. Aretace by podle mě nic nevyřešila.
Prasklý kloub je dle mého na reklamaci. Mamka je malá, my s mužem vysocí, takže skoro denně měníme výšku rukojeti tam a zpátky, kočár pořád zvedáme, taháme a kloub drží. Určitě bych reklamovala. Pokud to nejde, tak jak psala pannda - v Superbaby v Plzni jsou opravdu ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
23.5.11 06:38

A aretace předních koleček - taky nemám problém :nevim: Co ti na to řekli při reklamaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.5.11 17:26

Polož si cokoliv do košíku, třeba dvě PETky s minerálkou. Slož kočárek a pozoruj podlahu košíku. Při sklápění se podlaha zešikmí a všechno se z něj vysype.
Není špatný, jen to není takový Mercedes, jako se tváří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.5.11 22:09

Tedy popravně řečeno, nikdy mě nenapadlo skládat kočár, když mám pod ním nákup :-? To se nedivím, že je pak těžký. Mívala jsem kočárek s pevným klasickým košíkem a ten je asi fakt nejlepší. Je jasné, že když je nákupní košík látkový že bude měnit tvar. Holt už to tu bylo řečeno tisíckrát, že neexistuje indeální kočár. Tak jako my nejsme nikdo dokonalý, tak žádný kočár není dokonalý a bez chyby. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.6.11 19:01

no já tedy nevím, jestli je to levnější?? kde jsi tu cenu vzala
mrkni
 http://kocarky.detske-kocarky.eu/…_F6-set.html

je akorát o tisíc korun levnější,ale v Duze je servis ihned, záruka 3 roky a fusak zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.6.11 23:04

hm, tak to čumim :mrgreen: to pěkně podražili, asi zjistili, že můžou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.6.11 06:58
Trupak píše:
Polož si cokoliv do košíku, třeba dvě PETky s minerálkou. Slož kočárek a pozoruj podlahu košíku. Při sklápění se podlaha zešikmí a všechno se z něj vysype.
Není špatný, jen to není takový Mercedes, jako se tváří…

Tak jsem to zkusila. Dvě PETky, čtvrtka chleba, tři banány. A nic se nesypalo. Ten košík má přeci všechny čtyři stěny z látky s vyztužením. Když ho složím, tak se naopak do košíku kvůli kočáru vůbec nedostanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí