Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
23.2.11 13:58

Objevila jsem, že dělají i kombinaci sporťáčku s vložnou taškou + golfky, hoodně o tom uvažuju, akorát teda golfky jen v černé, nevíte, jestli někde nemají i možnost výběru barvy u těch golfek? http://www.eshopbaby.cz/…lein-p30321/ :nevim:

Jak moc je ten podvozek pružný, houpací? Přece jen nemá nafukovací kola… (i když je mi jasné, že jen o nich to není :mrgreen: ). Musela jste už některá měnit kolečka kvůli opotřebení? Taky se vyskytuju na vesnici, takže sem tam budem určitě jezdit i mimo asfaltku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.2.11 17:53

My máme tyto http://www.eshopbaby.cz/…slein-p30399 … a na to hlubokou korbičku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.2.11 19:25

Mi právě přijde, že spíš využiju tu sportovní korbičku a tak nějak i kvůli velikosti mi ta kombinace s vložnou taškou přišla lepší - prcek se narodí koncem května, takže na zimu už bude min.půlroční, a to by se do pevné nemusel vlézt nebo se mu v ní nemuselo líbit 8-o
No, chystáme se do Brna na veletrh, tak to tam budu muset důkladně prozkoumat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.2.11 19:44

No my do toho šli kvůli hmotnosti kočárku, má jen 9kg, ten s vložnou taškou myslím dokonce 18kg :-( Takže se moc nenadřu a nebudeme muset kupovat ani golfky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.2.11 22:28

Mi se právě taky líbí, že je ta kostra lehká a pak vlastně ani nebudu muset dokupovat novou pro golfky. Nemáme tu výtah a jsme ve 3.patře, takže i proto chci radši lehčí…no a vlastně je to i další důvod pro tu vložnou tašku a ne korbičku.

Supr lehoučký a skvěle pružný je taky Terix od Patronu - http://www.baby.patron.eu/cs 4kolový je tam vpravo na té úvodní stránce, jenže je k tomu jen hluboká korba nebo taková pitomá sportovní sedačka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.2.11 08:38

No hele ale já myslím, že na ty golfky jde pouze korbička … vložná taška jde jen na ostatní modely, které mají právě těžší konstrukci :-( … alespoň tak nám to pán v prodejně ukazoval ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.2.11 08:56

No nestraš, zas proč by tam psali, že obsahem dodávky je všechno tohle:

sportovní sedačka
golfková sedačka v černé barvě
hliníkový podvozek
cestovní taška na golfky
Grundadapter, adapter na autosedačku BabyGo od Gesslein …

Pochopila jsem to tak, že po přidání toho Grundadapteru se na tu konstrukci dají dát i ty všechny další sedačky :nevim: Tak to jsem zvědavá teda, co mi poví na tom veletrhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.2.11 09:45

Jo ahaaaa, to jsou v ceně jako 2 podvozky, no tak to joooo, my máme jen ten druhej ;-) Ta první konstrukce je ta těží … ale tak to je teda super cena za 2 kočárky -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.3.11 10:33

Gesslein F4

Ahoj Jani, chci se zeptat, zda už si někde na prodejně objevila tu F4? Já jsem z Prahy, ale tady ho nemají nikde. Dost by mě zajímal ten nákupní košík a jestli jdou záda až do lehu. Díky za reakci:-)pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.3.11 18:51

My máme … F4 Buggy … už od léta ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.3.11 19:05

ja jsem si loni koupila golfky- http://www.babykarre-kinderwagen.de/…gy-swift.htm
a jsem s nimi nadmiru spokojena je pro me lehky, prakticky okamzite slozeny a do minuty zase rozlozeny, pri letecke preprave je dokonce v obalu a taky se nenici. Splnuje presne co od nej ocekavam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.3.11 13:46

Ahoj Janíku73, díky za tip, taky jsem na něj na netu koukala, ale až do Pardubic se mi nechce. V Praze mají totiž jen S1. Já potřebuju bytelnej nákupní košík a nevím, zda by tohle swift splňoval. Pani v obchodě strašila, že je to max na 1kg tak nevim. Taky ho chci hlavně na prochajdy do lesa nebo po městě na kočičí hlavy:-) Tak mi když tak písní jestli je u swiftu tohle vychytaný. Děkuju moc. pa Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.3.11 13:47

Jani napiš mi prosím jak moc jde stáhnout střížka, když fouká nebo svítí? Jde to víc než u jiných golfáčů? Měla jsi možnost si ho před koupí vyzkoušet nebo jste ho kupovali na blind? Díky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.3.11 13:57

Hele my ještě sporťák nevytáhli, počítám tak do měsíce, zatím používáme hlubokou korbu … Měli jsme možnost si kočárek vyzkoušet v prodejně v Pardubicích ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
7.3.11 15:42
Verouch75 píše:
Jani napiš mi prosím jak moc jde stáhnout střížka, když fouká nebo svítí? Jde to víc než u jiných golfáčů? Měla jsi možnost si ho před koupí vyzkoušet nebo jste ho kupovali na blind? Díky pa

tak Veru, mela jsem v tom 3 kila parmazanu a dve flasky vina a vydrželo to a par drobnosti, jinak na riditka se da povesit taska a jedna flaska jde dat na drzak na drzadle.
Co se tyce strisky,tak ta se da celkem polohovat, kdyz potrebujes hodis na nej plenu a je to super, kdyz mimco spi tak mu nesviti do oci ani na nej nefouka.
Jinak ja jsem si ho vyzkousela v nemecku v prodejne, vyzkousela jsem cca 5 golfek a tyhle mi sedly, jinak ma skvelou plastenku, takze kdyz prsi tak je to parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí