Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyObjevila jsem, že dělají i kombinaci sporťáčku s vložnou taškou + golfky, hoodně o tom uvažuju, akorát teda golfky jen v černé, nevíte, jestli někde nemají i možnost výběru barvy u těch golfek? http://www.eshopbaby.cz/…lein-p30321/ ![]()
Jak moc je ten podvozek pružný, houpací? Přece jen nemá nafukovací kola… (i když je mi jasné, že jen o nich to není
). Musela jste už některá měnit kolečka kvůli opotřebení? Taky se vyskytuju na vesnici, takže sem tam budem určitě jezdit i mimo asfaltku.
My máme tyto http://www.eshopbaby.cz/…slein-p30399 … a na to hlubokou korbičku ![]()
Mi právě přijde, že spíš využiju tu sportovní korbičku a tak nějak i kvůli velikosti mi ta kombinace s vložnou taškou přišla lepší - prcek se narodí koncem května, takže na zimu už bude min.půlroční, a to by se do pevné nemusel vlézt nebo se mu v ní nemuselo líbit ![]()
No, chystáme se do Brna na veletrh, tak to tam budu muset důkladně prozkoumat ![]()
No my do toho šli kvůli hmotnosti kočárku, má jen 9kg, ten s vložnou taškou myslím dokonce 18kg
Takže se moc nenadřu a nebudeme muset kupovat ani golfky ![]()
Mi se právě taky líbí, že je ta kostra lehká a pak vlastně ani nebudu muset dokupovat novou pro golfky. Nemáme tu výtah a jsme ve 3.patře, takže i proto chci radši lehčí…no a vlastně je to i další důvod pro tu vložnou tašku a ne korbičku.
Supr lehoučký a skvěle pružný je taky Terix od Patronu - http://www.baby.patron.eu/cs 4kolový je tam vpravo na té úvodní stránce, jenže je k tomu jen hluboká korba nebo taková pitomá sportovní sedačka ![]()
No hele ale já myslím, že na ty golfky jde pouze korbička … vložná taška jde jen na ostatní modely, které mají právě těžší konstrukci
… alespoň tak nám to pán v prodejně ukazoval ![]()
No nestraš, zas proč by tam psali, že obsahem dodávky je všechno tohle:
sportovní sedačka
golfková sedačka v černé barvě
hliníkový podvozek
cestovní taška na golfky
Grundadapter, adapter na autosedačku BabyGo od Gesslein …
Pochopila jsem to tak, že po přidání toho Grundadapteru se na tu konstrukci dají dát i ty všechny další sedačky
Tak to jsem zvědavá teda, co mi poví na tom veletrhu.
Jo ahaaaa, to jsou v ceně jako 2 podvozky, no tak to joooo, my máme jen ten druhej
Ta první konstrukce je ta těží … ale tak to je teda super cena za 2 kočárky -)
Ahoj Jani, chci se zeptat, zda už si někde na prodejně objevila tu F4? Já jsem z Prahy, ale tady ho nemají nikde. Dost by mě zajímal ten nákupní košík a jestli jdou záda až do lehu. Díky za reakci:-)pa
ja jsem si loni koupila golfky- http://www.babykarre-kinderwagen.de/…gy-swift.htm
a jsem s nimi nadmiru spokojena je pro me lehky, prakticky okamzite slozeny a do minuty zase rozlozeny, pri letecke preprave je dokonce v obalu a taky se nenici. Splnuje presne co od nej ocekavam…
Ahoj Janíku73, díky za tip, taky jsem na něj na netu koukala, ale až do Pardubic se mi nechce. V Praze mají totiž jen S1. Já potřebuju bytelnej nákupní košík a nevím, zda by tohle swift splňoval. Pani v obchodě strašila, že je to max na 1kg tak nevim. Taky ho chci hlavně na prochajdy do lesa nebo po městě na kočičí hlavy:-) Tak mi když tak písní jestli je u swiftu tohle vychytaný. Děkuju moc. pa Verča
Jani napiš mi prosím jak moc jde stáhnout střížka, když fouká nebo svítí? Jde to víc než u jiných golfáčů? Měla jsi možnost si ho před koupí vyzkoušet nebo jste ho kupovali na blind? Díky pa
Hele my ještě sporťák nevytáhli, počítám tak do měsíce, zatím používáme hlubokou korbu … Měli jsme možnost si kočárek vyzkoušet v prodejně v Pardubicích ![]()
Verouch75 píše:
Jani napiš mi prosím jak moc jde stáhnout střížka, když fouká nebo svítí? Jde to víc než u jiných golfáčů? Měla jsi možnost si ho před koupí vyzkoušet nebo jste ho kupovali na blind? Díky pa
tak Veru, mela jsem v tom 3 kila parmazanu a dve flasky vina a vydrželo to a par drobnosti, jinak na riditka se da povesit taska a jedna flaska jde dat na drzak na drzadle.
Co se tyce strisky,tak ta se da celkem polohovat, kdyz potrebujes hodis na nej plenu a je to super, kdyz mimco spi tak mu nesviti do oci ani na nej nefouka.
Jinak ja jsem si ho vyzkousela v nemecku v prodejne, vyzkousela jsem cca 5 golfek a tyhle mi sedly, jinak ma skvelou plastenku, takze kdyz prsi tak je to parada