Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
oxit
3.7.11 16:02

Urcite tam maji o neco i levnejsi :) , ale stejne jsme byli az v Pardubicich, clovek tam toho uvidi vic :) , a pokud jsi rozhodnuta pro tento kocar tak zakoupit ho muzes i v Praze :) , jen pozor, barvy v realu vypadaji trosku jinak nez na foto (katalog, vzorky) . V Pardubicich jsme si kocarek rovnou koupily, mela jsem uz 3 ruzne kocarky, ale tento teda opravdova limuzina :) :palec: , jen by se chtělo uvědomit ze kocarek je predevsim pro dite, a ne na nakupy ;)

• Citovat
  • Upravit
19494
3.7.11 16:03
oxit píše:
careynka píše:
ahoj holky, muzete sem hodit nektera odkaz, kde v PRAZE maji gessleiny? Nechce se mi popravde az do pardubic
http://www.eshopbaby.cz/…log/kocarky/?…

Diky, tam maji ale jen 2010 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 16:04

Jeste jsem se chtela zeptat holek, co maji kocarek z Pardubic … jakej ten fusak jste dostali ke kocarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
3.7.11 16:05
careynka píše:
Jeste jsem se chtela zeptat holek, co maji kocarek z Pardubic … jakej ten fusak jste dostali ke kocarku?

Mensi, vhodny do autosedacky :) , na zimu jsme si zakoupily original fusak od Gessleinu, velky :)

• Citovat
  • Upravit
oxit
3.7.11 16:10
careynka píše:
oxit píše:
careynka píše:
ahoj holky, muzete sem hodit nektera odkaz, kde v PRAZE maji gessleiny? Nechce se mi popravde az do pardubic
http://www.eshopbaby.cz/…log/kocarky/?…
Diky, tam maji ale jen 2010 :-(

Nemyslim, jsme tam byli. Maji tam vystavene i nove modely.

• Citovat
  • Upravit
19494
3.7.11 16:11
oxit píše:
Urcite tam maji o neco i levnejsi :) , ale stejne jsme byli az v Pardubicich, clovek tam toho uvidi vic :) , a pokud jsi rozhodnuta pro tento kocar tak zakoupit ho muzes i v Praze :) , jen pozor, barvy v realu vypadaji trosku jinak nez na foto (katalog, vzorky) . V Pardubicich jsme si kocarek rovnou koupily, mela jsem uz 3 ruzne kocarky, ale tento teda opravdova limuzina :) :palec: , jen by se chtělo uvědomit ze kocarek je predevsim pro dite, a ne na nakupy ;)

to s tim nakupem jsem nepochopila :-) ja bych chtela si ho koupit rovnou, ne na objednavku, takze asi pardubice nebo to nemecko, jestli budou mit neco skladem. Mam vybrany Vision S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
3.7.11 18:29
careynka píše:
oxit píše:
Urcite tam maji o neco i levnejsi :) , ale stejne jsme byli az v Pardubicich, clovek tam toho uvidi vic :) , a pokud jsi rozhodnuta pro tento kocar tak zakoupit ho muzes i v Praze :) , jen pozor, barvy v realu vypadaji trosku jinak nez na foto (katalog, vzorky) . V Pardubicich jsme si kocarek rovnou koupily, mela jsem uz 3 ruzne kocarky, ale tento teda opravdova limuzina :) :palec: , jen by se chtělo uvědomit ze kocarek je predevsim pro dite, a ne na nakupy ;)
to s tim nakupem jsem nepochopila :-) ja bych chtela si ho koupit rovnou, ne na objednavku, takze asi pardubice nebo to nemecko, jestli budou mit neco skladem. Mam vybrany Vision S

Tak v tom pripade Pardubice :), pokud si vyberes s toho co budou mit na prodejne :). V Praze vzdy jen naky ten vzorek , a jinak na objednani

• Citovat
  • Upravit
oxit
3.7.11 18:34

Ten vision S mely jak v Praze tak i v Pardubicich vystaveny :), ale jen jednu variantu vsude :), nejvic je tam F6, jsem sama chtela 3kolku puvodne, ale s tim ze mam starsiho syna (7 let) jsem si to rozmyslela, a i prodavac spise s tady toho duvodu mne ho i rozmluvil , stabilny sice je a dost :), jen kluku 3kolku bych opravdu se bala sverit :)

• Citovat
  • Upravit
19494
3.7.11 19:01
oxit píše:
Ten vision S mely jak v Praze tak i v Pardubicich vystaveny :), ale jen jednu variantu vsude :), nejvic je tam F6, jsem sama chtela 3kolku puvodne, ale s tim ze mam starsiho syna (7 let) jsem si to rozmyslela, a i prodavac spise s tady toho duvodu mne ho i rozmluvil , stabilny sice je a dost :), jen kluku 3kolku bych opravdu se bala sverit :)

me prodavac tvrdil, ze na prodejne toho maji plnol, tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
3.7.11 19:11

Ta trikolka byla unisex vystavena :) , ve tmavsi barve libil se mi :)

• Citovat
  • Upravit
1212
3.7.11 19:25
Trupak píše:
Tak jsem se konečně dokopal a posílám vám fotku plošinky na nákup - vyfocena je poloha, když je kočárek sklopený. Je fakt k vzteku, když se vám vysype všechno do bláta.:(

8-o 8-o 8-o
Teda to zírám. Co je to za divný košík? Já mám F6 s košíkem tvaru obdélník, kde jsou všechny čtyři strany plné a nic se prostě nemůže nikam vysypat. Mám košík jako je v odkazu :think:
 http://www.gesslein.de/…wagen-f6.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
21.7.11 12:43

holky tak včera byl dovežen konečně kočárek z Duhy
je u rodičů přítele, zítra ho jdu omrknout, doma ho mít nechci …ale podívat se na něj musím, viděla jsem ho naposledy v březnu, už si ho ani nepamatuju :nevim:
pak až bude doma vyfotím a šupnu fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.7.11 20:25
madrianova píše:
holky tak včera byl dovežen konečně kočárek z Duhy
je u rodičů přítele, zítra ho jdu omrknout, doma ho mít nechci …ale podívat se na něj musím, viděla jsem ho naposledy v březnu, už si ho ani nepamatuju :nevim:
pak až bude doma vyfotím a šupnu fotky :palec:

ja ho mam objednany v nemecku a nemuzu se dockat, az bude hotovyyyyy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.7.11 20:07

tak tady je: :dance: :dance: :dance:
je úžasnej, kvalita je znát, nemá chybu
prostě je to super kočárek se vším co má mít

• načítám...
  • Citovat