Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyoxit píše:careynka píše:http://www.eshopbaby.cz/…log/kocarky/?…
ahoj holky, muzete sem hodit nektera odkaz, kde v PRAZE maji gessleiny? Nechce se mi popravde az do pardubic
Diky, tam maji ale jen 2010 ![]()
Jeste jsem se chtela zeptat holek, co maji kocarek z Pardubic … jakej ten fusak jste dostali ke kocarku?
careynka píše:
Jeste jsem se chtela zeptat holek, co maji kocarek z Pardubic … jakej ten fusak jste dostali ke kocarku?
Mensi, vhodny do autosedacky
, na zimu jsme si zakoupily original fusak od Gessleinu, velky ![]()
careynka píše:oxit píše:Diky, tam maji ale jen 2010careynka píše:http://www.eshopbaby.cz/…log/kocarky/?…
ahoj holky, muzete sem hodit nektera odkaz, kde v PRAZE maji gessleiny? Nechce se mi popravde az do pardubic
Nemyslim, jsme tam byli. Maji tam vystavene i nove modely.
oxit píše:
Urcite tam maji o neco i levnejsi, ale stejne jsme byli az v Pardubicich, clovek tam toho uvidi vic
, a pokud jsi rozhodnuta pro tento kocar tak zakoupit ho muzes i v Praze
, jen pozor, barvy v realu vypadaji trosku jinak nez na foto (katalog, vzorky) . V Pardubicich jsme si kocarek rovnou koupily, mela jsem uz 3 ruzne kocarky, ale tento teda opravdova limuzina
![]()
, jen by se chtělo uvědomit ze kocarek je predevsim pro dite, a ne na nakupy
to s tim nakupem jsem nepochopila
ja bych chtela si ho koupit rovnou, ne na objednavku, takze asi pardubice nebo to nemecko, jestli budou mit neco skladem. Mam vybrany Vision S
careynka píše:oxit píše:to s tim nakupem jsem nepochopila
Urcite tam maji o neco i levnejsi, ale stejne jsme byli az v Pardubicich, clovek tam toho uvidi vic
, jen pozor, barvy v realu vypadaji trosku jinak nez na foto (katalog, vzorky) . V Pardubicich jsme si kocarek rovnou koupily, mela jsem uz 3 ruzne kocarky, ale tento teda opravdova limuzina
![]()
ja bych chtela si ho koupit rovnou, ne na objednavku, takze asi pardubice nebo to nemecko, jestli budou mit neco skladem. Mam vybrany Vision S
Tak v tom pripade Pardubice
, pokud si vyberes s toho co budou mit na prodejne
. V Praze vzdy jen naky ten vzorek , a jinak na objednani
Ten vision S mely jak v Praze tak i v Pardubicich vystaveny
, ale jen jednu variantu vsude
, nejvic je tam F6, jsem sama chtela 3kolku puvodne, ale s tim ze mam starsiho syna (7 let) jsem si to rozmyslela, a i prodavac spise s tady toho duvodu mne ho i rozmluvil , stabilny sice je a dost
, jen kluku 3kolku bych opravdu se bala sverit ![]()
oxit píše:
Ten vision S mely jak v Praze tak i v Pardubicich vystaveny, ale jen jednu variantu vsude
, nejvic je tam F6, jsem sama chtela 3kolku puvodne, ale s tim ze mam starsiho syna (7 let) jsem si to rozmyslela, a i prodavac spise s tady toho duvodu mne ho i rozmluvil , stabilny sice je a dost
, jen kluku 3kolku bych opravdu se bala sverit
me prodavac tvrdil, ze na prodejne toho maji plnol, tak uvidime ![]()
Ta trikolka byla unisex vystavena
, ve tmavsi barve libil se mi ![]()
Trupak píše:
Tak jsem se konečně dokopal a posílám vám fotku plošinky na nákup - vyfocena je poloha, když je kočárek sklopený. Je fakt k vzteku, když se vám vysype všechno do bláta.:(
![]()
Teda to zírám. Co je to za divný košík? Já mám F6 s košíkem tvaru obdélník, kde jsou všechny čtyři strany plné a nic se prostě nemůže nikam vysypat. Mám košík jako je v odkazu ![]()
http://www.gesslein.de/…wagen-f6.htm
holky tak včera byl dovežen konečně kočárek z Duhy
je u rodičů přítele, zítra ho jdu omrknout, doma ho mít nechci …ale podívat se na něj musím, viděla jsem ho naposledy v březnu, už si ho ani nepamatuju ![]()
pak až bude doma vyfotím a šupnu fotky ![]()
madrianova píše:
holky tak včera byl dovežen konečně kočárek z Duhy
je u rodičů přítele, zítra ho jdu omrknout, doma ho mít nechci …ale podívat se na něj musím, viděla jsem ho naposledy v březnu, už si ho ani nepamatuju
pak až bude doma vyfotím a šupnu fotky
ja ho mam objednany v nemecku a nemuzu se dockat, az bude hotovyyyyy ![]()
tak tady je:
![]()
je úžasnej, kvalita je znát, nemá chybu
prostě je to super kočárek se vším co má mít
Urcite tam maji o neco i levnejsi
, ale stejne jsme byli az v Pardubicich, clovek tam toho uvidi vic