Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyMadrianova - kočárek vypadá super. Taky už máme objednáno v Duze, tak se těším, až dorazí ![]()
Ahoj,chci se zeptat,co všechno jste na novém kočáru vyprali?
A nepřijde vám zimní fusak až moc veliký?Mám pocit že tam bude mimčo hrozně nacpaný ![]()
Jinak musim se vám pochlubit,jak ten náš fešák vypadá ![]()
A ještě jedno foto.Máme i autosedačku,ale nebudu vás zahlcovat fotkama ![]()
monta píše:
Ahoj,chci se zeptat,co všechno jste na novém kočáru vyprali?
A nepřijde vám zimní fusak až moc veliký?Mám pocit že tam bude mimčo hrozně nacpaný
Jinak musim se vám pochlubit,jak ten náš fešák vypadá
Urcite velikost fusako ocenic, dite tam muze byt pekne dlouho ![]()
Monto, vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že bych měla něco prát
Loop a fusak?
Vech píše:
Monto, vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že bych měla něco prátLoop a fusak?
Neperu nic z kocarku, a ani nebudu, mimnko tam nahe davat nebudu, takze je to zbytecny, a velmi pochybuju ze by se zrovna Gesslein valel pred koupi nekde v nakem spinavem skladu ![]()
Predsi jen pod miminko date plenu? ![]()
Zas mi prijde uplne zbytecny delat az prehnane „sterilní“ prostredi........ a pak kde se berou alergie ,atd..
Oxit - díky za názor, já zkušenosti nemám, proto mě zajímá, jak to dělají ostatní ![]()
monta píše:
A ještě jedno foto.Máme i autosedačku,ale nebudu vás zahlcovat fotkama
jeee, ja mam uplne stejnou vlozku, jen korbu mam cernou, uz se na nej tesim ![]()
Vech píše:
Oxit - díky za názor, já zkušenosti nemám, proto mě zajímá, jak to dělají ostatní
Mam druhe ditko, urcite prat nic nebudu, musila bych to znovu naimregnovat, pokud by to byl naky levny smejd z polska, nebo z druhe ruky tak asi ano, ale u Gessleina ne...... Nevim , ono by se bal i clovek uz i ven z mimcem, aby na nej nekdo nekychnul, atd, atd.....