Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyAhoj Janiku 73, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nevíš zda je možné si kočárek gesslein zakoupit na: www.babykarre-kinderwagen.de
A za jakých podmínek? Příjdou mi tam ceny o hodně levnější než v ČR. Jsme z Jeseníku, takže cesta do Německa asi nepřichází v úvahu:-( S tím mým pupíkem už bych to asi nezvládla…Díky
Feli, pokud umis nemecky, tak to s nimi vykomunikuj a prakticky vsechny eshopy posilaji do zahranici. My jsme ho koupili pri jedne dovolene v jiznich cechach. Ja Ti neporadim, protoze nemecky umim asi tak si objednat jidlo a rici o ucet. Vse jsem komunikovala v anglictine. Cena je fakt super a navic jsou kocarky vyrobeny v nemecku a kvalita je znat.
Nebo jestli mas nejake zname, ktere jezdi do Nemecka tak by bylo nejlepsi to tam vyzvednout.
Janíku, díky moc a sorry za hrubku, já vim, že se píše stříška a ne střížka:-) Mějte se. papa
Veru nemas zac, na fotce co mam v profilu jsou prave golky, uz procestovaly kde co ![]()
Jani prosim tě ještě jeden dotaz. Je ten kočárek uvnitř dost vypolstrovanej aby se tam mimču dobře sedělo a nikde ho nic netlačilo? Díky moc
Verco, polstrovani neni tak mekky, ale Kubik ma tento kocarek radsi, v zime mam fusak a je to v pohode
Jani díky, já ho chci hlavně na jaro a léto, v zimě už asi bude chodit hodně sám. Stejně bude asi lepší, když ho vomrknu naživo. Náhodou jsem včera potkala na zastávce holku a ta měla F4 (původně jsem o něj moc stála). Ve skutečnosti samozřejmě vypadá naprosto jinak než na fotce. Je to obr kočár, už ho nechci:-) Tak se zatim měj pěkně a dík za info
ahoj:-)
dneska jsme se vrátili z Německa z města Furth im Wald kde jsme si objednali Gesslein F4 komplet s ruční brzdou (buggy sedačka, sportovní sedačka, vložná taška, autosedačka maxi cosi, adaptéry, fusak gesslein sleepy, taška na přebalování, prodlužovací díl) a celková cena vyšla levněji asi o 7000 narozdíl od ČR
takže doporučuju!!!!
Ahoj holky,
poraďte, prosím, rozhodli jsme se pro značku Gesslein, ale nevíme který typ pro nás bude vhodnější - F6 nebo F4? Bydlíme v Praze, takže potřebujeme kočárek do města (lehký a snadno ovladatelný), ale oboje rodiče máme na venkově, z toho jedny v Krkonoších, zároveň se chystáme podnikat výlety do terénu. Jaké máte zkušenosti? Který by byl pro nás lepší?
Díky!!!!
No my máme Gesslein F4 Buggy a jsem s ním moc spokojená … jsou to vlastně golfky a na tom jsme měli hlubokou korbu. Jezdíme i do terénu a v pohodě ![]()
Ahoj, můžu se zeptat v jakém přímo obchodě jste v tom Furtu byli? Taky uvažujeme o Gesslein, tedy o F6 a ráda bych taky něco ušetřila
Díky za odpověď
ahoj - my jsme taky v PZE a právě jsem se rozhodla pro F4 - ale to i proto že já terén teda fakt nepotkám…všude kde vím jsou chodníčky nebo prostě udělaný cesty ![]()
Furth im Wald v Německu - www.babyetage.de - akorát stránky jim moc nefungujou..spíš je tam hlavně ta adresa, email a telefon
a jak říkám - vyšel nás tam o cca 6 - 8tis levněji než v ČR ![]()
a holčiny co znám a byly v tom DE pro Gesslein F6 tak je i s autosedačkou a veškerým příslušenstvím vyšel do 20 tis v přepočtu…ten F4 vyjde na cca 22 500 ale já si k němu dala nechat ruční brzdu a autosedačku ne od GEssleinu ale od Maxi Cosi - takže k tomu jsou navíc ty adaptéry a tak ![]()