Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyPrávě, mně se nelíbili ty mohutný stříšky u ostatních typů … ale zase je to prý kvalitnější, no … u tý F4 Buggy je jednoduchá a decentní ![]()
jj, prodejna DUHA … www.kocarek.net … ale ten nový typ ještě na stránkách nemají ![]()
tak jestli se ti líbil tak co? kvalitní kočárek to je, nemůžeš podle mě udělat chybu…já tedy si rýpnu s tou teutonií jestli jsi ji viděla, ale zase je těžší…ideální kočárek prostě asi neexsituje.
Na teutonii jsem taky koukala, líbila se mi, ale paní říkala, že dodací lhůta je 3 měsíce (pokud si nevyberu z obchodu, kde měli 2 typy a ty se mi fakt nelíbily) … a to já už nemám čas ![]()
Hale záleží, mě taky strašili, jenže jsem objednala s tím, že za 3 měsíce a za 3dny mi volali že ho mají skoro komplet, jen chybí nánožník a prodlužovací nástavec. Byla jsem www.supntik.cz a mluvit asi hned s vedením, protože já to tam řešila s pordavačkou, všechno ok, ale taky strašila s tou dobou a pak mi volali že už to je, prodavačky asi neví co je na skladě a co ne, nebo na cestě…si tam zkus zavolat, chtěj šéfa (říkala kamarádka, že přes toho co se týká teutonky, já měla čas tak jsem to nevyužila) a řekni mu co a jak..se určo domluvíte
holky mě u čtyřkolek design taky vadil, ale já chtěla od začátku trojkolku. Dopolko jsem chtěla hodit fotku, ale blbnul mi internet. Takže hodím aspoňo odkaz. Tenhle typ nástavby jde až do lehu a využili jsem hodně i teď když mi má malá v kočáře spát tak jí to dávám až dolu. ale pomalu už přesedláváme na golfky aspoň na léto. Sice ještě nechodí ale už se to „pronese“
ale zase je určitě na jízdu pohodlnější. A ideální kočár fakt neexistuje ![]()
tady je odkaz, akorát je to s nánožníkem a vevnitř je ještě fleecový fusak http://panusaci.rajce.idnes.cz/…ovano_24.5./#…
A já konečně našla český stránky toho našeho vybraného kočárku … http://www.eshopbaby.cz/…lein-p30399/ … má právě výhodu že je lehký a skladný, takže nebudeme potřebovat golfky …
Jinak přeju pěkný večer ![]()
Ahoj,
já mám taky Gesslein Vision S už asi 3,5 roku a jsem naprosto spokojená. Odvozí mi ještě 3. dítě ![]()
Dobrý den,kočárek mám Vision s,kupovanou před 3 lety v Pardubicích kočárek má stále stejné barvy i přes jeho plné využití které maximálně chvalim mohu jen doporučit,co hlavne doporučuji je termofusak bezva vyber přeje Renata
![]()
Mate nekdo tu F4? Dost o ni uvazuji, ale jeste jsem ji nevidela v realu. Jsem dost vysoka a v popisu vyrobce je rukojet dost vysoko.
Mamky,koupila jsem jetý gesslein future, používáme ho od léta jako sporťák.Je k němu i ta s lift taška,chtěla bych jí použít jako fusak, ale teď nevím,jestli mám sundavat celou tu sportovní nástavbu,nebo jí tam nechat a šoupnout to na to??? Poraďte please:-)
Chtěla bych se zeptat,kdo jezdíte s Gessleinem,když je přehozená rukojeť tak,že malá kolečka máte u sebe a velká vpředu,jde s tím kočárkem dobře jezdit?Zajímala jsem se i o Hartan a z jednoho obchodu mi pán odepsal,že pak je kočár dost špatně ovladatelný…Chtěla bych ve městě používat ty malé kola a do terénu velká…ale pak bych asi tu přehazovací rukojeť ve městě nevyužila?Díky za vaše zkušenosti ![]()
Dobry den ,gesslein buggy F4 mám již od leta ,tady jeste v te dobe nebyl na prodejnach ,ja ho kupovala bv nemecku ,musim rict ze tenhle kočarek je opravdu super!!!
je lehky ,prostorny ,super skladny.Ted v tech zavejich s nim muzu jezdit kdekoliv a uplne v klidu ,to same v lese ,mezi korenami stromu ,vse uplne zlehka prejedu.jsem s nim opravdu spokojena a nemenila bych ,mela jsem predtim ABc 3 tec a to je hodneee velikej rozdil.Mam černo Ruzovy ,ona je spis do fialova ,nAadherna barvicka.Vsem jen doporucuji.Klara
Taky jsem spokojená, hlavně lehkostí kočárku, super!!!
Jana