Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyBarča K píše:
Moc děkuji kočárek je opravdu moc krásný a myslím si že i hodně využitelný a bude se dále hodit i na další mimčo příjde mi super ty vyměnitelná kolečka kort na simu ty větší na sníh, tak já už autosedačku mám maxi cosi ale nevím zda by šla na tento kočárek také přidělat? kdyby ne tak bych musela vybrat jiný kočárek.
ja mam pocit, ze maxi cosi jde, jeste se mrknu
Děkuji to je dobré info ted se tedy rozhodnout mezi tímto a nebo abc design
maxi cosi jde přidělat určitě, ale jen některé typy ..... jinak jsem nakonec vybrala také tento kočárek a v září už snad bude … tak doufám, že mě nezklame ![]()
Barča K píše:
Děkuji to je dobré info ted se tedy rozhodnout mezi tímto a nebo abc design
abc design mam golfky a myslim ze nejsou tak vychytane jako gessleiny ![]()
To věřím že jsou asi lepší Gessleiny ale nějak mě zaujaly hodně také abc designy a to přesně abc design turbo s6 a abc design viper 3s tak uvidíme ještě se můžu rozhodnout ale nějk nevím mezi těmito třemi
Barča K píše:
To věřím že jsou asi lepší Gessleiny ale nějak mě zaujaly hodně také abc designy a to přesně abc design turbo s6 a abc design viper 3s tak uvidíme ještě se můžu rozhodnout ale nějk nevím mezi těmito třemi
Gesslein ma lepsi potahove latky, maji dokonce i test kvality, a jsou zcela bezzavadne
, coz ABX disugn v nakem testu kuli potahovym latkam nedipadl dobre
Ahoj holky, nevíte náhodou některá, jestli je možné někde ještě sehnat buggy S1?
ezina píše:
Ahoj holky, nevíte náhodou některá, jestli je možné někde ještě sehnat buggy S1?
Ahoj holky, tak mi ten fesak taky uz prisel
je naaadhernej a vymakanej
uz se tesim, az se malej vzbudi a jedeme na prochazku
akorat mi misto modry kostky Loop vlozky prisla seda, ale to nevadi
stejnak tam mam jeste svoji, aby to hned nezasvinil ![]()
Holky, budete v zime davat i nanoznik, kdyz mate teplej fusak a pohyblivy deti?? Jestli to neni zbytecny ho kupovat, kdyz mam od Emitexu ten nepromokavej
Ahoj holky, tak my uz mame prvni prochazky za sebou, kocarek hodnotim uplne super, ovladani na jednicku!
A je strasne promysleny, kazdy detail, nic nechybi
.
Careynko my mame i fusak od Gessleinu, jak do autosedacky (maly), tak i velky do 3let. Zatim mame jeste miminko, takze nanoznik asi budu davat
Oxit, gratulace k narození mimi
Super, že jsi tak nadšená - já už se taky nemůžu dočkat, až vyzkoušíme
Jinak fusaky máme taky oba, nánožník jsem nebrala, přišlo mi to zbytečné…
Vech píše:
Oxit, gratulace k narození mimiSuper, že jsi tak nadšená - já už se taky nemůžu dočkat, až vyzkoušíme
Jinak fusaky máme taky oba, nánožník jsem nebrala, přišlo mi to zbytečné…
Nevim, je to mozne
, ale kdyz to dite oak sedi, a hodne fouka tak ten nanoznik mi prijde dobry
.
Dekuji ![]()
oxit píše:
Ahoj holky, tak my uz mame prvni prochazky za sebou, kocarek hodnotim uplne super, ovladani na jednicku!
A je strasne promysleny, kazdy detail, nic nechybi![]()
![]()
.
Careynko my mame i fusak od Gessleinu, jak do autosedacky (maly), tak i velky do 3let. Zatim mame jeste miminko, takze nanoznik asi budu davat
mne chybi jedna jedina vec a to odpruzeny kola vzadu
a moc moc gratuluju k mimi!! ![]()