Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
25.8.11 12:11
Barča K píše:
Moc děkuji kočárek je opravdu moc krásný a myslím si že i hodně využitelný a bude se dále hodit i na další mimčo příjde mi super ty vyměnitelná kolečka kort na simu ty větší na sníh, tak já už autosedačku mám maxi cosi ale nevím zda by šla na tento kočárek také přidělat? kdyby ne tak bych musela vybrat jiný kočárek.

ja mam pocit, ze maxi cosi jde, jeste se mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.8.11 12:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.8.11 12:13

Děkuji to je dobré info ted se tedy rozhodnout mezi tímto a nebo abc design

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
25.8.11 12:14

maxi cosi jde přidělat určitě, ale jen některé typy ..... jinak jsem nakonec vybrala také tento kočárek a v září už snad bude … tak doufám, že mě nezklame :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.8.11 12:14
Barča K píše:
Děkuji to je dobré info ted se tedy rozhodnout mezi tímto a nebo abc design

abc design mam golfky a myslim ze nejsou tak vychytane jako gessleiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.8.11 12:22

To věřím že jsou asi lepší Gessleiny ale nějak mě zaujaly hodně také abc designy a to přesně abc design turbo s6 a abc design viper 3s tak uvidíme ještě se můžu rozhodnout ale nějk nevím mezi těmito třemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.8.11 21:26
Barča K píše:
To věřím že jsou asi lepší Gessleiny ale nějak mě zaujaly hodně také abc designy a to přesně abc design turbo s6 a abc design viper 3s tak uvidíme ještě se můžu rozhodnout ale nějk nevím mezi těmito třemi

Gesslein ma lepsi potahove latky, maji dokonce i test kvality, a jsou zcela bezzavadne :palec: , coz ABX disugn v nakem testu kuli potahovym latkam nedipadl dobre

• Citovat
  • Upravit
15
29.8.11 14:17

Ahoj holky, nevíte náhodou některá, jestli je možné někde ještě sehnat buggy S1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.8.11 14:22
ezina píše:
Ahoj holky, nevíte náhodou některá, jestli je možné někde ještě sehnat buggy S1?

http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.9.11 15:53

Ahoj holky, tak mi ten fesak taky uz prisel :-) je naaadhernej a vymakanej :-) uz se tesim, az se malej vzbudi a jedeme na prochazku :-D akorat mi misto modry kostky Loop vlozky prisla seda, ale to nevadi :-) stejnak tam mam jeste svoji, aby to hned nezasvinil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.9.11 16:01

Holky, budete v zime davat i nanoznik, kdyz mate teplej fusak a pohyblivy deti?? Jestli to neni zbytecny ho kupovat, kdyz mam od Emitexu ten nepromokavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
20.9.11 17:02

Ahoj holky, tak my uz mame prvni prochazky za sebou, kocarek hodnotim uplne super, ovladani na jednicku!
A je strasne promysleny, kazdy detail, nic nechybi :palec: :palec: :palec: .
Careynko my mame i fusak od Gessleinu, jak do autosedacky (maly), tak i velky do 3let. Zatim mame jeste miminko, takze nanoznik asi budu davat

• Citovat
  • Upravit
3082
20.9.11 17:39

Oxit, gratulace k narození mimi :kytka: Super, že jsi tak nadšená - já už se taky nemůžu dočkat, až vyzkoušíme :mrgreen: Jinak fusaky máme taky oba, nánožník jsem nebrala, přišlo mi to zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
20.9.11 17:49
Vech píše:
Oxit, gratulace k narození mimi :kytka: Super, že jsi tak nadšená - já už se taky nemůžu dočkat, až vyzkoušíme :mrgreen: Jinak fusaky máme taky oba, nánožník jsem nebrala, přišlo mi to zbytečné…

Nevim, je to mozne :think: , ale kdyz to dite oak sedi, a hodne fouka tak ten nanoznik mi prijde dobry :think: :think: :nevim: .
Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19494
20.9.11 18:18
oxit píše:
Ahoj holky, tak my uz mame prvni prochazky za sebou, kocarek hodnotim uplne super, ovladani na jednicku!
A je strasne promysleny, kazdy detail, nic nechybi :palec: :palec: :palec: .
Careynko my mame i fusak od Gessleinu, jak do autosedacky (maly), tak i velky do 3let. Zatim mame jeste miminko, takze nanoznik asi budu davat

mne chybi jedna jedina vec a to odpruzeny kola vzadu :-D a moc moc gratuluju k mimi!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí