Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
440
2.11.11 12:07

Jaj, český návod, ten se mi asi taky bude hodit, když kočárek přijde z Německa… pokud ho někdo má, také předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.12.11 19:51

Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat jestli z Vás má někdo zkušenosti s Gesslein F6. Čakáme první mimi a nějak jsem netušila, že vybrat dobrý kočárek do města i do terénu je věda :( . F6 se nám líbí, ale pořád tápeme. Ještě se nám libila Teutonia mistral S, ale podle recenzí už ji snad ani nechceme. V obchodě Vám vychváli vše jen aby prodali. No budeme ho asi nosit v krosně.
Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.12.11 20:24

myslim ze zadny gesslein neni spatny, je to dobry vyber, ja mela nekolik kocarku - i s golfkama a gesslein vede a ani po nekolika mesicich jsem na nem nenasla jedinou chybu. Mam ale trikolku. Do terenu perfetkni a do mesta jeste vic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
4.12.11 20:33

Ahoj, tak my už 2 měsíce vozíme malou v F6. Jsem fakt nadšená - vložná taška nemá chybu. Kočárek se super ovládá, lehce skládá - u mě maximální spokojenost. Klidně se ptej, co Tě zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.12.11 20:40

My jsme měli taky původně vybraný F6, ale nakonec jsme šli do Future. Zdál se mi do terénu lepší, takový měkčí, odpruženější. Ale možná to byl jen můj dojem. Myslím, že s žádným Gessleinem neuděláš chybu. Já jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.12.11 21:03

ahoj, tak my už naše zlatíčko vozíme v F6 skoro půl roku a jsem s ním moc spokojená. Samozřejmě nějaké mouchy má, ale to každý kočárek :roll: . určitě bych ti doporučila podívat se na něj ve specializované prodejně, dozvěděli jsme se o tom kočárku hodně věcí, které bychom při nákupu přes net asi nevěděli a byla by to škoda.
já původně chtěla korbu, ale byla jsem přesvědčena, abychom si koupili vložnou tašku a jsem za to ráda. praktická věc :)
určitě doporučuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
4.12.11 21:12

My máme taky gesslein F6 doma, původně jsme váhali zda tolik investovat, al eje prostě úžasnej :pankac: jezdit začenm teda až v lednu, ale co jsem poptávala po městě holky kterés ním jezdily tak byly naprosto spokojené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.12.11 21:21
kroutilka píše:
Jenže vložná taška má jen 83 cm, tam ji za měsíc i s fusakem už nedám… a dát tři tisíce za tašku, kterou mi ani v průběhu měsíce nedodají je nesmysl… tak jsem si myslela, že bych si kočárek tím U-dílem jakoby uzavřela…

nám už je vložná taška malá, fusak se do ní ani pořádně nevejde. Máme prostě sporťák daný do lehu a zakončený „U“ a v něm malého ve fusačku. To nám poradili v Pardubicích. Akorát jsem na ty popruhy ve sporťáku dala tu pokrývku z vložné tašky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
4.12.11 21:38

Jo taky mám koupený ten Udíl a je u toho kočáru bezva že jde dát plně do roviny, tudíž není pak problém mít tašku vyndanou a mít ho jen tak s Udílem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
4.12.11 22:12

Ahoj, my uz jeszdime F6 skoro 3 mesice, a spokojenost , celkove Gesslein u nas zvitezil s duvodu vymenitelnych prednich kolecek , prave ze most mit jak velke a tak i dle potreby mala predni kola je velky plus, aspon pro nas , nekdo tu nadaval na nakupni kosik, a musim souhlasit, je tam nak pres ne divne trubka od konstrukce, takze tezko pristupny se da rict , mne to nevadi, na nakup s kocarem nejizdim, ale nekomu by to vadit mohlo , u Teutonky zas ten nakupni kosik lepsi, ale je treba si taky dat pozor na model ;) , jinak u nas s Gessleinem napsosta spokojenost , to co nabizi dany kocarek je uzasny, a myslim zadny jiny na ne nema ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
4.12.11 23:20
Miskae píše:
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat jestli z Vás má někdo zkušenosti s Gesslein F6. Čakáme první mimi a nějak jsem netušila, že vybrat dobrý kočárek do města i do terénu je věda :( . F6 se nám líbí, ale pořád tápeme. Ještě se nám libila Teutonia mistral S, ale podle recenzí už ji snad ani nechceme. V obchodě Vám vychváli vše jen aby prodali. No budeme ho asi nosit v krosně.
Předem děkuji za odpověď

Ahoj, já mám F6ku něco málo přes rok a nemůžu si stěžovat. Hlavně se mi líbí, ¨že má 4 velká kola a pak ještě k tomu 2 otočná s aretací. Taky je super jako sporťák. Malé je rok a pořád ji v něm vozím a určitě budu dál:-) Pokud teda nebude chtít pěšky. Také je fajn, že z tašky(což je skvělá věc) se dá v pohodě udělat pytel přes nohy, který nepromokne. Na celém kočárku je spousta vychytávek. Měla jsem ho sice již jednou v opravě, ale jen blbůstka, ale co mám známé se stejným typem, tak nikdo jiný problém neměl, zas jen já:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
5.12.11 00:14

Ahoj, taky mám F6 a jsem spokojená, dobře se s ním jezdí, vložná taška je super, s terénníma kolečkama se dá projet všude, otočná jsou zase skvělá do města, s kočárkem se dobře manipuluje, jednoduše se skláda, akorát ten nákupní košík by mohl být lepší, ale to je celkem detail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.12.11 11:41

Děkuji za odpověď.
Já se jen bojím, co se týče velikosti. My jsme oba tak veliký a očekávám, že malý bude taky asi velký:-(. Přes léto asi dobrý, ale na zimu už bude pořádný klacek a nevím zda by se vešel do té tašky. Protože u hluboké korby píšou jen 6měsíců…Tak ta je asi zbytečná. Ach jo. Jezdí se v něm dobře i v terénu a ve sněhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.12.11 11:52

v terénu se s ním jezdí dobře, ve sněhu ještě nevím :D ale věřím, že jo. naše sluníčko má v 5 měsících přes 70 cm. už jej vozíme jen ve sporťáku daného do úplného lehu ( na tom máme jen deku z tašky, aby jej netlačily pásy, i když přes fusak by jej neměly tlačit), proto jsme koupili to „U“ a je to super.
ta korba je podle mě zbytečné vyhození peněz, ta taška je skvělá. když jsme potřebovali malého z kočárku vytáhnout, tak jsme ho vytáhli i s taškou a nemuseli jej budit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.12.11 11:56
Silva83 píše:
v terénu se s ním jezdí dobře, ve sněhu ještě nevím :D ale věřím, že jo. naše sluníčko má v 5 měsících přes 70 cm. už jej vozíme jen ve sporťáku daného do úplného lehu ( na tom máme jen deku z tašky, aby jej netlačily pásy, i když přes fusak by jej neměly tlačit), proto jsme koupili to „U“ a je to super.
ta korba je podle mě zbytečné vyhození peněz, ta taška je skvělá. když jsme potřebovali malého z kočárku vytáhnout, tak jsme ho vytáhli i s taškou a nemuseli jej budit :palec:

I ve sněhu jezdí super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4