Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyJaj, český návod, ten se mi asi taky bude hodit, když kočárek přijde z Německa… pokud ho někdo má, také předem díky ![]()
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat jestli z Vás má někdo zkušenosti s Gesslein F6. Čakáme první mimi a nějak jsem netušila, že vybrat dobrý kočárek do města i do terénu je věda
. F6 se nám líbí, ale pořád tápeme. Ještě se nám libila Teutonia mistral S, ale podle recenzí už ji snad ani nechceme. V obchodě Vám vychváli vše jen aby prodali. No budeme ho asi nosit v krosně.
Předem děkuji za odpověď
myslim ze zadny gesslein neni spatny, je to dobry vyber, ja mela nekolik kocarku - i s golfkama a gesslein vede a ani po nekolika mesicich jsem na nem nenasla jedinou chybu. Mam ale trikolku. Do terenu perfetkni a do mesta jeste vic ![]()
Ahoj, tak my už 2 měsíce vozíme malou v F6. Jsem fakt nadšená - vložná taška nemá chybu. Kočárek se super ovládá, lehce skládá - u mě maximální spokojenost. Klidně se ptej, co Tě zajímá…
My jsme měli taky původně vybraný F6, ale nakonec jsme šli do Future. Zdál se mi do terénu lepší, takový měkčí, odpruženější. Ale možná to byl jen můj dojem. Myslím, že s žádným Gessleinem neuděláš chybu. Já jsem moc spokojená.
ahoj, tak my už naše zlatíčko vozíme v F6 skoro půl roku a jsem s ním moc spokojená. Samozřejmě nějaké mouchy má, ale to každý kočárek
. určitě bych ti doporučila podívat se na něj ve specializované prodejně, dozvěděli jsme se o tom kočárku hodně věcí, které bychom při nákupu přes net asi nevěděli a byla by to škoda.
já původně chtěla korbu, ale byla jsem přesvědčena, abychom si koupili vložnou tašku a jsem za to ráda. praktická věc ![]()
určitě doporučuji ![]()
My máme taky gesslein F6 doma, původně jsme váhali zda tolik investovat, al eje prostě úžasnej
jezdit začenm teda až v lednu, ale co jsem poptávala po městě holky kterés ním jezdily tak byly naprosto spokojené. ![]()
kroutilka píše:
Jenže vložná taška má jen 83 cm, tam ji za měsíc i s fusakem už nedám… a dát tři tisíce za tašku, kterou mi ani v průběhu měsíce nedodají je nesmysl… tak jsem si myslela, že bych si kočárek tím U-dílem jakoby uzavřela…
nám už je vložná taška malá, fusak se do ní ani pořádně nevejde. Máme prostě sporťák daný do lehu a zakončený „U“ a v něm malého ve fusačku. To nám poradili v Pardubicích. Akorát jsem na ty popruhy ve sporťáku dala tu pokrývku z vložné tašky. ![]()
Jo taky mám koupený ten Udíl a je u toho kočáru bezva že jde dát plně do roviny, tudíž není pak problém mít tašku vyndanou a mít ho jen tak s Udílem ![]()
Ahoj, my uz jeszdime F6 skoro 3 mesice, a spokojenost , celkove Gesslein u nas zvitezil s duvodu vymenitelnych prednich kolecek , prave ze most mit jak velke a tak i dle potreby mala predni kola je velky plus, aspon pro nas , nekdo tu nadaval na nakupni kosik, a musim souhlasit, je tam nak pres ne divne trubka od konstrukce, takze tezko pristupny se da rict , mne to nevadi, na nakup s kocarem nejizdim, ale nekomu by to vadit mohlo , u Teutonky zas ten nakupni kosik lepsi, ale je treba si taky dat pozor na model
, jinak u nas s Gessleinem napsosta spokojenost , to co nabizi dany kocarek je uzasny, a myslim zadny jiny na ne nema ![]()
Miskae píše:
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat jestli z Vás má někdo zkušenosti s Gesslein F6. Čakáme první mimi a nějak jsem netušila, že vybrat dobrý kočárek do města i do terénu je věda. F6 se nám líbí, ale pořád tápeme. Ještě se nám libila Teutonia mistral S, ale podle recenzí už ji snad ani nechceme. V obchodě Vám vychváli vše jen aby prodali. No budeme ho asi nosit v krosně.
Předem děkuji za odpověď
Ahoj, já mám F6ku něco málo přes rok a nemůžu si stěžovat. Hlavně se mi líbí, ¨že má 4 velká kola a pak ještě k tomu 2 otočná s aretací. Taky je super jako sporťák. Malé je rok a pořád ji v něm vozím a určitě budu dál:-) Pokud teda nebude chtít pěšky. Také je fajn, že z tašky(což je skvělá věc) se dá v pohodě udělat pytel přes nohy, který nepromokne. Na celém kočárku je spousta vychytávek. Měla jsem ho sice již jednou v opravě, ale jen blbůstka, ale co mám známé se stejným typem, tak nikdo jiný problém neměl, zas jen já:-) ![]()
Ahoj, taky mám F6 a jsem spokojená, dobře se s ním jezdí, vložná taška je super, s terénníma kolečkama se dá projet všude, otočná jsou zase skvělá do města, s kočárkem se dobře manipuluje, jednoduše se skláda, akorát ten nákupní košík by mohl být lepší, ale to je celkem detail.
Děkuji za odpověď.
Já se jen bojím, co se týče velikosti. My jsme oba tak veliký a očekávám, že malý bude taky asi velký:-(. Přes léto asi dobrý, ale na zimu už bude pořádný klacek a nevím zda by se vešel do té tašky. Protože u hluboké korby píšou jen 6měsíců…Tak ta je asi zbytečná. Ach jo. Jezdí se v něm dobře i v terénu a ve sněhu?
v terénu se s ním jezdí dobře, ve sněhu ještě nevím
ale věřím, že jo. naše sluníčko má v 5 měsících přes 70 cm. už jej vozíme jen ve sporťáku daného do úplného lehu ( na tom máme jen deku z tašky, aby jej netlačily pásy, i když přes fusak by jej neměly tlačit), proto jsme koupili to „U“ a je to super.
ta korba je podle mě zbytečné vyhození peněz, ta taška je skvělá. když jsme potřebovali malého z kočárku vytáhnout, tak jsme ho vytáhli i s taškou a nemuseli jej budit ![]()
Silva83 píše:
v terénu se s ním jezdí dobře, ve sněhu ještě nevímale věřím, že jo. naše sluníčko má v 5 měsících přes 70 cm. už jej vozíme jen ve sporťáku daného do úplného lehu ( na tom máme jen deku z tašky, aby jej netlačily pásy, i když přes fusak by jej neměly tlačit), proto jsme koupili to „U“ a je to super.
ta korba je podle mě zbytečné vyhození peněz, ta taška je skvělá. když jsme potřebovali malého z kočárku vytáhnout, tak jsme ho vytáhli i s taškou a nemuseli jej budit
I ve sněhu jezdí super:-)