Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
oxit
8.1.12 20:08

MA dirky ze stran :mavam:

• Citovat
  • Upravit
18551
8.1.12 20:18

Oxit ale na těch stranách je stříška kočárku, tudíž nějak tam vzduch stejně nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
8.1.12 20:25
loka píše:
Oxit ale na těch stranách je stříška kočárku, tudíž nějak tam vzduch stejně nepůjde :nevim:

Pujde. mala se mi tam neudusila ;) , a mne vyhovuje vice nez s tou dirou vepredu kam stejne natece voda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1638
8.1.12 21:44

já tu pláštěnku taky nepochopila a taky jsem nepochopila víc věcí :-) ale jinak jsem moc moc spokojená
ale třeba tedy ta pláštěnka mi moc nevyhovuje, potřebuji malé dát dudlík,nebo na ni šáhnout..a když spí, tak jí tím zipem vzbudím :-/
pak sem nepochopila boudičku a ten pruh, kudy proudí světlo..to mi taky děsně nevyhovuje,malá má ráda tmu a přes to ji svítí do obličeje, v létě fakt pecka 8o , místo aby to bylo celé zakryté, tak tam udělají nepochopitelný pruh průhledný :,( to mě teda rozčiluje dost…malá tam tím směrem pak kouká a nemůže spát, musím to zakrývat plínkou 8o
pak košík - ten stojí za prd a při skládání podvozku v děšti se složí na zem a zašpiní, takže musíte podovozek složit a zároveň držet nad zemí aby se košík nesklopil na zem… :cert:
velký kolečka a malý jsou pro mě dost rozdílný…malý jen do města nebo na nákup
velký projedou téměř všechno a nedrncá to tak šíleně…když malá měla pár týdnů, hrozně s ní ty malý kolečka házely, musela jsem dát velký a pohoda :kytka:
malý vůbec ted nepoužívám…/jen na nákup do obchodáků…/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.1.12 21:53

ještě k té vložné tašce…co jste zde maminky psaly, malá má přes 6 kilo /5 měsíců/ a zdá se mi taky, že už jí ta taška není úplně pohodlná…a ručky má k sobě ve fusaku a je tam dost narvaná a dost jí to už vadí…
když používáte už jen sporťák tak do něj ještě něco dáváte? tu vložku měkkou z vložné tašky? a ty pásy ve sportáku se dají sundat? a použijete tedy jen fusak a vložnou rozdělanou tašku jako nánožník? děkuji
nemáte foto jak ta vložná taška tam vypadá přidělaná? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.1.12 23:39

Sportak jsem pouzivala uz v lete, takze jsem tam davala tu mekkou podlozku. ted tam mam rozdelanoü tu tasku a puzivam ji jako nanoznik, plus v ni mam zimni pytel, fusak od gessleinu nemam.
je to trochu mazle, ale nejak jsme nepochopila jestli chces vedet jak to vypada nebo jak je top pridelane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
9.1.12 08:17

My máme teda v 5 měsících 8 kg a zatím se mě tam teda vejde a ani neprotestuje. Ale je pravda že je to dost úzký v té tašce. Jinak souhlasím s plastenou, koupila sem radši jinou s dírou, ta originální se mě nelíbí, možná bude lepší na sporťák, uvidíme.
Velký kola jsem používala do 3 měsíců, teď mám ty malý a jezdím s nima všude i poli a přijde mě že jezdí stejně jak ty veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.1.12 09:40
atominnka píše:
Sportak jsem pouzivala uz v lete, takze jsem tam davala tu mekkou podlozku. ted tam mam rozdelanoü tu tasku a puzivam ji jako nanoznik, plus v ni mam zimni pytel, fusak od gessleinu nemam.
je to trochu mazle, ale nejak jsme nepochopila jestli chces vedet jak to vypada nebo jak je top pridelane

ok super to sem chtěla vidět…jak to vypadá s tou taškou upravenou…a U díl k tomu je potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.1.12 09:41

a ty pásy máte asi pod fusakem že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
9.1.12 11:24
madrianova píše:
a ty pásy máte asi pod fusakem že?

Ano , a na nich jeste tu teplou vlozku a pak fusak

• Citovat
  • Upravit
22614
9.1.12 11:37
madrianova píše:
atominnka píše:
ok super to sem chtěla vidět…jak to vypadá s tou taškou upravenou…a U díl k tomu je potřeba?

Ne neni potreba:-) ta taska tam sama o sobe dost dobre drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.1.12 13:04
H
Gaguska píše:
My máme teda v 5 měsících 8 kg a zatím se mě tam teda vejde a ani neprotestuje. Ale je pravda že je to dost úzký v té tašce. Jinak souhlasím s plastenou, koupila sem radši jinou s dírou, ta originální se mě nelíbí, možná bude lepší na sporťák, uvidíme.
Velký kola jsem používala do 3 měsíců, teď mám ty malý a jezdím s nima všude i poli a přijde mě že jezdí stejně jak ty veliký.

a kde jsi prosímkupovalal tu pláštěnku? Neměla by jsi odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
9.1.12 13:41

No odkaz asi nedám, používám teď jenom mobil na internet, ani nevím jestli bych to našla, ale kupovala jsem to asi před 7 měsíci na mimibazaru. Někdo tam prodával nový pláštěnky na hluboké kocary, stála asi 180.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
9.1.12 13:51
loka píše:
H
Gaguska píše:
a kde jsi prosímkupovalal tu pláštěnku? Neměla by jsi odkaz?

Plastenky by mely mit v kazdem obchode s dettskym zbozi

• Citovat
  • Upravit
22614
9.1.12 14:36
oxit píše:
loka píše:
H
Gaguska píše:
a kde jsi prosímkupovalal tu pláštěnku? Neměla by jsi odkaz?
Plastenky by mely mit v kazdem obchode s dettskym zbozi

Jj, to urcite mit budou. a taky vim, ze je maji i v rossmannu, myslim, ze maj i tu diru, ale jaka bude kvalita to nevim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí