Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
11.1.12 17:35

Holky a nechcete sem dát foto, jaká máte kterou barvu? Docela by mě to zajímalo:-) jsem baba zvědavá, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
11.1.12 18:58

Já bych taky znovu volila gesslein určitě :pankac: jak jsem byla proti vložné tašce, tak až teď s děckem vidfím její výhody :oops:
A to nasazováí autosedačky jsem dnes vyzkoušela jak tu někdo psal zabrzdit a nasazovat zezadu a je to rozhodně vychytávka :potlesk: a já jsem blb ž emě to nenapadlo samotnou :lol:

Fotku klidně hodím ale je to focený na umělýmsvětle, tak to asi vypadá divně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.1.12 20:00
loka píše:
Já bych taky znovu volila gesslein určitě :pankac: jak jsem byla proti vložné tašce, tak až teď s děckem vidfím její výhody :oops:
A to nasazováí autosedačky jsem dnes vyzkoušela jak tu někdo psal zabrzdit a nasazovat zezadu a je to rozhodně vychytávka :potlesk: a já jsem blb ž emě to nenapadlo samotnou :lol:Fotku klidně hodím ale je to focený na umělýmsvětle, tak to asi vypadá divně
Mam taky tenhle , teda tady tu barevnou variantu :)))
  • Citovat
  • Upravit
18551
11.1.12 20:37

Jo? Super, viď? Líbil s emi tam takovej hnědo-růžovej, ale říkala..kdyby byl druhej kluk, tak bude v růžovým kočárku vypadat blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
11.1.12 20:46

No jedna fotka opačně, nevím jak ju otočit. Já osobně nevím jestli bych znovušla do gessleinu,těžko říct, s jiným kočárem sem nikdy nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
11.1.12 20:47

Tak ten hnědorůžovej mám já :mrgreen: Jo a s tím nasazování sedačky - to mě naučili na prodejně, ať nemachruju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.1.12 20:49
loka píše:
Jo? Super, viď? Líbil s emi tam takovej hnědo-růžovej, ale říkala..kdyby byl druhej kluk, tak bude v růžovým kočárku vypadat blbě :mrgreen:

Ja miluju puntiky :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
174
11.1.12 21:14

Ja mam tmave hnedej cokoladovej a k tomu je bezova s takovym potiskem (tam jak ma loka ty puntiky) Je naaadhernej! Kdyz jsem ho videla v prodejne v Pardubicich, nic jsme neobjednavali a hned jel s nama :D Fotku bohuzel nemam, je pekne zabalenej u nasich a ceka na duben :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.1.12 22:21

Tý brďo, ty puntíky jsou fakt super. Já ho zítra blejsknu a taky sem hodím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.1.12 00:25

Ták tady je naše „kára“ ;) autosedačku k němu nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.12 09:00

my máme tmave sedou s karovanym vnitrkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
13.1.12 19:47

Ahoj maminky :mavam:
Pročetla jsem si celou diskuzi a strašně mě díky vaším ovacím Gesslein zaujal :)
Takže jsme zamířili do obchodu omrknout ho naživo (jsme z Hradce Králové) a už ho máme objednaný :) Jdeme do Gesslein F6. Byli jsme z něj nadšení, vypadá úžasně a ten podvozek..nádhera…doma máme Dorjan prestige a ten oproti němu vypadá jak z výprodeje :roll: …takže ho prodám, i když jsem to původně z nostalgie udělat nechtěla…ale se sporťákem prakticky nejezdím, používám spíš golfky, protože u toho Dorjanu je tak blbě ovladatelný, že mě to totálně odradilo..přitom s hlubokou korbou jsem byla moc spokojená.
Takže do měsíce by nám měl přijít Gesslein :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
13.1.12 19:48
careynka píše:

Krásný! A Vojtíšek je k umuchlání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.1.12 19:59
estrellita píše:
careynka píše:

Jeeee, gratuluju k vyberu, budes spokojena :-D ja zrovna koukala vcera na Samika, tak strasne vyrostl!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
13.1.12 20:07
careynka píše:
estrellita píše:
careynka píše:
Jeeee, gratuluju k vyberu, budes spokojena :-D ja zrovna koukala vcera na Samika, tak strasne vyrostl!! :-)

Doufám, že budu spokojená, už aby byl doma :-D …Samulka roste jak z vody, příští čtvrtek mu je rok!!! Neskutečný, jak to uteklo......je to zlatíčko, jen poslední dobou bojujeme hodně se spánkem, v noci se pořád budí, jsem z toho už na prášky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí