Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyMajdula83 píše:loka píše:No prave my kdyz ho kupovali, tak ta prodejna v HK jeste nebyla
My objednavali v HK protoze nas tam vysel o 4tisice levneji,coz neni zanedbatelna castka.Otevreli ji asi pul roku potom az..
A z Nemecka jsme nechteli kvuli pripadnym reklamacim. Mame to kapku z ruky a opacnym smerem, nez jezdime..Jinak by nas to tam urcite vyslo levneji..
to vsechno zarizujou oni
kdyz je problem, prijede auto, kocarek odveze a pak zase doveze ![]()
careynka píše:Majdula83 píše:to vsechno zarizujou oniloka píše:No prave my kdyz ho kupovali, tak ta prodejna v HK jeste nebyla
My objednavali v HK protoze nas tam vysel o 4tisice levneji,coz neni zanedbatelna castka.Otevreli ji asi pul roku potom az..
A z Nemecka jsme nechteli kvuli pripadnym reklamacim. Mame to kapku z ruky a opacnym smerem, nez jezdime..Jinak by nas to tam urcite vyslo levneji..
kdyz je problem, prijede auto, kocarek odveze a pak zase doveze
Jako ze prijedou z Nemecka do CZ vyridit reklamace???? ![]()
oxit píše:careynka píše:Jako ze prijedou z Nemecka do CZ vyridit reklamace????Majdula83 píše:to vsechno zarizujou oniloka píše:No prave my kdyz ho kupovali, tak ta prodejna v HK jeste nebyla
Jj, normalne prijede dodavka, nalozi kocarek a odvezou ho do obchodu, stejne tak, jak mi ho privezli domu
careynka píše:oxit píše:Jj, normalne prijede dodavka, nalozi kocarek a odvezou ho do obchodu, stejne tak, jak mi ho privezli domucareynka píše:Jako ze prijedou z Nemecka do CZ vyridit reklamace????Majdula83 píše:to vsechno zarizujou oniloka píše:No prave my kdyz ho kupovali, tak ta prodejna v HK jeste nebyla
My jsme ho objednávali v HK a čekali jsme 6 týdnů.Kombinace nás vyšla o 7tis.levněji než v Pardubicích,ale vědět,že by si pro něj z německa přijeli,tak bysme ho vzali radši tam ![]()
Jo a po 2 měsících nám začíná rachtat přední kolečko a dost často se zablokuje.A taky nám blbne nacvaknutí korby ![]()
Aha, tak to jsem nevedela. A dovezou i nahradni? V tech Pardubicich spoustu veci delaji i na pockani, tak ani nahradni kocarek resit nemusim. (zlobilo nam sklapovani boudicky - nedrzelo to nahore, ale pri jizde se mi sesouvala dolu..)
No, to uz je ted jedno, uz nam rok slouzi tak jim ho vracet nepojedeme ![]()
Majdula83 píše:
Aha, tak to jsem nevedela. A dovezou i nahradni? V tech Pardubicich spoustu veci delaji i na pockani, tak ani nahradni kocarek resit nemusim. (zlobilo nam sklapovani boudicky - nedrzelo to nahore, ale pri jizde se mi sesouvala dolu..)
No, to uz je ted jedno, uz nam rok slouzi tak jim ho vracet nepojedeme
to nevim, ja zatim bez problemu, tak doufam, ze to i vydrzi ![]()
oxit píše:
Ahoj, my uz jeszdime F6 skoro 3 mesice, a spokojenost , celkove Gesslein u nas zvitezil s duvodu vymenitelnych prednich kolecek , prave ze most mit jak velke a tak i dle potreby mala predni kola je velky plus, aspon pro nas , nekdo tu nadaval na nakupni kosik, a musim souhlasit, je tam nak pres ne divne trubka od konstrukce, takze tezko pristupny se da rict , mne to nevadi, na nakup s kocarem nejizdim, ale nekomu by to vadit mohlo , u Teutonky zas ten nakupni kosik lepsi, ale je treba si taky dat pozor na model, jinak u nas s Gessleinem napsosta spokojenost , to co nabizi dany kocarek je uzasny, a myslim zadny jiny na ne nema
Když to čtu jsem šťastná, že už mi gesslein future čeká u mamky na duben a naší holčičku, co se narodí
moc se těším, až „vykrosíme“ ven ![]()
kulisek9 píše:oxit píše:Když to čtu jsem šťastná, že už mi gesslein future čeká u mamky na duben a naší holčičku, co se narodí
Ahoj, my uz jeszdime F6 skoro 3 mesice, a spokojenost , celkove Gesslein u nas zvitezil s duvodu vymenitelnych prednich kolecek , prave ze most mit jak velke a tak i dle potreby mala predni kola je velky plus, aspon pro nas , nekdo tu nadaval na nakupni kosik, a musim souhlasit, je tam nak pres ne divne trubka od konstrukce, takze tezko pristupny se da rict , mne to nevadi, na nakup s kocarem nejizdim, ale nekomu by to vadit mohlo , u Teutonky zas ten nakupni kosik lepsi, ale je treba si taky dat pozor na model, jinak u nas s Gessleinem napsosta spokojenost , to co nabizi dany kocarek je uzasny, a myslim zadny jiny na ne nema
moc se těším, až „vykrosíme“ ven
Myslim ze ma lepsi nakupni kosik, ze :
?
oxit píše:kulisek9 píše:Myslim ze ma lepsi nakupni kosik, ze :oxit píše:Když to čtu jsem šťastná, že už mi gesslein future čeká u mamky na duben a naší holčičku, co se narodí
?
Jj má! Nebo se mi aspoň zdál už lepší
ale já s ním stejně asi jezdit na nákup nebudu
…
kulisek9 píše:oxit píše:Jj má! Nebo se mi aspoň zdál už lepšíkulisek9 píše:Myslim ze ma lepsi nakupni kosik, ze :oxit píše:Když to čtu jsem šťastná, že už mi gesslein future čeká u mamky na duben a naší holčičku, co se narodí
?
ale já s ním stejně asi jezdit na nákup nebudu
…
Taky ne ![]()
luphen píše:
ahoj - my jsme taky v PZE a právě jsem se rozhodla pro F4 - ale to i proto že já terén teda fakt nepotkám…všude kde vím jsou chodníčky nebo prostě udělaný cestyFurth im Wald v Německu - www.babyetage.de - akorát stránky jim moc nefungujou..spíš je tam hlavně ta adresa, email a telefon
a jak říkám - vyšel nás tam o cca 6 - 8tis levněji než v ČR
Ahoj, muzu se prosim na neco zeptat? Uvazujeme o koupi kocaru Gesslein ve Furthu, pani uz jsem psala v nemcine maila, aby mi poslala nejaky aspon priblizny cenik nebo tak, aby tam clovek nejel uplne na slepo a pak nezjistil, ze maji treba ceny srovnatelne s prodejnou v Hradci Kralove. Mate zkusenosti ohledne odpovedi na mailu? Mne zatim nikdo neodepsal… Vy jste tam tenkrat jeli uplne na slepo? Dekuji moc za odpovedi ![]()
anorien píše:luphen píše:Ahoj, muzu se prosim na neco zeptat? Uvazujeme o koupi kocaru Gesslein ve Furthu, pani uz jsem psala v nemcine maila, aby mi poslala nejaky aspon priblizny cenik nebo tak, aby tam clovek nejel uplne na slepo a pak nezjistil, ze maji treba ceny srovnatelne s prodejnou v Hradci Kralove. Mate zkusenosti ohledne odpovedi na mailu? Mne zatim nikdo neodepsal… Vy jste tam tenkrat jeli uplne na slepo? Dekuji moc za odpovedi
ahoj - my jsme taky v PZE a právě jsem se rozhodla pro F4 - ale to i proto že já terén teda fakt nepotkám…všude kde vím jsou chodníčky nebo prostě udělaný cestyFurth im Wald v Německu - www.babyetage.de - akorát stránky jim moc nefungujou..spíš je tam hlavně ta adresa, email a telefon
Ahoj, my jsme teda kupovali kočárek gesslein v Chamu, nikam jsme nepsali, nevolali a jeli jsme naslepo. Vyšel nás o cca 5 000 levneji nez v Cechach
anorien píše:luphen píše:Ahoj, muzu se prosim na neco zeptat? Uvazujeme o koupi kocaru Gesslein ve Furthu, pani uz jsem psala v nemcine maila, aby mi poslala nejaky aspon priblizny cenik nebo tak, aby tam clovek nejel uplne na slepo a pak nezjistil, ze maji treba ceny srovnatelne s prodejnou v Hradci Kralove. Mate zkusenosti ohledne odpovedi na mailu? Mne zatim nikdo neodepsal… Vy jste tam tenkrat jeli uplne na slepo? Dekuji moc za odpovedi
ja jsem jim psala, mysim ze zrovna z toho Furthu, ale nikam jsem nejela, kocarek si objednala a oni mi ho za 12 Euro dovezli az dom presne v barve, co jsem chtela, protoze Gesslein se dela na zakazku a moc jich na sklade nebyvia, ta abys nebyla zklamana, ze nemaji ten, co jsi chtela
http://www.babykarre-kinderwagen.de/ tak tady jsem objednavala ja a komunikace uplne super a fakt to dovezou dom ![]()