Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
11.12.11 10:54
Majdula83 píše:
loka píše:
My objednavali v HK protoze nas tam vysel o 4tisice levneji,coz neni zanedbatelna castka.
No prave my kdyz ho kupovali, tak ta prodejna v HK jeste nebyla :-) Otevreli ji asi pul roku potom az..
A z Nemecka jsme nechteli kvuli pripadnym reklamacim. Mame to kapku z ruky a opacnym smerem, nez jezdime.. ;) Jinak by nas to tam urcite vyslo levneji..

to vsechno zarizujou oni :-) kdyz je problem, prijede auto, kocarek odveze a pak zase doveze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.12.11 10:57
careynka píše:
Majdula83 píše:
loka píše:
My objednavali v HK protoze nas tam vysel o 4tisice levneji,coz neni zanedbatelna castka.
No prave my kdyz ho kupovali, tak ta prodejna v HK jeste nebyla :-) Otevreli ji asi pul roku potom az..
A z Nemecka jsme nechteli kvuli pripadnym reklamacim. Mame to kapku z ruky a opacnym smerem, nez jezdime.. ;) Jinak by nas to tam urcite vyslo levneji..
to vsechno zarizujou oni :-) kdyz je problem, prijede auto, kocarek odveze a pak zase doveze :-)

Jako ze prijedou z Nemecka do CZ vyridit reklamace???? :O

• Citovat
  • Upravit
19494
11.12.11 11:09
oxit píše:
careynka píše:
Majdula83 píše:
loka píše:
to vsechno zarizujou oni :-) kdyz je problem, prijede auto, kocarek odveze a pak zase doveze :-)
Jako ze prijedou z Nemecka do CZ vyridit reklamace???? :O

Jj, normalne prijede dodavka, nalozi kocarek a odvezou ho do obchodu, stejne tak, jak mi ho privezli domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.12.11 11:10
careynka píše:
oxit píše:
careynka píše:
Majdula83 píše:
loka píše:
Jako ze prijedou z Nemecka do CZ vyridit reklamace???? :O
Jj, normalne prijede dodavka, nalozi kocarek a odvezou ho do obchodu, stejne tak, jak mi ho privezli domu
:think: :palec: skoda ze jsem to nevedela driv :palec: :palec: :think:
  • Citovat
  • Upravit
3823
11.12.11 19:08

My jsme ho objednávali v HK a čekali jsme 6 týdnů.Kombinace nás vyšla o 7tis.levněji než v Pardubicích,ale vědět,že by si pro něj z německa přijeli,tak bysme ho vzali radši tam :)

Jo a po 2 měsících nám začíná rachtat přední kolečko a dost často se zablokuje.A taky nám blbne nacvaknutí korby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.12.11 21:10

Aha, tak to jsem nevedela. A dovezou i nahradni? V tech Pardubicich spoustu veci delaji i na pockani, tak ani nahradni kocarek resit nemusim. (zlobilo nam sklapovani boudicky - nedrzelo to nahore, ale pri jizde se mi sesouvala dolu..)
No, to uz je ted jedno, uz nam rok slouzi tak jim ho vracet nepojedeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.12.11 21:18
Majdula83 píše:
Aha, tak to jsem nevedela. A dovezou i nahradni? V tech Pardubicich spoustu veci delaji i na pockani, tak ani nahradni kocarek resit nemusim. (zlobilo nam sklapovani boudicky - nedrzelo to nahore, ale pri jizde se mi sesouvala dolu..)
No, to uz je ted jedno, uz nam rok slouzi tak jim ho vracet nepojedeme :lol:

to nevim, ja zatim bez problemu, tak doufam, ze to i vydrzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.12.11 16:44
oxit píše:
Ahoj, my uz jeszdime F6 skoro 3 mesice, a spokojenost , celkove Gesslein u nas zvitezil s duvodu vymenitelnych prednich kolecek , prave ze most mit jak velke a tak i dle potreby mala predni kola je velky plus, aspon pro nas , nekdo tu nadaval na nakupni kosik, a musim souhlasit, je tam nak pres ne divne trubka od konstrukce, takze tezko pristupny se da rict , mne to nevadi, na nakup s kocarem nejizdim, ale nekomu by to vadit mohlo , u Teutonky zas ten nakupni kosik lepsi, ale je treba si taky dat pozor na model ;) , jinak u nas s Gessleinem napsosta spokojenost , to co nabizi dany kocarek je uzasny, a myslim zadny jiny na ne nema ;)

Když to čtu jsem šťastná, že už mi gesslein future čeká u mamky na duben a naší holčičku, co se narodí :) moc se těším, až „vykrosíme“ ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
12.12.11 16:53
kulisek9 píše:
oxit píše:
Ahoj, my uz jeszdime F6 skoro 3 mesice, a spokojenost , celkove Gesslein u nas zvitezil s duvodu vymenitelnych prednich kolecek , prave ze most mit jak velke a tak i dle potreby mala predni kola je velky plus, aspon pro nas , nekdo tu nadaval na nakupni kosik, a musim souhlasit, je tam nak pres ne divne trubka od konstrukce, takze tezko pristupny se da rict , mne to nevadi, na nakup s kocarem nejizdim, ale nekomu by to vadit mohlo , u Teutonky zas ten nakupni kosik lepsi, ale je treba si taky dat pozor na model ;) , jinak u nas s Gessleinem napsosta spokojenost , to co nabizi dany kocarek je uzasny, a myslim zadny jiny na ne nema ;)
Když to čtu jsem šťastná, že už mi gesslein future čeká u mamky na duben a naší holčičku, co se narodí :) moc se těším, až „vykrosíme“ ven :lol:

Myslim ze ma lepsi nakupni kosik, ze : ;) ?

• Citovat
  • Upravit
174
12.12.11 17:07
oxit píše:
kulisek9 píše:
oxit píše:
Když to čtu jsem šťastná, že už mi gesslein future čeká u mamky na duben a naší holčičku, co se narodí :) moc se těším, až „vykrosíme“ ven :lol:

Jj má! Nebo se mi aspoň zdál už lepší :)ale já s ním stejně asi jezdit na nákup nebudu :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
12.12.11 17:18
kulisek9 píše:
oxit píše:
kulisek9 píše:
oxit píše:
Jj má! Nebo se mi aspoň zdál už lepší :)ale já s ním stejně asi jezdit na nákup nebudu :D

Taky ne ;)

• Citovat
  • Upravit
118
22.12.11 10:10
luphen píše:
ahoj - my jsme taky v PZE a právě jsem se rozhodla pro F4 - ale to i proto že já terén teda fakt nepotkám…všude kde vím jsou chodníčky nebo prostě udělaný cesty ;-)Furth im Wald v Německu - www.babyetage.de - akorát stránky jim moc nefungujou..spíš je tam hlavně ta adresa, email a telefon ;-) a jak říkám - vyšel nás tam o cca 6 - 8tis levněji než v ČR :wink:

Ahoj, muzu se prosim na neco zeptat? Uvazujeme o koupi kocaru Gesslein ve Furthu, pani uz jsem psala v nemcine maila, aby mi poslala nejaky aspon priblizny cenik nebo tak, aby tam clovek nejel uplne na slepo a pak nezjistil, ze maji treba ceny srovnatelne s prodejnou v Hradci Kralove. Mate zkusenosti ohledne odpovedi na mailu? Mne zatim nikdo neodepsal… Vy jste tam tenkrat jeli uplne na slepo? Dekuji moc za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.12.11 22:35
anorien píše:
luphen píše:
ahoj - my jsme taky v PZE a právě jsem se rozhodla pro F4 - ale to i proto že já terén teda fakt nepotkám…všude kde vím jsou chodníčky nebo prostě udělaný cesty ;-)Furth im Wald v Německu - www.babyetage.de - akorát stránky jim moc nefungujou..spíš je tam hlavně ta adresa, email a telefon ;-) a jak říkám - vyšel nás tam o cca 6 - 8tis levněji než v ČR :wink:
Ahoj, muzu se prosim na neco zeptat? Uvazujeme o koupi kocaru Gesslein ve Furthu, pani uz jsem psala v nemcine maila, aby mi poslala nejaky aspon priblizny cenik nebo tak, aby tam clovek nejel uplne na slepo a pak nezjistil, ze maji treba ceny srovnatelne s prodejnou v Hradci Kralove. Mate zkusenosti ohledne odpovedi na mailu? Mne zatim nikdo neodepsal… Vy jste tam tenkrat jeli uplne na slepo? Dekuji moc za odpovedi :-)

Ahoj, my jsme teda kupovali kočárek gesslein v Chamu, nikam jsme nepsali, nevolali a jeli jsme naslepo. Vyšel nás o cca 5 000 levneji nez v Cechach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.12.11 07:41
anorien píše:
luphen píše:
Ahoj, muzu se prosim na neco zeptat? Uvazujeme o koupi kocaru Gesslein ve Furthu, pani uz jsem psala v nemcine maila, aby mi poslala nejaky aspon priblizny cenik nebo tak, aby tam clovek nejel uplne na slepo a pak nezjistil, ze maji treba ceny srovnatelne s prodejnou v Hradci Kralove. Mate zkusenosti ohledne odpovedi na mailu? Mne zatim nikdo neodepsal… Vy jste tam tenkrat jeli uplne na slepo? Dekuji moc za odpovedi :-)

ja jsem jim psala, mysim ze zrovna z toho Furthu, ale nikam jsem nejela, kocarek si objednala a oni mi ho za 12 Euro dovezli az dom presne v barve, co jsem chtela, protoze Gesslein se dela na zakazku a moc jich na sklade nebyvia, ta abys nebyla zklamana, ze nemaji ten, co jsi chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.12.11 07:42

http://www.babykarre-kinderwagen.de/ tak tady jsem objednavala ja a komunikace uplne super a fakt to dovezou dom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí