Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggySilva83 píše:
v terénu se s ním jezdí dobře, ve sněhu ještě nevímale věřím, že jo. naše sluníčko má v 5 měsících přes 70 cm. už jej vozíme jen ve sporťáku daného do úplného lehu ( na tom máme jen deku z tašky, aby jej netlačily pásy, i když přes fusak by jej neměly tlačit), proto jsme koupili to „U“ a je to super.
ta korba je podle mě zbytečné vyhození peněz, ta taška je skvělá. když jsme potřebovali malého z kočárku vytáhnout, tak jsme ho vytáhli i s taškou a nemuseli jej budit
jo jo, taska super, krbicku by taky nebrala ![]()
My mame F6 rok a jsem taky spokojena. Jediny co neni uplne vychytany je ten kosik no. Ale ja to resila tak, ze co se neveslo z nakupu do kosiku jsem si v tasce povesila na tu brzdu ![]()
Atominko, takze pouzivas tu vloznou tazku bez vystuzi jako misto nanozniku? Ja si koupila i nanoznik k tomu, ale prijde mi ze tam docela blbe drzi, takze takhle by to asi bylo lepsi.. ![]()
Jo a ve snehu se jezdi taky super, s tem 4 velkyma kolama to je jak tank skoro ![]()
Majdula83 píše:
My mame F6 rok a jsem taky spokojena. Jediny co neni uplne vychytany je ten kosik no. Ale ja to resila tak, ze co se neveslo z nakupu do kosiku jsem si v tasce povesila na tu brzduAtominko, takze pouzivas tu vloznou tazku bez vystuzi jako misto nanozniku? Ja si koupila i nanoznik k tomu, ale prijde mi ze tam docela blbe drzi, takze takhle by to asi bylo lepsi..
Jj, přesně tak, vyndáš nějaké ty výztuže(polystyren vespod, pak nejaké kovové cosi, sundáš ucha a odepneš část tašky a je to.. Když jsem to kupovala netusila jsem ze to jde. a jde to i krasne prichytit ¨z boku jak se dava ta hrazdicka(u sportaku) a pak vzadu jsem zavazala snurky
Ja tu tasku mela sbalenou, ze ji soupnu na pudu a vyndam az na druhy mimi, ale ted jsem z toho prave ty vyztuhy sundala a asi to teda soupnu do kocarku. Jen to jeste budu muset vyprat, pul roku se mi tu na ni prasi ![]()
Atominko, jeste jeden dotaz.. Mas tam i to U zakonceni? To by tam vlastne uz neslo pridelat, ne? Kdyz tam bude zacvaknuta ta taska.. ![]()
Miskae píše:
Děkuji za odpověď.
Já se jen bojím, co se týče velikosti. My jsme oba tak veliký a očekávám, že malý bude taky asi velký:-(. Přes léto asi dobrý, ale na zimu už bude pořádný klacek a nevím zda by se vešel do té tašky. Protože u hluboké korby píšou jen 6měsíců…Tak ta je asi zbytečná. Ach jo. Jezdí se v něm dobře i v terénu a ve sněhu?
Máme Gesslein F6,jízdní vlastnosti jsou super,ale je pár věcí které mi na něm vadí,jinak by byl dokonalej.Vložná taška je dost dlouhá,což je výhoda u delších dětí,ale je oproti korbičkám úzká.Už ted' má náš syn hodně zmášklé ruce k tělu a to jsou mu jen 2 měsíce.Originál zimní fusak je strašně veliký,zaplní celý kočár a dítě je tam strašně nacpané.Takže ho ani nepoužíváme.
Skládání kočárku je pro mě dost krkolomné,protože jsem menší postavy.Musim ho skládat z boku,jnak bych nedosáhla nohou zmáčknout tu páčku.Škoda že se neskládá jen jednou páčkou.
Nákupní košík je opravdu špatně řešený.Ta tyč tam překáží,nákup tam dáte jedině pokud ho vyndáte z tašky a jednotlivé věci tam naskládáte,ale už jsem si na to zvykla.
Další věc s kterou bojuju,je nacvaknutí autosedačky.Držet autosedačku a 5kg dítě jednou rukou a druhou nasadit na nástavce,které se bohužel občas sklopí když nemají,mě pokaždé přivádí k šílenství.Vždycky nakonec vyhraju,ale někdy se mi to povede až na několikatý pokus a to už jsem vážně naštvaná.
Nemůžu říct,že bych byla s kočárkem nespokojená,má spoustu vychytávek,ale pro mě je dost nepraktický na manipulaci.
Poučení pro příště.Musim si v obchodě vyzkoušet úplně všechno ![]()
Děkuji za vyčerpávající odpovědi.V týdnu se na něj jdeme mrknout osobně a vyzkoušet jestli na výšku není malý:-). Mám 186cm a partner přes 190cm, takže snad se bude líbit i naživo. Jsem ráda, že jste s ním spokojené, protože mě se moc kočárků nelíbí a díky recenzím a názorům pomalu ubývali možnosti který vybrat pro prcka, abychom byli spokojeni všichni.
Ještě jednou děkuji za rady a objasnění situace:-) krsásný den všem ![]()
monta píše:
Máme Gesslein F6,jízdní vlastnosti jsou super,ale je pár věcí které mi na něm vadí,jinak by byl dokonalej.Vložná taška je dost dlouhá,což je výhoda u delších dětí,ale je oproti korbičkám úzká.Už ted' má náš syn hodně zmášklé ruce k tělu a to jsou mu jen 2 měsíce.Originál zimní fusak je strašně veliký,zaplní celý kočár a dítě je tam strašně nacpané.Takže ho ani nepoužíváme.
Skládání kočárku je pro mě dost krkolomné,protože jsem menší postavy.Musim ho skládat z boku,jnak bych nedosáhla nohou zmáčknout tu páčku.Škoda že se neskládá jen jednou páčkou.
Nákupní košík je opravdu špatně řešený.Ta tyč tam překáží,nákup tam dáte jedině pokud ho vyndáte z tašky a jednotlivé věci tam naskládáte,ale už jsem si na to zvykla.
Další věc s kterou bojuju,je nacvaknutí autosedačky.Držet autosedačku a 5kg dítě jednou rukou a druhou nasadit na nástavce,které se bohužel občas sklopí když nemají,mě pokaždé přivádí k šílenství.Vždycky nakonec vyhraju,ale někdy se mi to povede až na několikatý pokus a to už jsem vážně naštvaná.Nemůžu říct,že bych byla s kočárkem nespokojená,má spoustu vychytávek,ale pro mě je dost nepraktický na manipulaci.
Poučení pro příště.Musim si v obchodě vyzkoušet úplně všechno
Nam jeste neni uzka ta taska, a mame v ni i pytel, navic mame 6kg , a jsou nam 3 mesice, se docela divim ze vam je mala
… jinak urco kocarek ma chyby , na kazdem je neco
Manzel ma 190cm, ja jen 167cm. Vzdycky si jen prenastavime rukojet a bajecne se ovlada jak me, tak i jemu. Oproti puvodnimu si prave pochvaluje, ze kdyz nasadi rychlokrok jak je jeho zvykem, nekope do podvozku.
Oxit koukam, ze holcicka taky pekne roste
si pamatuju, kdyz nase detska ve trech mesicich navazila 5960g a zhrozila se
ale hlavni je, ze dlabou. Ted mi kolegyne rikala, ze kamaradcin ctyrmesicni odmita jist, pit, uz mesic. Jezdi na kapacky a nemuzou prijit na to, co se s nim deje, takze slava za ty nase miniobriky ![]()
kroutilka píše:
Oxit koukam, ze holcicka taky pekne rostesi pamatuju, kdyz nase detska ve trech mesicich navazila 5960g a zhrozila se
ale hlavni je, ze dlabou. Ted mi kolegyne rikala, ze kamaradcin ctyrmesicni odmita jist, pit, uz mesic. Jezdi na kapacky a nemuzou prijit na to, co se s nim deje, takze slava za ty nase miniobriky
Majdula83 píše:
Atominko, jeste jeden dotaz.. Mas tam i to U zakonceni? To by tam vlastne uz neslo pridelat, ne? Kdyz tam bude zacvaknuta ta taska..
Abych řekla pravdu, nevim co to je U zakončení ![]()
V terenu super, mame kolem les, parky atd, takze ano, ovlada se a jezdi se s nim na 1. Holcicku mam taky velkou