Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@Anielkha
Autosedačka iZi Combi je homologovaná pro děti od narození. Vzhledem k poloze novorozence v této autosedačce BeSafe doporučuje dokoupit přídavnou vložku nebo posunout používání autosedačky na dobu, kdy si dítě začíná samo sedat. staci cist cely ne jen zacatek
A kazdy prodejce vam stejne poradi neco jineho ![]()
Jen jeste odkaz na diskuzi, kde to Steeve psal.. https://www.emimino.cz/…ankovani/10/
neni to kvuli velikosti, ale protoze ta 0-18 nejde tak polohovat.
Myslim, ze i vyrobce napise cokoli, aby prodal
To je jen pro informaci, kazdy si to udela pak po svem. ![]()
@Anielkha píše:
Jen jeste odkaz na diskuzi, kde to Steeve psal.. https://www.emimino.cz/…ankovani/10/neni to kvuli velikosti, ale protoze ta 0-18 nejde tak polohovat.Myslim, ze i vyrobce napise cokoli, aby prodal
To je jen pro informaci, kazdy si to udela pak po svem.
Jo to jo, Steeve je fajn , ale je to porad zde nazor jen jednoho cloveka, tedy jen jeho , ale v kazdem obchode kazdy prodejce a poradce to vidi trochu jinak, tak bych to nepausalizovala.
NA to ze jsem vajicko pouzila tak asi 3× ( s miminkem se jezdit nak vice ci cestovat dle mne neda) behem pulroku , tak pro mne bylo zbytecny
, klidne by to zvladla s Besafe uz od zacatku , nebyla to rada ode mne ze vsechny si maji koupit Besafe, jen to ze pro mne vajicko bylo zbytecne , na cestu par minut autem k Mudr absolutne , stejne mi mala v aute rve ![]()
@oxit píše:
Jo to jo, Steeve je fajn , ale je to porad zde nazor jen jednoho cloveka, tedy jen jeho , ale v kazdem obchode kazdy prodejce a poradce to vidi trochu jinak, tak bych to nepausalizovala.
NA to ze jsem vajicko pouzila tak asi 3× ( s miminkem se jezdit nak vice ci cestovat dle mne neda) behem pulroku , tak pro mne bylo zbytecny, klidne by to zvladla s Besafe uz od zacatku , nebyla to rada ode mne ze vsechny si maji koupit Besafe, jen to ze pro mne vajicko bylo zbytecne , na cestu par minut autem k Mudr absolutne , stejne mi mala v aute rve
Jo tak to my od sestinedeli jezdili porad
takze to je fakt individualni
A Viky cestovala moc rada, vzdycky byla hrozne hodna a doted ji to zustalo ![]()
@Anielkha u nas kazda jizda s doprovodem sileneho revu , hruza , ja vajicko vyuzivam jen na houpani doma , coz fakz nechapu , stve mne docela ze clovek si koupi neco takto draze a pak je to k nicemu , to vazne stve ![]()
Oxit a te isofix je co?
to je nějaké vybavní aut nebo něco k dokoupení?
@loka Dnes Isofix uz ma mit kade auto, myslim ze to plati od roku 2009 , ale nejsem si jista, my mame bez isofixu, protoze deti pujcujem rodicum, mame ruzne auta, a kupovat do kazdeho auta vhodnou sedacku , myslim do jednoho s isofixem, do druheho bez isofixu , fakt se nam nehodi ...... ![]()
Tak já mám auto z r 99
takže isofix určo nemám, takže bez něj v autě je to jak?
@loka asi ho tedy nemate
, jako jsem melazezacatku opravdu trochu spatny pocit ze jdeme do te bez isofixu, ale kdyby clovek musel kupovat vse opravdu uplne nej tak nevim, nic jineho uz si pak asi nekoupime .....
oxit: a to já od nějakých 14 dnů jezdila každý den
Protože šlapat na farmu s kočárem je „zábava“ na 3/4 hodiny a je to spíš za trest a malej stejně usne víceméně jen v autě. No a pak tak různě do města. Doma spí chvíli, v autě i dvě hoďky v kuse a na té jeho náladě je to znát.
Pár stránek zpět jsem se ptala na cenu F4 buggy v John Nell - neví někdo? ![]()
strelish já nevím bohužel. Ale mám tam telefon kdyby se s chtěla zeptat.
Holky furt jako nechápu co ten isofix dělá
![]()
@loka píše:
strelish já nevím bohužel. Ale mám tam telefon kdyby se s chtěla zeptat.Holky furt jako nechápu co ten isofix dělá![]()
Udrzi lepe sedacku s ditetem na miste, tam kde ma byt
http://www.autosedacky-besafe.cz/izicombi2.php tady to mas napsane, ze jsou az od 6m
a tady taky http://www.autosedacky-besafe.cz/izikid2.php
Male mimi ma jit do vajicka, tahle kategorie je az kdyz se nevejde dite do vajicka a jeste nesedi.
(Psal to i tady Steeve, ktery radi v poradne)
Omlouvam se, ze za vpad do diskuze.
Jen to chci uvest na pravou miru.