Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyTak v tom přřípadě to vidím jako zbytečnost, neboť sedačky v aute jsou tvarované, tím mi krásně vajucho zapadne do jejího středu a pás to drží dostatečně.Navíc já tam mám pás tak tak dlouhý že za sedačku ho provlíkám silou takže mě se ta sedačka hnut nemůže ani kdyby chtěla ![]()
@loka píše:
strelish já nevím bohužel. Ale mám tam telefon kdyby se s chtěla zeptat.Holky furt jako nechápu co ten isofix dělá![]()
a oni pořád ještě nemají žádné webky?
Sice isofix nemám, jen tu základnu s nohou a už tam je poznat rozdíl oproti pouhému připásání sedačky.
strelish webky asi mají, ale jsou tam dvě prodejny a tta co je uvedená na netu nemá gessleiny, ty mají v prodejně kus od ní
602 470 024. tam mají o gessleinech veškeré informace a i tam se objednává.
@oxit píše:
Tak se koukas na neco jineho
ne, nekoukam, muzu ti ofotit i jejich katalog, kde pisou, ze je pro deti od 6 mesicu, bohuzel takova kategorie neni, tak museli spadnout do ty 0-18
Jejda,vy jste se teda rozjely ![]()
Taky jsem se dlouho rozhodovala jaký kočárek a jakou autosedačku.Četla jsem všelijaké testy a diskuse a nakonec jsem se rozhodla pro autosedačku Gesslein.Měli jsme totiž ještě jednu sedačku s izofixem od švagrové,tak jsem tu druhou chtěla aby pasovala na podvozek.
A dopadlo to tak,že používáme jen tu od gessleinu,protože jsme museli často z auta izofix vyndavat aby si tam mohl někdo sednout,protože manžel používá auto i pracovně a já vozím sedačku vepředu a taky jsem někdy jela bez malýho a měla jsem auto plně obsazené.
Už nevím,která z vás psala,že musela brzy kupovat větší autosedačku.Kolem mě už to samé musely udělat 3 kamarádky a pak je autosedačka 0-18 jediná volba.Prcky v nich vozí od 5měsíců a rozhodně ještě nesedí.Když máte větší dítě,tak to prostě vyřešit musíte.
Jediné na co u gessleinu nadávám je její nacvakávání na podvozek,šlo to vymyslet líp.Co se týče toho,že nemá tu novorozeneckou vložku,tak my měli mimčo na podzim a to je víc oblečené a ještě jsme pak používali fusak,takže to tam mimčo rozhodně nelítá,ale neumim posoudit,jak to vypadá v létě.
Originál fusak,byl na zimu super,ale v létě ho určitě používat nebudu.
Holky mám řešit pro letní dítko nějakej fusak do autosedačky? Vím že v duze mají akci, že když si objednáte kočárek v kombinaci tak dostanete nějakej fusak do autosedačky v hodnotě 1500,– zdarma…používáte ho?
@petluk ja ho mela, ale na podzim, je teplejsi
, jinak spise doporucim od Emitexu
, ten fusak neni moc velky, takze nam vydrzel do 3 mesicu
, a na ted mam toto : http://fusaky.heureka.cz/…sak/recenze/ , a velka spokojenost , ten origos zimni od gessleinu je taky super, ale pokud pujdes do Emitexu 3v1 urcite usetris
, s te vlozny tasky fusak je nanic :S , ale pokud by jsi kupovala kocarek v duze a mela narok na fusak, tak proc si ho nevzit? pak ho muzes prodat s kocarkem ![]()
@careynka jsi moc hodna
, ale katalog mam taky
, na to kolik krat jsem pouzila vajco tak to Besafe s vlozkou by nam stacilo, od toho je ta vlozka ![]()
@oxit No v Duze ho kupovat nebudeme…jen jsem chtěla vědět jestli se po tom fusaku mám někde shánět…mimi bude v červenci, tak nevím jestli se fusak vůbec dává, nebo stačí normoš oblečení a nějaká deka…Abych nekupovala něco zbytečně..
@petluk dle mne zbytecny, je fakt hodne teply
, ja ted mam uz jen letni od emitexu
Podle mě jsou letní fusaky taky zbytený, my máme nakoupený třeba takvé ty dětské deky zikey a totální spokojenost
a zimní fusak mám od emitexu a teď vozím malou jen v mikině a v tom fusaku totální pohoda za třeiu peněz skoro
@loka píše:
Podle mě jsou letní fusaky taky zbytený, my máme nakoupený třeba takvé ty dětské deky zikey a totální spokojenosta zimní fusak mám od emitexu a teď vozím malou jen v mikině a v tom fusaku totální pohoda za třeiu peněz skoro
Deka je blba , nedrzi, ze spodu fouka , fusaj je krasne az ke krku , a za tech par korun
![]()
Oxit uvidíme, nás teprve léto čeká první, tak uvidíme. ale teď už mám třeba ten emiex ziní vyndaný z autosedačky a mám ji přikrytou právě jen dekou kteoru má zahrnutou pod nožkma a je to zatím dostatečný. Samozřejmě ale zatím se tolik nemrská jako větší děti, nicméně zatím to stačí
Děkuju za názory..s tím fusakem ještě počkám…Deku z Ikey už mám doma
![]()