Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
23.6.12 17:16

Holky víte prosím někdo jak sundat potah z té stříšky? Potřebuji to cvyprat, konskce se mi sundat povedla ale nevím jak sundat na vyprání jen tu látku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.7.12 15:49

Holky, potřebuju poradit.. Vadila vám někdy ta síťka u nohou v té vložné tašce?? Jak byly teď ty obrovský vedra, tak jsem vyndala fusak, dala do té tašky jen tu podložku.. a malá jak tam mrskala nožičkama, tak tam ta síťka hrozně překáží, měla jsem chuť ji normálně ustřihnout! :D máte s tím někdo nějakou zkušenost?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.7.12 16:18

Ahoj holky :mavam:..mám dotaz. Máme kočárek zatím v Hradci na prodejně ve skladu a váhám jestli ho vyzvednout ještě před před porodem, nebo pro něj pak poslat manžela samotného až budu v porodce. Je potřeba něco z toho kočárku vyprat před použitím? Dle prodejce by měl být barvený přírodníma barvama a né chemickýma, tak si říkám jestli je to potřeba. Autosedačku mám přepranou, ale tady nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.7.12 16:21

Já osobně teda nic neprala :) a od dubna už v něm krosíme :lol: akorát se tu řešilo, že je pak potřeba vyvětrat pláštěnku, protože děsně smrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.7.12 16:24

@kulisek9 Díky za tip…síťku pak vyvětrám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
2.7.12 16:53

@petluk Já tedy nic neprala a rovnou začala používat na starší, vložnou tašku jsme zatím schovali do sklepa…

Mám jiný dotaz. Zvažuji koupi letního setu - tj. stříšky a moskytiéry. Koukala jsem, že jsou dvě verze - jedna kratší, jen jakoby kšilt a prodloužená verze korbičky. Nemáte někdo srovnání nebo recenze, co je praktičtější?

Vkládám pro jistotu i odkazy, kdyby to nebylo jasné :dance:
http://www.eshopbaby.cz/…-1-gesslein/
 http://www.eshopbaby.cz/…-2-gesslein/

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
2.7.12 17:41
@macin píše:
@petluk Já tedy nic neprala a rovnou začala používat na starší, vložnou tašku jsme zatím schovali do sklepa…

Mám jiný dotaz. Zvažuji koupi letního setu - tj. stříšky a moskytiéry. Koukala jsem, že jsou dvě verze - jedna kratší, jen jakoby kšilt a prodloužená verze korbičky. Nemáte někdo srovnání nebo recenze, co je praktičtější?

Vkládám pro jistotu i odkazy, kdyby to nebylo jasné :dance:
http://www.eshopbaby.cz/…-1-gesslein/
 http://www.eshopbaby.cz/…-2-gesslein/

Díky!

Já mám ten krátký šilt a musíš si dát pozor, abys hodně potáhla boudu směrem dolů - pak kryje před sluníčkem perfektně… Pokud máš boudičku normálně, nezakryje skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.7.12 18:11

Co ta síťka holky? Viz můj příspěvek výše… kujuuuu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
2.7.12 20:24

Petulk určo bych ho vyzvedla, neboť na prodejně není ve skladu ale normoš v obchodě a kdokoliv ho tam ochmatává a může si vyzkoušet skládání apod, zažila jsme to tam an vlastní kůži, z tohohle důvodu my vyzvedávali hned

Síťka…nevím my vyndávali tašku ve 4 měsíci, kdy ještě nohama tolik nekopala, takže nevím.

A nevíte někod jak odstrojit na vyprán í ten potah ze stříšky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.7.12 20:38
@kulisek9 píše:
Co ta síťka holky? Viz můj příspěvek výše… kujuuuu! :)

Ahoj, tak mně tam ta síťka šla taky na nervy. Jednoho krásného dne jsem ji vzteky ustřihla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.7.12 20:41
@loka píše:
A nevíte někod jak odstrojit na vyprán í ten potah ze stříšky???

Já ho odstrojovala několikrát, ale už je to rok zpátky a teď se na to teprve chystám - příští týden. Pamatuji si, že se musí zevnitř boudičky odšroubovat ty dva „dráty“, co té boudě drží tvar. Pak už je stačí jen vytáhnout.
Pokud bys to chtěla úplně přesně, vydrž do příštího úterý, to ho budu rozebírat a připravovat na dalšího prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.7.12 21:07
@strace píše:
Ahoj, tak mně tam ta síťka šla taky na nervy. Jednoho krásného dne jsem ji vzteky ustřihla. :mrgreen:

No tak mám pocit, že mě to taky nemine :mrgreen: Jsem ráda, že ten pocit nemám sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
2.7.12 21:10
  • Já mám taky tu moskytiéru 1 (teda měla jsem než jsem ju ztratila) s tou druhou nemám zkušenost tak neporadím, ale jak psala Vech tak bouda musí být hodně dole. Jo a malej když měl náladu tak mě to strhával rukama a zahazoval ven z kočáru, to u té druhé varianty by aspoň drželo na rukojeti, no zas bys na to dítě neviděla.
  • Síťka u noh mě nevadila asi proto, že tam jezdil bez fusaku asi do 3 měsíců a pak už tam měl fusak asi do 7 a pak jsme už tašku oddělala i s fusakem. Takže taky neporadím, spíš se mě to líbilo, že když tam byla ta síť, že z toho ten fusak nevypadával. Ale klidně to odstřihni, na zimu už tu tašku asi mít nebudeš, to už bude mimi velký.
  • kočár jsem taky neprala po koupi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.7.12 12:08

Síťka u Gessleinu

Maminky, prosím Vás má některá z Vás na prodej U nástavbu? Nebo na pujčení za nějaký poplatek? Nebo kde by se dala koupit aby třeba do týdne do 14 dnů přišla? Už jsem zoufalá :zed: Nemůžu na ni čekat 6-10 týdnu po obj. Můj 3 měsíční syn se už skoro nevleze do vložné tašky tak ho musím dát do sporťáku :,(. Jinak jsem se chtěla zeptat taky na tu síťku u vložné tašky ale vidím že ji asi taky odstřihnu :-). Děkuji moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.12 12:50
@kulisek9 píše:
No tak mám pocit, že mě to taky nemine :mrgreen: Jsem ráda, že ten pocit nemám sama :)

A jakou máte? Já budu kupovat tu dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4