Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@loka píše:
Quinny tak to já jsem držka s velkým D A neseru se s nima, za ty neustálý reklamace párající se tašky jsemsi tam vyštěkala dražší gratis jako náhradu rpoježděnýho benzínuCareynko no oni mi taky ze začátku měnili kus za kus ale k hovnu po měsíci vylezl znovu
Fakt? Já dostala z německa už rovnou zpevnenou v tom místě, kde se te trhalo. Udělali mi to právě kvuli tomu a už na ty nový
No já dostala teda enzpevněnou, rpostě mysleli že to je vadnej kus ale měla jsem takhle vadný kusy asi tři takže spíš vadná celá série
![]()
Holky, zvažuji koupi tašky na F4… mám tedy radši jít do nějaké „obyc“ než do originálu? Ani nevím, jak se pohybují ceny, jsem v tom tak trochu mimo… taky chci tu moskytieru, a ta se dá taky koupit buď originál nebo noname… máte někdo zkušenost? Díky!
@macin píše:
Holky, zvažuji koupi tašky na F4… mám tedy radši jít do nějaké „obyc“ než do originálu? Ani nevím, jak se pohybují ceny, jsem v tom tak trochu mimo… taky chci tu moskytieru, a ta se dá taky koupit buď originál nebo noname… máte někdo zkušenost? Díky!
ja bych vzala original, je sikovna, prostorna. Jenom bych ji objednala v tom nemecku a pozadala je, jestli by ji udelali uz s tim prositim, aby nevylezl ten drat, vyjde tam levneji
@careynka píše:
ja bych vzala original, je sikovna, prostorna. Jenom bych ji objednala v tom nemecku a pozadala je, jestli by ji udelali uz s tim prositim, aby nevylezl ten drat, vyjde tam levneji
A byla bys tak hodná a poslala mi odkaz, která to přesně je? Nebo mají jen jednu? Případně ten link, kde jsi to objednávala… díky!!! ![]()
@macin píše:
A byla bys tak hodná a poslala mi odkaz, která to přesně je? Nebo mají jen jednu? Případně ten link, kde jsi to objednávala… díky!!!
http://www.babykarre-kinderwagen.de/…eltasche.htm prekladala jsem pres google nebo muzes i anglicky
a maji jen tuhle jednu a vyberes si ji v barve kocarku
@careynka Díky moc! Jinak němčina je prakticky můj druhý rodný jazyk, tak snad jsem to na mateřské úplně nezapomněla ![]()
@macin píše:
@careynka Díky moc! Jinak němčina je prakticky můj druhý rodný jazyk, tak snad jsem to na mateřské úplně nezapomněla
no vidis
ja nemecky umim akora meine liebe kome fike, ale ani nevim, jak se to pise ![]()
@careynka
tak už tam mám v košíku moskytiéru i tašku, váhám nad tou impregnací a nemůžu najít ochranu na madlo…
@macin píše:
@careynkatak už tam mám v košíku moskytiéru i tašku, váhám nad tou impregnací a nemůžu najít ochranu na madlo…
impregnaci bych klidne vzala, ona chrani i barvy a tak, taky ji budu brat a na to madlo se zeptej treba primo po mailu, ja vsechno objednavala pres mail
a vis cislo barvy kocarku? Aby ti udelali stejnou tasku
@careynka Jojo, číslo potahu jsem našla, radši to ale ještě zkontroluju s fakturou. Tak já vznesu dotaz v mailu… Jsem zvědavá, co mi odpoví… ještě přemýšlím, co bych potřebovala, ještě mi nutili nějaký nánožník, ale ten nevím, jestli je až tak nezbytně nutný…
@macin píše:
@careynka Jojo, číslo potahu jsem našla, radši to ale ještě zkontroluju s fakturou. Tak já vznesu dotaz v mailu… Jsem zvědavá, co mi odpoví… ještě přemýšlím, co bych potřebovala, ještě mi nutili nějaký nánožník, ale ten nevím, jestli je až tak nezbytně nutný…
Ty mas korbicku vid? On jde udelat nanoznik z ty vlozny tasky, ten original pry moc nedrzi, rikaji holky, tak zalezi jak chces. Urcite tam pujde nejakej univerzalni treba od Emitexu ale urcite tam nebude tak dobre sedet a muze i odstavat
@careynka Nene, kupovala jsem sporťák v kombinaci s vložnou taškou C-lift a buggy. Ten nánožník jsem pochopila, že je k tomu sporťáku. Pak mají ještě nějaký rantl, ale ten na těch německých stránkách taky nevidím… Mrkla jsem na www.eshopbaby.cz, mám přes ně ten kočár, tam teda mají vše, tak ještě váhám ![]()
@loka píše:
Quinny tak to já jsem držka s velkým D A neseru se s nima, za ty neustálý reklamace párající se tašky jsemsi tam vyštěkala dražší gratis jako náhradu rpoježděnýho benzínuCareynko no oni mi taky ze začátku měnili kus za kus ale k hovnu po měsíci vylezl znovu
Loko ![]()
dražší taška? jsem myslela, že gess dělá jen 1 typ ![]()
@vendula88 píše:
Jo jo quinny máš pravdu, že to není náš problém. Ale za ty peníze bych chtěla originál! Manžel jak se na to tam tak díval říkal, že je to nějaký jiný material. Dneska ti číňaňi vyrobějí za pár kaček všechno.
to si nemyslím že by to byla čína,
jiný materiál čeho podvozku? ![]()