Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@quinny píše:
pěknámno já budu doufat, že mi ta origo vydrží
nemáte někdo fotku kde se vám to párlo ten drát?? já si to nějak neumím představit
Mám to v mailu, tak můžu preposlat ![]()
Quinnyfotku nemám, ale když rozepneš zip, tak v tom místě kde zip končí a je připojen k látce, tak tam a ostrej jak sviň jako regulérně na roztržení předloktí ![]()
@quinny píše:
docečla hezky ti to vychází na konec léta, tak budete mít nějaký čas to vyladit a vymyslet
jj nisítko je taky super věc a spoustu věcí vyřeší, záleží jen na váze, kterou uneseš
ajaj preeklampsie je potvora, tak se holky držtekaždý sen je super.
A jakpak se bude další princezna jmenovat? Kamarádka má taky dvě holčičky a starší je Klárka, tak mě to zaujalo
Já jsem zvyklá tahat bágly a tak, tak si myslím, že to zvládnu. A Klárka má teď v 17 měsících 10,2 kg (to už má asi měsíc), takže si nemyslím, že by najednou nabrala nějak moc kil. Sice i těch 10 kilo se pronese, ale dá se. Tak to by mě zajímalo, jak se jmenuje ta druhá holčička od kamarádky?
Ahoj holky
už jsem dnes dávala nánožník ten z vložné tašky sestavený a ějak přemýšlím na co jsou tam ty tkaničky z tašky
kam se to má šměrovat? Já to připvnila jen k těm knoflíkům poutkem tak jko se dává ta vyěnitelná barevná vložka, ale kam ušměrovat ty tkaničky? a ten nánožník je teda jen to že se z toho vyndají ty pevné části jo? díky ![]()
Ahoj, tak já se na něj chystám zítra, to jsem tedy zvědavá, jak to vymyslim
![]()
Vím, že existuje origoš nánožník, ale prý není až tak dobrej (co jsem se dočetla - prý za hodně peněz málo muziky) a spousta holek to řeší právě tak, že sundají ty pevné části z vložné tašky a „nánožník“ je hotov
Ale jak přesně se má navázat, netušim
Budu sem nakukovat a když na to zítra přijdu, tak to zkusim nafotit ![]()
@loka mi to nedalo, šmíruju v diskuzi a našla jsem o tašce/nánožníku tohle:
@atominnka píše:
Jj, přesně tak, vyndáš nějaké ty výztuže(polystyren vespod, pak nejaké kovové cosi, sundáš ucha a odepneš část tašky a je to.. Když jsem to kupovala netusila jsem ze to jde. a jde to i krasne prichytit ¨z boku jak se dava ta hrazdicka(u sportaku) a pak vzadu jsem zavazala snurky
@jabarka jj přesně tak to je
cvaknou se ty kovový poutka do dírek, kam se dává hrazdička a nánožník drží.. šňůrky se vázaly někde vzádu, co si pamatuju… ![]()
edit : ne kovový poutka, ale plastový ![]()
Já mám totiž šňůrky i na bokách, a nahoře jsem to přila k těm knoflíkům a pak ty spony jak píšete a sží to taky jen jsem koumala smysl těch šňůrek ![]()
každopádně díky ![]()
Jinak jako dneska zima jak v psinci a vytáhla jsem už i fusak ![]()
Atomi jooo ale v poledne jsem ho cpala pod kočár když bylo zase dvacet
tyhle teplotní skoky nesnáším člověk musí jezdit vypakovanej jak pako, lepší když je chladno celý den když už ![]()
@loka jojo, taky nemám ráda skoky, akorát jsem vždycky nachcípaná
.. odpoledne jsme vyráželi na koních, bylo teplo a když jsme se k večeru vraceli, tak byla kosaaaa ![]()
No to ono, fusak už musíš vozit buď v kočáru nebo pod ním
ale v něm byla teda nádhertně schovaná ![]()