Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
30.7.12 09:44
@quinny píše:
pěkná :mrgreen:mno já budu doufat, že mi ta origo vydrží
nemáte někdo fotku kde se vám to párlo ten drát?? já si to nějak neumím představit :oops:

Mám to v mailu, tak můžu preposlat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
30.7.12 09:45

Quinnyfotku nemám, ale když rozepneš zip, tak v tom místě kde zip končí a je připojen k látce, tak tam a ostrej jak sviň jako regulérně na roztržení předloktí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
30.7.12 10:26
@quinny píše:
docečla hezky ti to vychází na konec léta, tak budete mít nějaký čas to vyladit a vymyslet ;)
jj nisítko je taky super věc a spoustu věcí vyřeší, záleží jen na váze, kterou uneseš :andel:
ajaj preeklampsie je potvora, tak se holky držte :palec: každý sen je super.
A jakpak se bude další princezna jmenovat? Kamarádka má taky dvě holčičky a starší je Klárka, tak mě to zaujalo :hug:

Já jsem zvyklá tahat bágly a tak, tak si myslím, že to zvládnu. A Klárka má teď v 17 měsících 10,2 kg (to už má asi měsíc), takže si nemyslím, že by najednou nabrala nějak moc kil. Sice i těch 10 kilo se pronese, ale dá se. Tak to by mě zajímalo, jak se jmenuje ta druhá holčička od kamarádky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.9.12 21:32

Ahoj holky
už jsem dnes dávala nánožník ten z vložné tašky sestavený a ějak přemýšlím na co jsou tam ty tkaničky z tašky :think: kam se to má šměrovat? Já to připvnila jen k těm knoflíkům poutkem tak jko se dává ta vyěnitelná barevná vložka, ale kam ušměrovat ty tkaničky? a ten nánožník je teda jen to že se z toho vyndají ty pevné části jo? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
20.9.12 22:32

Ahoj, tak já se na něj chystám zítra, to jsem tedy zvědavá, jak to vymyslim :think: :lol:

Vím, že existuje origoš nánožník, ale prý není až tak dobrej (co jsem se dočetla - prý za hodně peněz málo muziky) a spousta holek to řeší právě tak, že sundají ty pevné části z vložné tašky a „nánožník“ je hotov ;) Ale jak přesně se má navázat, netušim :( Budu sem nakukovat a když na to zítra přijdu, tak to zkusim nafotit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
20.9.12 22:40

@loka mi to nedalo, šmíruju v diskuzi a našla jsem o tašce/nánožníku tohle:

@atominnka píše:
Jj, přesně tak, vyndáš nějaké ty výztuže(polystyren vespod, pak nejaké kovové cosi, sundáš ucha a odepneš část tašky a je to.. Když jsem to kupovala netusila jsem ze to jde. a jde to i krasne prichytit ¨z boku jak se dava ta hrazdicka(u sportaku) a pak vzadu jsem zavazala snurky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.9.12 22:59

@jabarka jj přesně tak to je :-) cvaknou se ty kovový poutka do dírek, kam se dává hrazdička a nánožník drží.. šňůrky se vázaly někde vzádu, co si pamatuju… :-)

edit : ne kovový poutka, ale plastový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
21.9.12 07:23

@atominnka super, díky, tak to mám bez práce a koumání :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.9.12 20:30

Já mám totiž šňůrky i na bokách, a nahoře jsem to přila k těm knoflíkům a pak ty spony jak píšete a sží to taky jen jsem koumala smysl těch šňůrek :think:
každopádně díky :palec:
Jinak jako dneska zima jak v psinci a vytáhla jsem už i fusak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.9.12 20:53

@loka jj u nás ráno 4 stupně :jazyk: to už na fusak je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.9.12 20:57

Atomi jooo ale v poledne jsem ho cpala pod kočár když bylo zase dvacet :lol: tyhle teplotní skoky nesnáším člověk musí jezdit vypakovanej jak pako, lepší když je chladno celý den když už :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.9.12 20:59

@loka jojo, taky nemám ráda skoky, akorát jsem vždycky nachcípaná :roll:.. odpoledne jsme vyráželi na koních, bylo teplo a když jsme se k večeru vraceli, tak byla kosaaaa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.9.12 21:00

No to ono, fusak už musíš vozit buď v kočáru nebo pod ním :zed: :zed: ale v něm byla teda nádhertně schovaná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.9.12 21:03

@loka ;) ;) my už nevozíme, „my“ už chodíme po svých :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.9.12 21:12

No jo koukám an metřík že už jste velký vlastně :palec: