Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
23.10.12 20:35

@jabarka Už nepoužívám nic :-D Ale loni jsem měla tu vložnou tašku místo nánožníku, dovnitř pytel s beránkem po mně a bylo :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.10.12 20:35

Ahoj, muzu se pridat k tematu? kdyz mam tu vloznou tasku vytunenou na fusak, tak na tom spodnim dlouhem lezicim dile mam 2 prorizle diry nahore, ale zadnou dole, nepasuje to na pasy na sportak, jak jste to resily? nebo to mam jinak nez vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.10.12 20:37

@anorien Já jsem už pásy na zimu nedávala.. :think: ale vím, že mi to pasovalo jen na jednu polohu pásů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.10.12 20:40

@anorien počkej, vlastně dávala - ale jen tu spodní čás mezi m¨nohama(a na ten ta díra byla) a kolem břicha.. ty přes ramena jsem nedávala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 20:42

@anorien já je tam nějak procpala :D Mrknu se a vyfotimm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.10.12 20:48

Ja mam ted kocar ve sklepe a uz se mi tam nechce jit to zkoumat, ale mam pocit, ze jsou tam 2 prorizle diry az uplne nahore, proste uplne mimo, abych tim mohla jakkoli protahnout pasy, predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 20:58

Mno, moc z těch fotek neni poznat :-/ Ale nemůžu tam teď moc kramařit, kočár máme v předsíni a vedle spí malá. Ale pásy protáhnout jdou, budeš muset koumat ;) Matně pamatuju, že zezadu ty pásy jdou přendat a pak jsem to řešila rozepnutim vepředu toho pětibodovýho pásu, tím by se měly pásy uvolnit a nechat provlíknout, ale taky už nevim. Aspoň tady máš fotku, že nekecam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.10.12 21:05
@jabarka píše:
Máte některá ten origoš nánožník? Přemýšlim, jestli ho nepořídit, když ta vložná taška je zimu nic moc :think:

proc myslis ze je nic moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.10.12 21:06

@jabarka no mockrat dekuji, zitra na to mrknu, akorat ja tam fakt nemam tu spodni diru (na pas mezi nozickami), tak uvidim, co vymyslim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.10.12 21:16

Myslela jsem nánožník originál, ne ten z té tašky udělaný
já mám pocit, že tam něják nepasuje či co, právě proto jsem chtěla poradit jak ho upevnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 21:26
@careynka píše:
proc myslis ze je nic moc?

no jestli tam nejde nacpat s fusakem :nevim: Na tohle počasí je super, ale co pak? :think: Nebo máš tip? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 21:31

@anorien aha. No tak to držim palce, dej vědět, zda se zadařilo ;) nebo holt dírku vytvořit a obšít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.10.12 21:37
@jabarka píše:
no jestli tam nejde nacpat s fusakem :nevim: Na tohle počasí je super, ale co pak? :think: Nebo máš tip? ;)

no ja prave nemam :-D ja vloznou tasku budu teprve objednavat a zkracenej fusak by tam mel jit, ne? Kdyz tam holky davaji i emitexovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 21:44

@careynka no kdybych nebyla líná, šla bych to zkusit hned, to jsem zvědavá, jestli a jak to půjde. Dneska jsem zkoušela ten fusak narvat do golfek, ale na sporťák už se nedostalo :zed: :zed: (a to golfky ještě nepoužívám :roll:, prostě jsem chtěla zjistit, jetsli tam bude sedět :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.10.12 21:49
@jabarka píše:
@careynka no kdybych nebyla líná, šla bych to zkusit hned, to jsem zvědavá, jestli a jak to půjde. Dneska jsem zkoušela ten fusak narvat do golfek, ale na sporťák už se nedostalo :zed: :zed: (a to golfky ještě nepoužívám :roll:, prostě jsem chtěla zjistit, jetsli tam bude sedět :mrgreen: )

jestli mas takovej ten zkracovaci, tak by tam mel jit. Ja nevim, jestli ho dostanu do ty vlozny tasky, protoze chci tu pevnejsi, C2 a ta je kratsi, nez ta mekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí