Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@jabarka Už nepoužívám nic
Ale loni jsem měla tu vložnou tašku místo nánožníku, dovnitř pytel s beránkem po mně a bylo
![]()
Ahoj, muzu se pridat k tematu? kdyz mam tu vloznou tasku vytunenou na fusak, tak na tom spodnim dlouhem lezicim dile mam 2 prorizle diry nahore, ale zadnou dole, nepasuje to na pasy na sportak, jak jste to resily? nebo to mam jinak nez vy?
@anorien Já jsem už pásy na zimu nedávala..
ale vím, že mi to pasovalo jen na jednu polohu pásů ![]()
@anorien počkej, vlastně dávala - ale jen tu spodní čás mezi m¨nohama(a na ten ta díra byla) a kolem břicha.. ty přes ramena jsem nedávala..
Ja mam ted kocar ve sklepe a uz se mi tam nechce jit to zkoumat, ale mam pocit, ze jsou tam 2 prorizle diry az uplne nahore, proste uplne mimo, abych tim mohla jakkoli protahnout pasy, predem dekuji
Mno, moc z těch fotek neni poznat :-/ Ale nemůžu tam teď moc kramařit, kočár máme v předsíni a vedle spí malá. Ale pásy protáhnout jdou, budeš muset koumat
Matně pamatuju, že zezadu ty pásy jdou přendat a pak jsem to řešila rozepnutim vepředu toho pětibodovýho pásu, tím by se měly pásy uvolnit a nechat provlíknout, ale taky už nevim. Aspoň tady máš fotku, že nekecam ![]()
@jabarka píše:
Máte některá ten origoš nánožník? Přemýšlim, jestli ho nepořídit, když ta vložná taška je zimu nic moc
proc myslis ze je nic moc?
@jabarka no mockrat dekuji, zitra na to mrknu, akorat ja tam fakt nemam tu spodni diru (na pas mezi nozickami), tak uvidim, co vymyslim ![]()
Myslela jsem nánožník originál, ne ten z té tašky udělaný
já mám pocit, že tam něják nepasuje či co, právě proto jsem chtěla poradit jak ho upevnit ![]()
@careynka píše:
proc myslis ze je nic moc?
no jestli tam nejde nacpat s fusakem
Na tohle počasí je super, ale co pak?
Nebo máš tip? ![]()
@anorien aha. No tak to držim palce, dej vědět, zda se zadařilo
nebo holt dírku vytvořit a obšít ![]()
@jabarka píše:
no jestli tam nejde nacpat s fusakemNa tohle počasí je super, ale co pak?
Nebo máš tip?
no ja prave nemam
ja vloznou tasku budu teprve objednavat a zkracenej fusak by tam mel jit, ne? Kdyz tam holky davaji i emitexovej
@careynka no kdybych nebyla líná, šla bych to zkusit hned, to jsem zvědavá, jestli a jak to půjde. Dneska jsem zkoušela ten fusak narvat do golfek, ale na sporťák už se nedostalo
(a to golfky ještě nepoužívám
, prostě jsem chtěla zjistit, jetsli tam bude sedět
)
@jabarka píše:
@careynka no kdybych nebyla líná, šla bych to zkusit hned, to jsem zvědavá, jestli a jak to půjde. Dneska jsem zkoušela ten fusak narvat do golfek, ale na sporťák už se nedostalo![]()
(a to golfky ještě nepoužívám
, prostě jsem chtěla zjistit, jetsli tam bude sedět
)
jestli mas takovej ten zkracovaci, tak by tam mel jit. Ja nevim, jestli ho dostanu do ty vlozny tasky, protoze chci tu pevnejsi, C2 a ta je kratsi, nez ta mekci…