Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26890
8.11.12 08:19

My ten U dil mame taky, byl fajn, ze se tam ta vlozna taska akorat posadila a nemusela jsem ji pokazdy pricvakavat tema pacickama. Ted u druheho mam v planu v lete pouzivat sportak bez te vlozne tasky, jen s U dilem. Myslim, ze v lete bude ve vlozne tasce hic.. No a i kvuli tomu, kdyby treba na delsi prochazce uz byla starsi unavena, tak mimino pujde do nositka a z kocaru udelam lehce sportak.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
8.11.12 08:29
@Majdula83 píše:
My ten U dil mame taky, byl fajn, ze se tam ta vlozna taska akorat posadila a nemusela jsem ji pokazdy pricvakavat tema pacickama. Ted u druheho mam v planu v lete pouzivat sportak bez te vlozne tasky, jen s U dilem. Myslim, ze v lete bude ve vlozne tasce hic.. No a i kvuli tomu, kdyby treba na delsi prochazce uz byla starsi unavena, tak mimino pujde do nositka a z kocaru udelam lehce sportak.. :think:

kdybys tu vloznou tasku prodavala a mela ji v barve tmave sedive antracit tak si ji rada koupim :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.11.12 09:05

@careynka :lol: To nemam, mam ji cernou :lol: A prodavat ji nechci, ja ji urcite pouzivat budu, jen ze mam v planu ve velkych teplech a napr. pri vyletu do ZOO nebo tak vyrazit bez ni, abych mela pripadne kam flaknout starsi :lol: na skatu mi asi tezko vydrzi cely den a uz vubec tam nebude spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
8.11.12 13:35
@Majdula83 píše:
@careynka :lol: To nemam, mam ji cernou :lol: A prodavat ji nechci, ja ji urcite pouzivat budu, jen ze mam v planu ve velkych teplech a napr. pri vyletu do ZOO nebo tak vyrazit bez ni, abych mela pripadne kam flaknout starsi :lol: na skatu mi asi tezko vydrzi cely den a uz vubec tam nebude spat :lol:

Haled a jak moc je pevná? Dá se v ní přenášet mimi aniž by Ho tak zavřela nebo se deformovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.11.12 14:25

Jooo, ma pevne dno. Ve dne je zasunuta deska, ktera se pak vyndava, kdyz z ty vlozny tasky chces udelat fusak pro starsi dite. A steny jsou taky vyztuzene, takze se nijak nedeformuje a dite se da prenaset do aleluja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
8.11.12 15:48
@Majdula83 píše:
Jooo, ma pevne dno. Ve dne je zasunuta deska, ktera se pak vyndava, kdyz z ty vlozny tasky chces udelat fusak pro starsi dite. A steny jsou taky vyztuzene, takze se nijak nedeformuje a dite se da prenaset do aleluja :-)

tak super :-) a mate na tom ten barevnej ksilt z Loopu? Premyslim, jestli je to potreba kupovat ted, nebo az pak na jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.11.12 16:14

Myslis ten jako limec? Bez nej by to asi vypadalo dost divne.. :think: No my to kupovali vsechno dohromady a je to tam ve stejny latce jako na loopu. Ale nebyla moznost vzit to bez toho.. Tak nevim co vlastne myslis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.11.12 16:16

Myslis to, co je tady na ty tasce to kostkaty? Tak to je u ni snad vzdycky, ne?
 http://www.gesslein.de/tragetasche.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.11.12 18:58

Holky, muzete mi prosim nektera vyfotit kocarek s tim U dilem a vloznou taskou, jak to vypada dohromady?
Dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
12.11.12 20:45

Nahoře nad touto diskuzi pod nadpisem Kočárek Gesslein je odkaz fotoalbum tématu, tam jsou všechny fotky, co sem někdo vložil od začátku diskuze. Tak se tam koukni, ten u díl je tam takovýho modryho kocaru, pak u myho zelenýho s kosteckama (2 fotky i se mnou) a pak možná to má i ten cervenej, ale já to blbě vidím, používám net jenom přes mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.12 20:24

Brzdové lanko Gesslein

Zdravím, můžete mi poradit, kde se dá sehnat nové brzdové lanko ke kočárku Gesslein (může být univerzální nebo musí být originál od Gessleinu). Díky za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
21.11.12 22:23

Mě ho vyměňovali v prodejně kde jsem kočár koupila. Pokud ho máš z Hradce, tak prý stačí poslat fotka toho spatnyho lanka a zarucak a oni ti pošlou nový lanko. Jinak já jsem se ptala v cykloservisu a tam tento typ neměli, ale třeba u vás mít budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.12.12 00:20
@madrianova píše:
Maminky, máte některá na gessleina nánožník emitex???

ano já mám právě emitex nánožník tento http://www.emitex.cz/…-tmave-sedy/
a sedí nám parádně, dle těch gumiček s přezkou si to můžu zacvaknout kam potřebuju i dle délky jak potřebuju, je rozepínací, teplý, nepromokavý, spokojenost, mám Gesslein Future a ten nánožník jsme měla i na svém předchozím kočáře Roan Marita tak jsme ráda že pasuje i sem, protože s emi nechtělo dávat takový peníze za ten jejich a ještě když všude píšou že je stejně na ho… to už spíše jsme uvažovala o tom si nechat od někoho ušít n amíru na MMB paní šije a bylo by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JoDr
26.1.13 15:55

Gesslein je Mercedes mezi kočárky -

Pravili mladí, když koupili tohle vozítko. Zvednout kočár předními koly na obrubník chodníku je úkon pro statné chlapáky, vzhledem k těžišti a vyložení madla kočáru. Následek namáhání při tomto úkonu nedal na sebe dlouho čekat viz foto sváru podvozku (drát je tam proto aby se to celé nerozpadlo). Dalším překvapením byl utržený nýt držáku korby. Foto „zdravé“ strany a foto utrženého nýtu rovněž přiloženo. Nechápu, proč konstruktér této hrůzy z nýtu o průměru 5mm navrhne nýt trubkový vyvrtáním otvoru 4mm do čela a vzniklá šlupka o stěně 0,5mm má držet hlavu nýtu. Těmito nýty je, když si kočár prohlédnete, pospojován téměř celý. Snad díky kvalitám kočáru se vnuk těsně po dosažení jednoho roku naučil chodit.

• Citovat
  • Upravit
19494
26.1.13 17:26
@JoDr píše:
Pravili mladí, když koupili tohle vozítko. Zvednout kočár předními koly na obrubník chodníku je úkon pro statné chlapáky, vzhledem k těžišti a vyložení madla kočáru. Následek namáhání při tomto úkonu nedal na sebe dlouho čekat viz foto sváru podvozku (drát je tam proto aby se to celé nerozpadlo). Dalším překvapením byl utržený nýt držáku korby. Foto „zdravé“ strany a foto utrženého nýtu rovněž přiloženo. Nechápu, proč konstruktér této hrůzy z nýtu o průměru 5mm navrhne nýt trubkový vyvrtáním otvoru 4mm do čela a vzniklá šlupka o stěně 0,5mm má držet hlavu nýtu. Těmito nýty je, když si kočár prohlédnete, pospojován téměř celý. Snad díky kvalitám kočáru se vnuk těsně po dosažení jednoho roku naučil chodit.

My s tím nemáme nejmenší problem, tak asi vadný kus nebo nešikovne ruce :) proč jste to nereklamovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí