Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
7.3.13 10:55

@careynka už to asi vidím, bez ručky že? Ale kolečka nafukovací má ve standardu že?
Mmch obdivuju na fotkách i ten košík, ten od F6 je maličko na 2 věci, ale tak jsou i horší (třeba Mutsy, ale tam se zase dal dokoupit ten luxusní nákupní :think::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.3.13 10:58
@quinny píše:
@careynka a máte korbu nebi tašku teď na mimi, co nějakou fotečku?
jinak pěkná barvička, máme hodně podobnou :palec:

a ta tříkolka se mi líbí čím dál víc :hug: kurňa proč máme tak malej výtah, bych nejradši s někým směnila podvozek, ale to by asi nikdo kdo má 3kolku neudělal :P
Máte s ruční brzdou nebo bez?

@JaLa to je úplně stejný ta sportovní nástavba, to je jeden typ ;) Jen podvozek je jiný :pankac:

mam tasku, ale koupila jsem jinou, za 500 :-) na tech par mesicu nemsim mit original, kdyz uz mam druhyho prcka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.3.13 10:58
@quinny píše:
@careynka už to asi vidím, bez ručky že? Ale kolečka nafukovací má ve standardu že?
Mmch obdivuju na fotkách i ten košík, ten od F6 je maličko na 2 věci, ale tak jsou i horší (třeba Mutsy, ale tam se zase dal dokoupit ten luxusní nákupní :think: ) :lol:

ano ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.3.13 11:45

@careynka tak to je super, oni jsou ty tašky asi vesměs stejné, i když tuhle nám kdysi pán v Pardubkách vychválil do nebes jak je termo…joo asi je, jako byla fajn, ale jasný, že účel splní i naprosto obyč.
Já teď váhám jestli jí rozebrat a udělat z ní ten jarní fusak, docela mě to láká, že to bude sladěné, ale spíš se bojím, že už to pak nikdy nedám dohromady a už z toho nikdy nebude taška :mrgreen:
Nemám totiž nánožník tak pořád bojuju s tím, aby to bylo sladěné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
7.3.13 12:17

No jo, to mě ani nenapadlo, že tam může pasovat obyčejná vložná taška. Teda holky, jste mě zase nalákaly…
Neviděly jste některá ten Xlander Xmove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
7.3.13 12:31

@quinny Kdyz se to podarilo dat znova dohromady me, tak se to povede kazdemu, neboj :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.3.13 13:00
@JaLa píše:
No jo, to mě ani nenapadlo, že tam může pasovat obyčejná vložná taška. Teda holky, jste mě zase nalákaly…
Neviděly jste některá ten Xlander Xmove?

za chvilku hodim fotku, jak to vypada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.3.13 13:59
@Majdula83 píše:
@quinny Kdyz se to podarilo dat znova dohromady me, tak se to povede kazdemu, neboj :-) ;)

jsi mě trošku uklidnila, večer to risknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.3.13 14:09

@JaLa na živo ne, korbička za šílený prachy je podle mě o ničem, ještě se ti tam pomalu 4m dítko nevejde, ale ten sporťák by za tu cenu asi stálo za to aspoň zkouknout někde v obchodech…podle fotek mi ta konstrukce přijde tenoučká, že to moc nevydrží, ale tak snad to mají vychytaný :think:
Za mě ho ještě nikde neměli jinak bych na něj taky koukla, ale nezastírám že bych možná stejně skončila u Gesse, přeci jen mi ta jejich sportovní nástavba přijde pořád nejvíc baby friendly ze všech moderních kočárků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.3.13 14:40
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.3.13 20:58

@careynka super :palec: jen mě by v zimě chybělo- ta origo má takovej límec a ten se dá pěkně postavit aby tam mimču nefoukalo…teď už jezdíme jen ve fusaku a trochu mi to chybí, ale to se dá řešit třeba pláštěnkou:)
A máte krásnej fusak na holčičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.3.13 21:17
@quinny píše:
@careynka super :palec: jen mě by v zimě chybělo- ta origo má takovej límec a ten se dá pěkně postavit aby tam mimču nefoukalo…teď už jezdíme jen ve fusaku a trochu mi to chybí, ale to se dá řešit třeba pláštěnkou:)
A máte krásnej fusak na holčičku :hug:

Taky mi to trochu chybelo ale ona je zachumlana v tom lodgeru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
8.3.13 09:24

Paráda!! Pořád váhám nad těmi kočárky, manžel ze mě už nemůže - no, asi to pak rozhodne návštěva prodejny nebo nějaký veletrh - kde bych si je ideálně mohla všechny osahat na jednom místě. Ještě jsem dostala tip na Xlander X1 nebo Hauck Traxx Marlin, ten si ale osahat moc nemůžu - už se nevyrábí, prý je ale super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.3.13 23:33

Nevíte jestli se dá prodloužit ta část pod nožičkama?
Jezdíme s fusakem a v něm je jedno, že už mu koukaj nožičky, ale když jedem bez něj.. :think:
Jo a nějak nevim k čemu je dobrej ten nánožník. Copak nestačí fusak? Nebo ho používáte, protože máte látkový fusak a ten by promoknul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.3.13 07:53
@monta píše:
Nevíte jestli se dá prodloužit ta část pod nožičkama?
Jezdíme s fusakem a v něm je jedno, že už mu koukaj nožičky, ale když jedem bez něj.. :think:
Jo a nějak nevim k čemu je dobrej ten nánožník. Copak nestačí fusak? Nebo ho používáte, protože máte látkový fusak a ten by promoknul?

Prodlouzit to jde, bezva vychy4avka…a nanoznik nemame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí