Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@careynka už to asi vidím, bez ručky že? Ale kolečka nafukovací má ve standardu že?
Mmch obdivuju na fotkách i ten košík, ten od F6 je maličko na 2 věci, ale tak jsou i horší (třeba Mutsy, ale tam se zase dal dokoupit ten luxusní nákupní
) ![]()
@quinny píše:
@careynka a máte korbu nebi tašku teď na mimi, co nějakou fotečku?
jinak pěkná barvička, máme hodně podobnou![]()
a ta tříkolka se mi líbí čím dál víc
@JaLa to je úplně stejný ta sportovní nástavba, to je jeden typkurňa proč máme tak malej výtah, bych nejradši s někým směnila podvozek, ale to by asi nikdo kdo má 3kolku neudělal
Máte s ruční brzdou nebo bez?Jen podvozek je jiný
mam tasku, ale koupila jsem jinou, za 500
na tech par mesicu nemsim mit original, kdyz uz mam druhyho prcka ![]()
@quinny píše:
@careynka už to asi vidím, bez ručky že? Ale kolečka nafukovací má ve standardu že?
Mmch obdivuju na fotkách i ten košík, ten od F6 je maličko na 2 věci, ale tak jsou i horší (třeba Mutsy, ale tam se zase dal dokoupit ten luxusní nákupní)
ano ano
@careynka tak to je super, oni jsou ty tašky asi vesměs stejné, i když tuhle nám kdysi pán v Pardubkách vychválil do nebes jak je termo…joo asi je, jako byla fajn, ale jasný, že účel splní i naprosto obyč.
Já teď váhám jestli jí rozebrat a udělat z ní ten jarní fusak, docela mě to láká, že to bude sladěné, ale spíš se bojím, že už to pak nikdy nedám dohromady a už z toho nikdy nebude taška ![]()
Nemám totiž nánožník tak pořád bojuju s tím, aby to bylo sladěné ![]()
No jo, to mě ani nenapadlo, že tam může pasovat obyčejná vložná taška. Teda holky, jste mě zase nalákaly…
Neviděly jste některá ten Xlander Xmove?
@quinny Kdyz se to podarilo dat znova dohromady me, tak se to povede kazdemu, neboj
![]()
@JaLa píše:
No jo, to mě ani nenapadlo, že tam může pasovat obyčejná vložná taška. Teda holky, jste mě zase nalákaly…
Neviděly jste některá ten Xlander Xmove?
za chvilku hodim fotku, jak to vypada ![]()
@Majdula83 píše:
@quinny Kdyz se to podarilo dat znova dohromady me, tak se to povede kazdemu, neboj![]()
jsi mě trošku uklidnila, večer to risknu ![]()
@JaLa na živo ne, korbička za šílený prachy je podle mě o ničem, ještě se ti tam pomalu 4m dítko nevejde, ale ten sporťák by za tu cenu asi stálo za to aspoň zkouknout někde v obchodech…podle fotek mi ta konstrukce přijde tenoučká, že to moc nevydrží, ale tak snad to mají vychytaný ![]()
Za mě ho ještě nikde neměli jinak bych na něj taky koukla, ale nezastírám že bych možná stejně skončila u Gesse, přeci jen mi ta jejich sportovní nástavba přijde pořád nejvíc baby friendly ze všech moderních kočárků ![]()
@careynka super
jen mě by v zimě chybělo- ta origo má takovej límec a ten se dá pěkně postavit aby tam mimču nefoukalo…teď už jezdíme jen ve fusaku a trochu mi to chybí, ale to se dá řešit třeba pláštěnkou:)
A máte krásnej fusak na holčičku ![]()
@quinny píše:
@careynka superjen mě by v zimě chybělo- ta origo má takovej límec a ten se dá pěkně postavit aby tam mimču nefoukalo…teď už jezdíme jen ve fusaku a trochu mi to chybí, ale to se dá řešit třeba pláštěnkou:)
A máte krásnej fusak na holčičku
Taky mi to trochu chybelo ale ona je zachumlana v tom lodgeru ![]()
Paráda!! Pořád váhám nad těmi kočárky, manžel ze mě už nemůže - no, asi to pak rozhodne návštěva prodejny nebo nějaký veletrh - kde bych si je ideálně mohla všechny osahat na jednom místě. Ještě jsem dostala tip na Xlander X1 nebo Hauck Traxx Marlin, ten si ale osahat moc nemůžu - už se nevyrábí, prý je ale super.
Nevíte jestli se dá prodloužit ta část pod nožičkama?
Jezdíme s fusakem a v něm je jedno, že už mu koukaj nožičky, ale když jedem bez něj.. ![]()
Jo a nějak nevim k čemu je dobrej ten nánožník. Copak nestačí fusak? Nebo ho používáte, protože máte látkový fusak a ten by promoknul?
@monta píše:
Nevíte jestli se dá prodloužit ta část pod nožičkama?
Jezdíme s fusakem a v něm je jedno, že už mu koukaj nožičky, ale když jedem bez něj..
Jo a nějak nevim k čemu je dobrej ten nánožník. Copak nestačí fusak? Nebo ho používáte, protože máte látkový fusak a ten by promoknul?
Prodlouzit to jde, bezva vychy4avka…a nanoznik nemame ![]()