Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyVendi já odtamtud kočár mám…on nell má jednu prodejnu takovou v patře tam mají všechno možný a pak je jedna o pár ulic dál, taky jejich jen se jmenuje baby exclusive a tam mají vyloženě gessleiny a stokke kočáry. kupovali jsme tam, jinak tahle čekačka reklamace je normoš pokud pojede do německa. Jinak drobný věci mi vždycky opravili na počkání
Loka moc ti děkuji za informaci. Jo jo tam jsme byli v tom exklusive tam nás poslali. Já mám jenom strach když je dodavatel nezaváží tak jim to ani ev. neopraví, nereklamuje atd. Zkrátka si myslím jestli to někde nečórnuli nebo tak… je to taková dost záhada. Každopádně diky! Vendi
@vendula88 píše:
Loka moc ti děkuji za informaci. Jo jo tam jsme byli v tom exklusive tam nás poslali. Já mám jenom strach když je dodavatel nezaváží tak jim to ani ev. neopraví, nereklamuje atd. Zkrátka si myslím jestli to někde nečórnuli nebo tak… je to taková dost záhada. Každopádně diky! Vendi
ja teda vsadila na nemecko a jsem spokojena
rozbila se mi taska, jako tady holkam, a jen jsem tam poslala fotky, tam je poslali primo do Gessleinu a do tydne jsem doma mela novou tasku, takze mam dve
a ta nova ma zesilenou tu stenu, kde se to trha o drat
Vendi…a to jsi mluvila jako s jakým dodavatelem? s německem přímo?
Ano, já jsem volala na to číslo co mají na stránkách v internetu, neboť jsem chtěla vědět jestli kočárky prodávají přímo u nich. Kamarádka tam v roce 2010 kočárek kupovala. Chtěla jsem koupt F6 ale vyjde u nich dráž nežli v obchodech po německu. A při té příležitosti jsem se na to ptala a nějaký pán, jméno jsem bohužel nezaregistrovala mě informoval, že dodávají jejich výrobky pouze obchodům co mají uvedeny jako partnery na svých www.
Původně jsme chtěli koupit kočárek venku ale pak jsme si říkali když něco bude co pak? A tak jsme hledali tady a našli v plzni a už je objednán! Ceny jsou tu stejné jako v německu.
Co tak slyším, tak moc reklamací nemají ale chtěla jsem se ujistit.
No a u té celé příležitosti kolem si kladu otázku odkud sem ty kočárky, vystaveny tam tedy měli dva, tahají?
Vendy on ten obchod má dva názvy tak možná rptoo jsi to nedohledala.
Tady má dost holek kočár z toho Hradce a nějak se zatím nepřišlo na to že by to byly duplikáty
tak snad ani nepřijde ![]()
Tak manžel dneska objevil na naší F6 že je trochu praskla ve sváru ta tyč nad nákupním košíkem. Takze posíláme na reklamaci. Já se z toho kocaru zblaznim. Možná proto pořád zatacel doleva, i když těžko říct. Rovnou jim tam pošlu fotku natrzenych lanek od brzdy ať mě pošlou nový. Máme asi nějakej vadnej kus kocaru na kterým se všechno rozpadá.
@Gaguska píše:
Tak manžel dneska objevil na naší F6 že je trochu praskla ve sváru ta tyč nad nákupním košíkem. Takze posíláme na reklamaci. Já se z toho kocaru zblaznim. Možná proto pořád zatacel doleva, i když těžko říct. Rovnou jim tam pošlu fotku natrzenych lanek od brzdy ať mě pošlou nový. Máme asi nějakej vadnej kus kocaru na kterým se všechno rozpadá.
to je tak vzdycky, nikdy neni nic 100%
nejakej zmetek se vzdycky objevi
@Gaguska tak natržené (a posléze urvané) lanko od brzdy jsme měli taky, urvalo se to po měsíci ježdění
To mají asi trošku nedomyšlené ten systém, stává se to totiž celkem často (jakože hodně lidem se to stalo taky).
@vendula88 píše:
Ahojky, ráda bych se zeptala jestli z vás někdo nemá zkušenosti s prodejci kočarků Gesslein? Narazila jsem v internetu na adressu v Hradci Kralové, nějaký exklusivní baby Johny Nell. Nemáme to s Prahy daleko tak jsme tam minulý týden zajeli. V obchodě se chovali velice divně o značce nevěděli nic a upozorňovali nás na 4 až 6 týdnů čekací doby při eventuelní
reklamaci.
Telefonovala jsem přimo výrobci a požádala o informaci neboť jsem v jejich internt-odkazu tuto prodejnu nenašla. Byla jsem velice překvapena když mě výrobce řekl, že do této prodejny žádné jeho výrobky nedodává!
Nerada bych narazila na nějaké podvodníky. Nemá z vás někdo o této prodejne informaci? Předem diky. Vendi
berou to přímo z německa, každopádně jestli od výrobce nebo přes někoho nevím…
na druhou stranu je to jejich problém, ne můj..
My od tama kočárek máme. a zatím jsme spokojení ![]()
Slibovali náhradní podvozek, pokud by se tenhle musel reklamovat..já budu ráda, když to vůbec nebudu muset zkoušet, jestli by slib dodrželi
![]()
na 4-6 týdnů na reklamaci můžou leda zapomenout..ze zákona mají 30 dní, takže tak ![]()
@quinny píše:
berou to přímo z německa, každopádně jestli od výrobce nebo přes někoho nevím…
na druhou stranu je to jejich problém, ne můj..
My od tama kočárek máme. a zatím jsme spokojení
Slibovali náhradní podvozek, pokud by se tenhle musel reklamovat..já budu ráda, když to vůbec nebudu muset zkoušet, jestli by slib dodrželi![]()
![]()
na 4-6 týdnů na reklamaci můžou leda zapomenout..ze zákona mají 30 dní, takže tak
jo na tohle jsem spoléhala taky, ale něco ti řeknu…z asi čtyř telefonátů ho nikdy k dispozici neměli takže asi tak
![]()
@loka píše:
jo na tohle jsem spoléhala taky, ale něco ti řeknu…z asi čtyř telefonátů ho nikdy k dispozici neměli takže asi tak
proto jsem objednala v nemecku a nic neni problem. Jak rikam, jak se paraj ty tasky od toho dratu, tak mne poslali rovnou druhou, takze mam dve…a bez problemu jen podle fotky. Zadny jako u nas, ze tasku vzali a zasivali a pak vratili…myslim, ze i s kocarkem by to bylo takhle, prijelo by auto, kocarek odvezli a pak zase privezli, podle toho, jaka by byla zavada
@loka píše:
není nad osobní jednání, já jsem na tohle trošku držtička, takže bez kočárku bych asi neodešla
ale jak říkám zkoušet to teda nechci ![]()
jinak máme ještě golfky a šátek, takže 30dní bychom přežili a pak tradá pro peníze- nevěřím, že oni by tu lhůtu zvládli dodržet
![]()
Jo jo quinny máš pravdu, že to není náš problém. Ale za ty peníze bych chtěla originál! Manžel jak se na to tam tak díval říkal, že je to nějaký jiný material. Dneska ti číňaňi vyrobějí za pár kaček všechno.
Quinny tak to já jsem držka s velkým D A neseru se s nima, za ty neustálý reklamace párající se tašky jsemsi tam vyštěkala dražší gratis jako náhradu rpoježděnýho benzínu ![]()
Careynko no oni mi taky ze začátku měnili kus za kus ale k hovnu po měsíci vylezl znovu