Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyA jakej fusak máte? Já mam ten origoš Gesslein a pak poděděnej Emitex, půjde to tam vůbec?
Jsem to ještě nezkoušela ![]()
Ale „nánožníkotaška“ je na místě a drží ![]()
Já mám emitx a sedí tamnormálně dneska jsem s ním prvně byla ve i s polohováním sporťáku a pohoda ![]()
@loka
no jo velký
a taky u nás začíná období vzdoru, na půlku věcí je NE! a pro jistotu sebou někdy ještě švihne o zem.. Takže možná na kočár zase dojde ![]()
@jabarka já měla jen nánožník a pak jsem měla ještě po mně pytel s beránkem ![]()
@loka budu ho muset zkusit, jezdíme zatím jen s nánožníkem
@atominnka na tohle období se taky těšim
ještě si počkáme, ale to uteče jak voda
![]()
ten gessleinovskej jste teda nezkoušely, ju? Já ani nevim, jestli neni už malej, (loni jsme měli jinej kočár i jinej fusak) všichni si hostrašně chválej ![]()
Ted jsme u tchánů, ale zítra už jedeme domu, vyzkoušim oba a uvidíme ![]()
Ahoj holky,
mám dotaz. Vytáhla jsem dnes poprvé fusak gesslein a fakt nevim jak ho narvat do vložné tašky. Přijde mi obrovský. Chtěla jsem oddělat z tašky ten vrchní díl a mít tam jen fusak když je v barvě kočárku, aby to nebylo tak napěchovaný.. ale zas mi tam vadí ta síťka u nohou
. Do dneška jsem nepřišla na to k čemu tam je a nejradši bych jí ušmikla
..akorát překáží
. Jak to máte vy?
Já origoš fusak enmám tak neporadím, mám fusak od emitexu as tím jsem byla nad míru spokojená, zkrátila jsem si ho podle velikosti vložné tašk a letos jsem ho zase prodloužila ![]()
Maminky prosím jak se nasazuje ten fusak gesslein na kočárek? nemáte prosím foto? jsem anitalent asi ![]()
nemyslím fusak ale to co uzavírá sportovní kočárek, když malá sedí…
@madrianova píše:
Maminky prosím jak se nasazuje ten fusak gesslein na kočárek? nemáte prosím foto? jsem anitalent asi
nemyslím fusak ale to co uzavírá sportovní kočárek, když malá sedí…
tak já bohužel neporadím, nemám origoš fusak ![]()
Já origoš fusak mam, ale ještě jsem to nezkoušela
A dost se toho bojim, jak vás tak čtu ![]()
Máte některá ten origoš nánožník? Přemýšlim, jestli ho nepořídit, když ta vložná taška je zimu nic moc ![]()
@jabarka nánožník nemám. Ale holky si na něj většinou stěžovaly. ![]()
Sakrblé, tak ted nevim
Přes ten origos fusak musim taky něco mít, ne? Původně jsem myslela, ze ho nacpu do ty vlozny tašky, pak ze teda zvážíme koupi nanozniku a teď jsem teda v háji
![]()
@madrianova Ty myslíš nánožník ne??? Musíš rozebrat tašku - vyndáš polystyren, pak ten zadní díl. zůstane ti ten nánožník plus jakoby podložka podzáda. Nánožník se chytne do těch dírek místo hrazdičky a nahoře na opěrce jsem to tuším přivazovala šňůrkama…
@atominnka když tě tu vidim, zeptám se
Používaš jen tu vložnou tašku coby nanoznik nebo máš nanoznik origos? Díky ![]()