Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15532
21.9.12 22:14

A jakej fusak máte? Já mam ten origoš Gesslein a pak poděděnej Emitex, půjde to tam vůbec? :think: Jsem to ještě nezkoušela :oops:

Ale „nánožníkotaška“ je na místě a drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.9.12 22:55

Já mám emitx a sedí tamnormálně dneska jsem s ním prvně byla ve i s polohováním sporťáku a pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.9.12 00:09

@loka ;) ;) no jo velký :-) a taky u nás začíná období vzdoru, na půlku věcí je NE! a pro jistotu sebou někdy ještě švihne o zem.. Takže možná na kočár zase dojde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.9.12 00:11

@jabarka já měla jen nánožník a pak jsem měla ještě po mně pytel s beránkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
22.9.12 21:42

@loka budu ho muset zkusit, jezdíme zatím jen s nánožníkem

@atominnka na tohle období se taky těšim :cert: ještě si počkáme, ale to uteče jak voda ;) :(

ten gessleinovskej jste teda nezkoušely, ju? Já ani nevim, jestli neni už malej, (loni jsme měli jinej kočár i jinej fusak) všichni si hostrašně chválej :think:
Ted jsme u tchánů, ale zítra už jedeme domu, vyzkoušim oba a uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.10.12 11:43

Ahoj holky,
mám dotaz. Vytáhla jsem dnes poprvé fusak gesslein a fakt nevim jak ho narvat do vložné tašky. Přijde mi obrovský. Chtěla jsem oddělat z tašky ten vrchní díl a mít tam jen fusak když je v barvě kočárku, aby to nebylo tak napěchovaný.. ale zas mi tam vadí ta síťka u nohou :zed:. Do dneška jsem nepřišla na to k čemu tam je a nejradši bych jí ušmikla :roll:..akorát překáží :cert:. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
4.10.12 14:41

Já origoš fusak enmám tak neporadím, mám fusak od emitexu as tím jsem byla nad míru spokojená, zkrátila jsem si ho podle velikosti vložné tašk a letos jsem ho zase prodloužila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.10.12 14:05

Maminky prosím jak se nasazuje ten fusak gesslein na kočárek? nemáte prosím foto? jsem anitalent asi :cert:
nemyslím fusak ale to co uzavírá sportovní kočárek, když malá sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.10.12 16:33
@madrianova píše:
Maminky prosím jak se nasazuje ten fusak gesslein na kočárek? nemáte prosím foto? jsem anitalent asi :cert:
nemyslím fusak ale to co uzavírá sportovní kočárek, když malá sedí…

tak já bohužel neporadím, nemám origoš fusak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 17:02

Já origoš fusak mam, ale ještě jsem to nezkoušela :oops: A dost se toho bojim, jak vás tak čtu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 17:05

Máte některá ten origoš nánožník? Přemýšlim, jestli ho nepořídit, když ta vložná taška je zimu nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
23.10.12 17:38

@jabarka nánožník nemám. Ale holky si na něj většinou stěžovaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 20:19

Sakrblé, tak ted nevim :think: Přes ten origos fusak musim taky něco mít, ne? Původně jsem myslela, ze ho nacpu do ty vlozny tašky, pak ze teda zvážíme koupi nanozniku a teď jsem teda v háji :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.10.12 20:24

@madrianova Ty myslíš nánožník ne??? Musíš rozebrat tašku - vyndáš polystyren, pak ten zadní díl. zůstane ti ten nánožník plus jakoby podložka podzáda. Nánožník se chytne do těch dírek místo hrazdičky a nahoře na opěrce jsem to tuším přivazovala šňůrkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
23.10.12 20:27

@atominnka když tě tu vidim, zeptám se :kytka: Používaš jen tu vložnou tašku coby nanoznik nebo máš nanoznik origos? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí