Kočárek pro 15měsíční holčičku - Smoby Hello Kitty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
10.11.12 16:59

Kočárek pro 15m holčičku - Smoby Hello Kitty

Máte někdo doma tento kočárek?

http://www.babynabytek.cz/…nenky-p1711/

Přemýšlím o kočárku k vánocům pro 15m holčičku. Samozřejmě aby jí chvíli vydržel, nebyl moc těžký a pěkně se s ním jezdilo.

Případně prosím o tipy, jaké kočárky byste doporučily?

Nebo máte někdo dobré tipy na hračky pro věk 15m a dál?

Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
10.11.12 17:21

Dcera dostala tenhle ale v jiné barvě k roku a je bezvadný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.11.12 19:26

Já jí ho dala taky k roku, takto je fajn, ale zas tak odvázaná z něho nejsem, jak bylo v různých recenzích. Hlavně mi vadí nestabilní boudička, která je jen ten obvod z pružného plastu a pak jen ta látka, která tam stejě pořáně nedrží. Tak malé dítě se o tu boudičku pořád nějak opírá a chytá se jí apod…takže ji vozíme stejně pořád staženou dolů a už jsem se párkrát obávala, jestli se i nezlomí. Korbička by dle mého taky teda mohla být pevnější-stejný problém-kolikrát se o ni opře, když se chce nahnout dál do toho kočárku pro něco-no ještě se nezlomila :-) ale čekala jsem ho celkově pevnější. Podvozek je dostatečný, ten je v pohodě a madlo je kovové. Super jsou otočné kolečka, že s tím fakt vybere všechno a teď už s ním tady lítá jak čert. Jezdí se s ním dobře, ale já bych si asi už vybrala nějaký pevnější, jenže nebyla moc možnost-konkrétně tyto typy tady v okolí nikde nemají, takže jsem si ho nemohla nikde prohlédnout na živo a dala jsem jen na recenze. Ne že by byl vyloženě špatný, ale radši bych pevnější, hlavně tu boudičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí