Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, maminky prosím Vás co myslíte, takový kočárek s jednou květinou ale pro chlapečka?!
děkuji ![]()
@kavenka píše: Více
Taky bych řekla, ale osobně bych do toho nešla. Ale je fakt, ze my vybírali neutrální kočár, nevěděli jsme pohlaví. Ale kytk, se mi ke klukovi nějak nehodí ![]()
Ten je strašnej i pro holku, kluka bych v tomhle tedy nevozila.
Miminu to bude fuk.
Asi bych šla cestou něčeho neutrálního. Zelená, červená, vínová, bledě modrá, fialová, žlutá, bílá. Taky jenom listy. Růžová je vysloveně holčičí..
Kočár kupuješ kvůli sobě, já mám růžový, dítě penis neztratilo ![]()
@Míša 1303 Myslím, že je jedno jestli v tom budeš vozit holku nebo kluka. Každému se líbí něco jiného. Spíš by mě odrazovala ta bílá barva 😬 asi to nebude moc praktické a bude hned špinavý.
Člověk potká venku takových šílených přeplácaných kýčů…
Na tadytom nevidím nic špatného, byť to není můj vkus.
Jestli se tobě líbí a řešíš jen tu kytku a pohlaví, tak směle do toho ![]()
Tomu diteti uvnitr bude úplně jedno, jakou barvu má kočár a kolik je na něm kytek… jestli se líbí tobě, kup si ho. Vozila jsem holku v modrém a nijak ji to nepoznamenalo a světě div se, v tom kojeneckém období mi do barev vůbec nekecala, narozdil od teď, kdy má 5 let…
Já si myslím, že zakladatelka tenhle kočár nechce kupovat nový, ale buď ho má po starší dceři nebo má možnost ho levně odkoupit, a proto se ptá, jestli se hodí na chlapečka
@Míša 1303 Nikdo navíc nikdy neřeší, jestli „se hodí“ vozit holku v modrém, hnědém, zeleném, černém…
To by rodiče nemohli vozit kluky v autech „holčičí“ barvy když to přeženu.