Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
uvažuji nad koupí kočárku Thule urban glide 4 - zatím nemohu dohledat moc recenzí, nemáte některá?
Ve výběru máme ještě Cybex Talos, který nám ale oproti Thule přijde dost rozvrklaný a nebo ABC Salsa 5. Vůbec se nemůžeme rozhodnout, netušila jsem, že výběr kočárku bude taková věda ![]()
Jsme s přítelem oba dva dost vysocí, termín máme v dubnu. Mám trochu obavy, aby se mimčo do kočárku vlezlo ještě příští zimu s fusakem, pokud by byla potřeba..
Děkuji za reakce ![]()
@Baboretta Já bych do thulečka nešla. Ale vím že to teď hrozně frčí. Za mě je ten kočárek prostě strašně velký a široký. Naprosto zbytečně. Podle výběru tedy tipuji že chcete sportovní kočárek, spíše do terénu než do města? U Thule nejde dát sportovní sezení proti směru jízdy, to je za mě velká nevýhoda a nedáte ho ani do lehu ani do sedu. Prostě je to nějaká divná poloha mezi. Korbu máte u všech kočárku do 9 kil maximálně, takže většinou jde prcek do sporťáku ještě nesedící a chcete na něj vidět. Za mě je ABC teda skvělá volba. Je dobře odpružený, nafukovací kola. Dostatečně velký a má myslím největší sportovní sezení. Jde do lehu i do přímého sedu. Mám a jsem s ním moc spokojená. ![]()