Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěli by jsme se jet s přítelem podívat do nějakých prodejen kočárků, ať nevybíráme jen z jedný prodejny. Pochazím z Královéhradeckýho kraje. Byli jsme už v Hradci Králové v tom Johnn Nell pěknej, velkej výběr všeho možnýho, ale jak jsem psala chcem kouknout ještě někde jinde. Koukala jsem na pardubice a tam mě to našlo jen “ Baby centrum sro” a nebo ve Dvoře Králové “ Hapu “ Tak se chci zeptat jestli někdo nevíte o nějakých prodejnách ještě Královehradecký/ Pardubický kraj. Díky všem ![]()
Ahoj, je to v podstatě asi pro tebe lehce z ruky, ale já jsem od Kolína a tady je jedna prodejna v Kutné Hoře, veliká, pěkná, s dobrým sortimentem a v Kolíně. V Kutné Hoře je to DOMEXIM a v Kolíně to je Kočárky Daniela. V Pardubicích jsem byla a ačkoliv jsou Kolín i Kutná Hora menší města, obě prodejny kočárků jsou větší a lépe vybavené. V Kutné Hoře seženou i podle přání. Řekla jsem, že chci 4 kola, velkou korbu a takový ten „retro“ tip kočárku, trochu takovej anglickej tip a sehnali mi fakt luxusní, takže jsem moc spokojená s přístupem. Z kočárků Daniela mám zase dvojkočár, to samé, úžasný přístup, kočárek smontovali, mohla jsem se s kočárkem projet, vyzkoušet. Doporučuju obě prodejny a jsou fakt veliké, oproti Pardubicím. V tom Hradci jsem nebyla.