Podložka/vana pod kočár do bytu

Anonymní
9.1.25 11:52

Podlozka/vana pod kocar do bytu

Holky nedoporucite prosim nejakou vanu/plastovou podlozku pod kocar do bytu? Neco na co s tim najedete kdyz prijedete se spinavym kocarem do bytu od bahna, at si nezaspinite interier… mame tu chodbu bohuzel tak blbe udelanou, ze s nim musime vjet malem pred koupelnu, takze hygienicky/cistotou v tomto smeru nic moc.

Diky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11843
9.1.25 12:06

Vana nevím, ale existují návleky na kola. A já jsem teda sebou vozila láhev s vodou a hadr a před barákem kolečka oplachla abych nezasvinila ani společně prostory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
9.1.25 12:16

Kup si návleky na kola. Stojí to pár korun. já takhle projížděla s kočárem bytem na balkon, když mi dítě po procházce ještě spalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
9.1.25 12:31

My měli doma kus přebytečného nového lina takže jsme využili lino, když máme hodně od písku, před barákem narychlo ometu malým smetáčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
9.1.25 13:05

Nic extra jsem neměla. V chodbě je veliká rohož. Před bytem běžnou rohožku. Pokud jsem měla kola jo špinavá, sundala jsem korbu před bytem, rám jsem složila a ve sprše všechno opláchla. Jinak byl kočár spíš od sněhu takže jsem místo pod kočárem setřela. Máme dlažbu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.25 13:06
@nozu píše: Více

aha, super tip, diky, to me nenapadlo ze existuje! presne to myslim - nejen ze to chci mit v cistote v byte ale i s tim prejet pres byt na zahradu, ne vzdy to jde zvenku vratky… jak je to ale s prakticnosti s tim navlikanim? je to jednoduche je realne to udelat to pokazde kdyz prijedu…?

• Citovat
  • Upravit
21626
9.1.25 14:51
@Anonymní píše: Více

Používání úplně v pohodě. Já to využívala opravdu hodně. Je to v podstatě takový kruhový návlek ze silného igelitu. vyhledej si obrázky na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
9.1.25 15:44

Jo ale funguje to na klasická kolečka u kočárku. Ne na zdvojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí