Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vana nevím, ale existují návleky na kola. A já jsem teda sebou vozila láhev s vodou a hadr a před barákem kolečka oplachla abych nezasvinila ani společně prostory
Kup si návleky na kola. Stojí to pár korun. já takhle projížděla s kočárem bytem na balkon, když mi dítě po procházce ještě spalo.
My měli doma kus přebytečného nového lina takže jsme využili lino, když máme hodně od písku, před barákem narychlo ometu malým smetáčkem
Nic extra jsem neměla. V chodbě je veliká rohož. Před bytem běžnou rohožku. Pokud jsem měla kola jo špinavá, sundala jsem korbu před bytem, rám jsem složila a ve sprše všechno opláchla. Jinak byl kočár spíš od sněhu takže jsem místo pod kočárem setřela. Máme dlažbu ![]()
@nozu píše: Více
aha, super tip, diky, to me nenapadlo ze existuje! presne to myslim - nejen ze to chci mit v cistote v byte ale i s tim prejet pres byt na zahradu, ne vzdy to jde zvenku vratky… jak je to ale s prakticnosti s tim navlikanim? je to jednoduche je realne to udelat to pokazde kdyz prijedu…?
@Anonymní píše: Více
Používání úplně v pohodě. Já to využívala opravdu hodně. Je to v podstatě takový kruhový návlek ze silného igelitu. vyhledej si obrázky na netu.
Jo ale funguje to na klasická kolečka u kočárku. Ne na zdvojená.
Holky nedoporucite prosim nejakou vanu/plastovou podlozku pod kocar do bytu? Neco na co s tim najedete kdyz prijedete se spinavym kocarem do bytu od bahna, at si nezaspinite interier… mame tu chodbu bohuzel tak blbe udelanou, ze s nim musime vjet malem pred koupelnu, takze hygienicky/cistotou v tomto smeru nic moc.
Diky!