Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu. Můj syn má v 18m už 89 cm a potřebovala bych pro něj koupit sporťák, tedy nějaký skladný kočár do vlaku, když s ním někam budu chtít jet, aby si pak případně mohl v kočárku taky zdřímnout. Nechci ale kupovat nic drahého, takový kočár (trojkombinaci) máme, jen se nedá složit a tedy není vhodný pro takovéto mé cestování. Měli jsme levný Walker Baby design, ale teď po zimě, když jsem ho vytáhla jsem s hrůzou zjistila, že synovi dost přečuhuje hlavička a taky opěrka na nohy je úplně mimo. Představuji si cenu tak do 4 tisíc a nemusí být nijak bytelný, používat ho nebudeme tak často. Věděli byste o něčem? Předem díky.
@Arianaa my máme Valco Baby Snap 4. Syn se v něm občas vozí, i si v něm zdřímne. Měří metr a je to v pohodě. Kočárek je krásně skladný a lehoučký. Navíc se perfektně ovládá. Cena bude asi lehce nad 4 tisíce.
Klidně, jen jsem někde četla, že jsou golfky právě obvykle menší-kratší než sporťák, proto jsem psala tento. Ale odborník nejsem. A taky potřebuju, aby v něm mohl v pohodě také spát, proto chci kočár na cesty, jinak bychom to možná zvládli uťapat a unosit.
Ten Valco Baby Snap 4 vypadá dobře, těch pár stovek navíc nevadí, když bude opravdu takový. Díky.
@Arianaa jsou golfky i delší, třeba icoo pluto, ale jsou zase už dražší, než je tvůj limit.
My máme tfk buggster. Jsou to jedny z nejprostornějších golfek na trhu. Jsou bytelné, lehoucké a perfektně skladné. Jsem moc spokojená. Náš malý 21 měsíců v něm spí úplně v pohodě i dvě hodiny. A valco je taky perfektní. Tam je výhoda spojená rukojeť.
Hlasuji pro Buggster, nejlepší kočárek co jsem měla
A že jich bylo hodně ![]()
Tak nám se na cestování osvědčil jednoznačně Quinny Zapp a použitý se dá sehnat i za 2tis. My do něj nechali za pár stovek všít polohování kvůli spánku, protože v té době ještě nebyla verze Xtra. Skladnější kočárek fakt neznám a vejde se do něj v pohodě i naše čtyřletá dcera se 100cm ![]()
Tak já nakonec koupila Britax B agile, delší kočárek fakt snad neexistuje. Je výborný, lehký a skladný.
Ahoj holky, moc prosím o radu: Potřebuji pro cca roční dítě kočárek - sporťák nebo golfky. Mám tyto požadavky:
1. snadno ovladatelný - lze jednou rukou např. otočit o 360 stupnů
2. polohovatelný
3. s dlouhou stříškou
4. s hlubší opěrkou, aby tam byl dostatek místa na nohy a bříško…
Napadá Vás nějaký? Moc děkuji:)