Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, doporučil by mi někdo kočárek pro menší postavy??? Měřím necelých 160 cm. Měla jsem vyhlídlej Dara DorJan, ale když jsem ho v obchodě viděla, připadal mi docela velkej. Ale ještě se dal. Jenže mi prodavačka řekla, že ve sportovní verzi přes něj neuvidím, že je opravdu vysoký.
Další varianta, která se mi líbí je V Cross nebo V Max, V Travel.. nevím, jaké jsou mezi nimi rozdíly a nevím, zda nebude na tom stejně jako ten DorJan. Prodavačka mi doporučila značku Takko, ale tyto kočárky se mi zrovna moc nelíbí…
Má někdo stejný problém??? Díky za radu ![]()
Ahoj, já měřím 160cm a tohle jsem teda nikdy neřešila. Na první dítko jsem měla Hoco ranger X sportsline a vůbec jsem neměla problém, že bych přes něj neviděla. Na druhý jsem si pořídila právě toho Dorjana, ale po měsíci jsme ho prodali, protože byl děsnej - těžkej, špatně se sundavala korbička…ale že by mi přišel velkej, to ne. A teď máme Quinny Speedi a jsem moc spokojená. A líbí se mi na něm právě i to, že je vyšší. Já teda nevim, ale neumim si představit, že by nějakej kočárek byl tak velkej, že bych přes něj se svou pidivýškou neviděla.
to mně právě vyděsila včera prodavačka. DorJan mi pripadal v pohodě, ale řekla mi, že jakmile se tam dá sportovní korba, že přes něj neuvidím.. ![]()
http://img4.rajce.idnes.cz/…mages/11.jpg
tohle je můj chlap s v-travelem, měří něco málo přes 160cm. Sporťák nemá boudu výše než korba myslím…
To si nemyslim, zkus si to představit, jak by musel být ohromnej. Fakt si myslim, že si můžeš vybírat kočárek podle jiných parametrů a ne jestli přes něj uvidíš
. Ať vybereš dobře.
A když byla prodavačka tak chytrá, měla ti tu sport. nástavbu předvést ![]()
Ahoj,
já mám 162 cm, manžel 186 a tak jsme si pořídili Jané Nomad, hlavně pro jeho lehkost (abych mohla cestovat MHD) a skladnost (měli jsme malé auto).
Bohužel patří k cenově dražším.
já mám Takko Jumper kolekce 2010 ten červeno černej, a jsem maximálně spokojená. hlavně cenově parádní, na nějakej drahej kočár jsme neměli. moje mamka má 155cm a vubec vedle toho kočáru to tak nevypadá.
Ja mam 147cm a rozhodne takove prkotiny neresim
…mela jsem zpocatku Detlim sport a pres nej jsem videla uplne ok. ![]()
Prťa píše:
To si nemyslim, zkus si to představit, jak by musel být ohromnej. Fakt si myslim, že si můžeš vybírat kočárek podle jiných parametrů a ne jestli přes něj uvidíš. Ať vybereš dobře.
Příště si to nechám raději předvíst, ať to vidím na vlastní oči. ![]()
Já právě mám určitý představy, co má kočárek mít a právě jak ten V cross nebo DaraDorjan splňují všechny mé představy… ![]()
Moc děkuju za rady ![]()
@lidka a Sami ted čtu ze mas 147, ja taky mohu se zeptat jak u tebe probíhal porod?
Dekuji zda to slo přirozeně nebo automaticky císaře ![]()