Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, Narazila jsem na tenhle kočár : Boneko- Linda 3v1 a zajímá mě jestli nemáte někdo s tímto kočárkem zkušenosti.Narodit se nám to má v červnu a tudíž řeším aby korba kočárku byla dost velká a mimčo se vlezlo do hlubokého kočárku i v zimě s fusakem. ![]()
Dobrý den, kočárek je možné si prohlédnout,vyzkoušet a případně zakoupit v kamenné prodejně Babydream v Otrokovicích ( www.babydream.cz )
Dobrý den, dozvěděla jste se nakonec něco více o tomto kočárku? Děkuji moc.
Moc informací jsem o tomto kočárku nezískala.Ale podle popisu by neměl patřit mezi ty nejmenší kočárky.A kamenou prodejnu mají ve Zlíně a v Řičanech.Ale pro mmě je nevýhoda že ho nemají v žádném obchodě u nás ve městě..Takže ho nemůžu posoudit na vlastní oči.Příjde mi když jsem porovnávala některé kočárky na více internetových stránkách tak se rozměry lišily.Takže jsem vsadila na možnost si kočárek osobně prohlédnout.Nakonec jsme se rozhodli kočárek Camarelo Q12.
To je dobře
Volala jsem do Boneka a moc mě nepřesvědčili…Jsou to kočárky z Polska, které tu částečně kompletují a jediný argument pána byl „levný kočárek“, což se mi vůbec nelíbilo.Levný-nekvalitní???Nikde jsem jej v obchodě nenašla (jsem z Brna), ani na netu, že by jej někdo prodával, což je divné.Já také nakonec vsadila na osobní vyzkoušení a hlavně jediného českého výrobce kočárků spol. Patron.Tak ať Vám ten Váš slouží a hlavně přeju zdravé miminko!
Já jsem koupila Lindu přes bazar po jednom dítěti. Ano, byly problémy s konstrukcí, s pneumatikama, ale dítě se mi ani jednou nepřeklopilo a vždy jsem ho dovezla domů. Syn (rok a půl) a jeho kamarádi ho milují a neustále se perou o to, aby ho mohli vozit a nebo v něm sedět.
Přezdívám mu malý kamion, protože už uvezl kde co a přetěžovala jsem jeho nosnost i 3× a stále je funkční.
Je to kočár pro ty, co se nechtějí nechat zruinovat nebo nemají takové finanční možnosti, ale na kvalitě to neubírá.
Zasílám důkaz o tom, jak Linda dokáže, i přes velkou kritiku,,,pracovat´´ na plný koule
![]()