Gesslein F6 nebo Future?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
9.12.10 14:30

Gesslein F6 nebo Future?

Zdravím,
uvažuji nad kočárkem Gesslein F6 nebo Future a nemůžu se rozhodnout. Můžete mi prosím některá poradit, který by byl pro mne vhodnější? Zda F6 nebo Future? Je mezi nimi velký rozdíl?
Bydlíme ve městě v kopci. Tedy časté ježdění po dlažebních kostkách a obrubnících z kopce a do kopce, ale taky asfaltky. Taky ale budeme jezdit na chatu do terénu. Proto se mi líbí ta vyměnitelná kolečka.
Kvůli kopci jsem chtěla ruční brzdu, abych si mohla přibrzďovat z kopce, ale nejsem si jistá, jestli brzda u F6 takle funguje.
Dívala jsem se, že ve výbavě Future III jsou nafukovací kolečka. Je velký rozdíl v komfortu jízdy s nafukovacími velkými koly u Future a velkými koly u F6? Jak jsem už zmínila dlažební kostky a terén, nechci, aby potom kočárek s miminkem drncal.
Předem moc díky všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
9.12.10 15:47

Ahojky,

mám sice trojkolku ale future mi byl taky předváděný. Co se týče terénu tak doporučuji fakt jen nafukovací kola ty menší budou děsně drncat. Ale i tak kočárek není nějak extra houpací, ale třeba mě to nevadilo, ani mojí dceři a zvládly jsme i kdejaký terén. Co se týče rozdílu mezi future a F6 tak je to jen v podvozku (možná kolečka) ale vršek je u všech kočárků stejný. Řekla bych že jízdní vlastnosti budou hodně podobné.

Ruční brzda fakt nefunguje na přibržďování, ale jen jako ruční brzda, kterou prostě kočár zabrzdíš. Aspoň to tak před rokem bylo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
9.12.10 16:24

Hlavni rozdil mezi F6 a Future je v tom, ze F6 ma prehazovaci rukojet. Ta brzda neni pribrzdovaci je to klasicka brzda, akorat je na rukojeti. Rekla bych ze co se tyce terenu budou na tom podobne. My mame F6, zatim tedy kratce, ale jsem spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí