Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
červený nevadí, horší je růžový, to už je divný. Z červenýho můžete udělat Ferrari
![]()
Červený klidně ano. Přijde mi to taková neutrální barva. Malému ji dávám. Růžový a fialový neee ![]()
Neřešila bych, lidi jsou stejně dementi a blbý kecy by si našli i tak ![]()
Mám kočár černej, deky převážně modrý, oblečení modrý a hnědý a stejně Darka komentujou, že je pěkná holčička
![]()
a to si myslím, že má teda typický chlapečkovský rysy
![]()
Známí mají. Cíleně ho pro kluka v červené barvě kupovali, jakože Ferrari… ![]()
Podle mě je červená pro kluka OK, poslední dobou mi připadá, že je dokonce jako klučičí braná. Když chci pro Málinku něco červeného, tak musím do chlapeckého oddělení. A když jí oblíknu červenožlutý svetr, tak mi každý říká jak mám pěkného chlapečka ![]()
Červená je pro chlapečka skvělá volba ![]()
Já do červené navlékám i svého šestiletého drobka, protože mu strašně moc sluší. A stejně tak sluší i mému šestapadesátiletému taťkovi, který se „na stará kolena“
začal parádit
![]()
já bych to tak neškatulkovala. Myslím jedniiná barva podle mě je růžové , to by mi vadilo na chlapcocvi a ta fialková, ale jinak si myslím, že v dnešní době se to může míchat .. Například i holčička ve světle modré je běžné ![]()
RyBANA píše:
Neřešila bych, lidi jsou stejně dementi a blbý kecy by si našli i tak![]()
Mám kočár černej, deky převážně modrý, oblečení modrý a hnědý a stejně Darka komentujou, že je pěkná holčička
a to si myslím, že má teda typický chlapečkovský rysy![]()
![]()
![]()
Přesně, syna taky oblíkám typicky klukovsky a přesto už z něj byla několikrát krásná holčička.. ![]()
Červená pro kluka je super
My měli na Věrku hluboký kočár béžovo - modrý
Kluky oblíkám do červené, holky klidně do modré
Komu se to nelíbí… však to znáš, ne? ![]()
Červenou klidně, stejně ti budou lidi říkat, že máš krásnou holčičku. Malýho oblíkam jako kluka, převažuje modrá a i jako kluk vypadá, ale stejně plno lidí říká: jé to je hezká holčička, no v tu chvíli bych je přetrhla ![]()
Já měla na Matyho taky červený kočár…
A s holkou si ho pletou doteď
..Nedávno jsem šla k našim ,po cestě potkala sousedy a oni na mě: " Tak ukažte, takže dvě holčičky máte ,jo?"
(Oba v modrém
)
Taky máme koupený červený kočár a budem mít prý kluka
Teda tři doktoři tvrdili holku a dnes mi řekli že tam žádnou neviděj
Tak si pak vyber
Alě mě to neva,každýho věc jaká barva ![]()
Ahoj koupili jsme černo červený kočár s doměním že budeme mít holku,ale prý kluka.Víc tam je teda červené,máte taky někdo červený na kluka?