Černočervený kočár pro kluka?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.12.10 16:44

Červený kočár pro kluka?

Ahoj koupili jsme černo červený kočár s doměním že budeme mít holku,ale prý kluka.Víc tam je teda červené,máte taky někdo červený na kluka? :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
8.12.10 16:47

golfky i kocar a pro dva kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
8.12.10 16:49

červený nevadí, horší je růžový, to už je divný. Z červenýho můžete udělat Ferrari :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8.12.10 16:49

Červený klidně ano. Přijde mi to taková neutrální barva. Malému ji dávám. Růžový a fialový neee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.12.10 16:51

Neřešila bych, lidi jsou stejně dementi a blbý kecy by si našli i tak :-D

Mám kočár černej, deky převážně modrý, oblečení modrý a hnědý a stejně Darka komentujou, že je pěkná holčička :zed: :lol: :lol:

a to si myslím, že má teda typický chlapečkovský rysy :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.12.10 16:51

Známí mají. Cíleně ho pro kluka v červené barvě kupovali, jakože Ferrari… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
8.12.10 16:52

Podle mě je červená pro kluka OK, poslední dobou mi připadá, že je dokonce jako klučičí braná. Když chci pro Málinku něco červeného, tak musím do chlapeckého oddělení. A když jí oblíknu červenožlutý svetr, tak mi každý říká jak mám pěkného chlapečka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
662
8.12.10 16:54

Mám kluka a červený kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.12.10 16:55

Červená je pro chlapečka skvělá volba :palec:
Já do červené navlékám i svého šestiletého drobka, protože mu strašně moc sluší. A stejně tak sluší i mému šestapadesátiletému taťkovi, který se „na stará kolena“ :lol: začal parádit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.12.10 16:56

já bych to tak neškatulkovala. Myslím jedniiná barva podle mě je růžové , to by mi vadilo na chlapcocvi a ta fialková, ale jinak si myslím, že v dnešní době se to může míchat .. Například i holčička ve světle modré je běžné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.12.10 16:57
RyBANA píše:
Neřešila bych, lidi jsou stejně dementi a blbý kecy by si našli i tak :-D

Mám kočár černej, deky převážně modrý, oblečení modrý a hnědý a stejně Darka komentujou, že je pěkná holčička :zed: :lol: :lol:

a to si myslím, že má teda typický chlapečkovský rysy :nevim: :lol:

Přesně, syna taky oblíkám typicky klukovsky a přesto už z něj byla několikrát krásná holčička.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.12.10 16:57

Červená pro kluka je super :wink: My měli na Věrku hluboký kočár béžovo - modrý :wink: Kluky oblíkám do červené, holky klidně do modré 8-) Komu se to nelíbí… však to znáš, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.12.10 17:01

Červenou klidně, stejně ti budou lidi říkat, že máš krásnou holčičku. Malýho oblíkam jako kluka, převažuje modrá a i jako kluk vypadá, ale stejně plno lidí říká: jé to je hezká holčička, no v tu chvíli bych je přetrhla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.12.10 17:03

Já měla na Matyho taky červený kočár…

A s holkou si ho pletou doteď 8-o ..Nedávno jsem šla k našim ,po cestě potkala sousedy a oni na mě: " Tak ukažte, takže dvě holčičky máte ,jo?" 8-o 8-o (Oba v modrém :roll: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
8.12.10 17:06

Taky máme koupený červený kočár a budem mít prý kluka :-D Teda tři doktoři tvrdili holku a dnes mi řekli že tam žádnou neviděj :nevim: Tak si pak vyber :mrgreen: Alě mě to neva,každýho věc jaká barva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí