Peg Perego centro - hmotnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
619
23.11.10 11:12

Peg Perego centro - hmotnost

Chtela bych se zeptat, kdo mate PP centro, jak je asi kocarek tezky?? A velky po slozeni? Je problem ho po slozeni vynest treba 1 patro? Da se dobre drzet a prenaset za tu uchytku, co ma na konstrukci?
A pokud nekdo mate zkusenosti, muzete porovnat s PP Uno? Opet me zajima hlavne vaha,velikost po slozeni a velikost nakupniho kosiku. Dekuji mockrat.
Jestli uz to bylo nekde probirane v jinych diskusich, tak mi postaci odkaz. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65290
23.11.10 12:06

a myslíš PP GT 3,nebo PP Pliko,nebo PP si…????????
i když GT 3 asi ne,to nemá úchytku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
23.11.10 12:13

Centro mám doma. Jeho váha je cca 8kg, skládá se do placky, ale za držátko jsme ho jenom nosila ve složeném stavu. Úplně nejlehčí není, ale já ho vynášela taky, na druhou stranu měl i několik předností, takže s tímhle jsem se srovnala.
S PP Uno porovnání moc nemám, ale když jsem vybírala, přišlo mi Centro spíš jako Golfový sporťák a Uno spíš už jako sporťák. Uno má přehazovací rukojeť a je větší, ale zase bude i těžší..
Já byla s Centrem spokojená, občas promazat a nebyla na něm chybička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.11.10 12:14

Já mám PP centro completo z roku tuším 2006 či 7. A zabere málo místa, jako sportovní kočárek. Za to madlo se dá v pohodě brát, ale třeba tahat do prvního patra a v druhé ruce dítě určitě ne, jinak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65290
23.11.10 12:18

Jéééééééé omlouvám se…já četla cedro… :roll: jako barva cedro…
https://www.emimino.cz/…entro-41476/
něco málo tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65290
23.11.10 12:20

http://rodina.cz/…vep_tree.asp?…
a tady si taky můžeš počíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
23.11.10 20:21

Mockrat dekuji, hlavne ta diskuse na rodine me potesila :-D Presne to jsem chtela slyset :lol:
Ziju v zahranici a tady v diskusich vsichni pisou, ze tech 8 kg je lez a ze je to velky a tezky jako prase :roll: :lol: Jedna pani dokonce psala, ze se sklada asi na velikost maleho slona :lol:
Tak jeste jednou dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4