Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...Ahoj, jo jo, my ho také budem kupovat… Projela jsem snad celý internet, různé diskuze, a tento kočárek jednoznačně vyhrál (původně ještě přicházel v úvahu Firkon Verano a X-Lander XA). Myslím, že je to dobrá volba. My budem kupovat zelený ![]()
Ahoj.Já tedy zkušenost nemám,ale koukala jsem na něj.
Za mě: vypadá hezky,ale robusně..Nebude moc těžký?Sice píšou sportovní 15kg,ale když tam bude dítko..tak zrovna lehký není.Ale chce to zkusit. ![]()
Pak by mě určitě zajímala ovladatelnost a také ten koženkový materiál.Nebude se po chvilce olupovat?
Co skladnost..Vejde se složený do auta?Projedeš dveřmi?Vejdeš se do výtahu?
Vím,že jsem psala samé negativní otázky,ale chtěla jsem upozornit na věci,které by jsi třeba mohla přehlídnout
.
Jinak vypadá zajímavě a moderně. ![]()
tak do výtahu strach nemám totiž ve vlastním baráčku fakt výtah nemáme
za Druhé dveře máme dost velký a přinejhořší se kočárek muže složit:)Pak jak pišeš jestli se vejde do auta myslím když člověk má větčí kufr a musí počitat tím že bude v rodině mimčo tak musí se vejít i kočárek do auta.Pak že je z koženky to tak nějak nevadí když máš pláštěnku na kočárek tak si myslím že se nemuže tak rychle zničit a za druhé máš dva roky záruku.Na koženku už jsou postřiky.
No myslím,že jsi rozhodnuta
.
Ale ještě jen trochu rejpnu
(ber to prosím s nadhledem
)..Ale třeba k dr je výtah?Nebo jaké dveře?Já tedy takto neuvažovala a koupila
..mám buzze..je tedy super lehký a má spoustu předností,ale
..výtah i když ho doma nemám,tak neprojedu.Auto..nevejdu se..mám fabii II.Musím buď sundat kola a nebo sundat ten vrchní dekl a kočárek složený postavit.Ale jinak jsem spokojená
.
Doporučuji prohledat e mimino,je tady na tenhle kočárek celkem hodně diskusí. Mám ho doma,je bezvadný,do auta skladný stejně,jako jiné kočárky,váha průměrně taky jako ostatní,kdybych měla přemýšlet,kde v budoucnosti asi bude kde nějaký výtah,tak nekoupím nejspíš žádný kočár,ale budu tahat dítě asi v nákupní tašce…
Anonymní píše:
Doporučuji prohledat e mimino,je tady na tenhle kočárek celkem hodně diskusí. Mám ho doma,je bezvadný,do auta skladný stejně,jako jiné kočárky,váha průměrně taky jako ostatní,kdybych měla přemýšlet,kde v budoucnosti asi bude kde nějaký výtah,tak nekoupím nejspíš žádný kočár,ale budu tahat dítě asi v nákupní tašce…
Řekla bych, že kočárek je celkem úzký - projede dveřmi 60cm ![]()
Kočárek mám doma v modré barvě, sice od středy, ale už ho trošku vyzkoušený mám. Do auta ho poskládám lehce a bez problémů se vejde - máme sedan. Ovládání super, dá se krásně řídit jednou rukou, v druhé jsem nesla nebo vedla za ruku dcerku.
Za mě velké plus za velký košík. Zatím jsem spokojená a na žádné mínusy jsem zatím nepřišla, to asi až časem
, jestli nějaké najdu.
Příspěvek upraven 21.11.10 v 12:09
My ho máme v zelené barvě naprostá spokojenost,jedibná velká vada a to vrzání snad všech palstových částí,a to s ním jezdíme pouze ve měste na chodnících
Sháním nyní nějaký prostředek na vrzání plastů,ale je to opravdu jediná chyba kočárku jinak je perfektní,veškerá výbava včetně sítky proti hmyzu.
Ahoj holky,my už máme jednu podobnou diskuzi a jmenuje se „má někdo reálné fotky Dorjan danny prestige sport“!!!Holky jsou z něj také nadšené,a my plánujeme koupit bud ten modrý,nebo zelený!!!!!!
Líbí se nám.No ale jelikož rodím v březnu,tak já bych zakladatelko měla strach z toho,že tam malému v létě bude strašné horko!!!!!!Proto bych černý nekoupila
ale jinak vypadá dobře!!
ahojte všichni
jsem tu nová a hledám taky nějaký kočárek a vybrala jsem teutonia a dorjan prestige, ale vidím že dorjánek a zelený zvítězí
jsem ráda za všechny příspěvky, protože v těch kočárkách trošku plavu, teď už mám aspoň malý přehled ![]()
Ahojky
teutoniu neznám vůbec…musím kouknout na nějaké fotky
Dorjan zatím vede!!I ta korba je velká prý!!!Např Quiny jsem četla a pak i viděla,že je vcelku malá! ![]()
mě kočárek teutonia doporučila kamarádka, můžeš si ho poskládat jako lego, potahy,kolečka, odpružení atd.mají taky omyvatelný materiál a snadnou údržbu,velikost je podobná jako dorjan,ona je z něho úplně nadšená, je to taky trojkombinace, ale ta cena je hoodně vysoká cca 25tis. takže proto hledám něco jinýho
navíc se na něj dá podívat jen v liberci nebo v rakousku v obchodech jsou hodně málo
ve čtvrtek jedu do prahy tak se mrknu na ten dorjánek, ale myslím, že podle toho, co jsem tady četla mám už asi vybráno
![]()
No to tedy je
kamoška má bugaboo-také se dají různě měnit-boudička,kolečka,a ta cená je stejná-také 25tis!
Sice budeme mít první mimi,ale mně se právě nechce dávat za kočárek taková suma!!
Už i těch skoro 12tis.za Dorjan(i s autosedačkou)je jakoby dost!Ale je fakt,že za 3tis.by jsme taky nechtěli
a ten Dorjan se nám disaignově líbí!! ![]()
taky čekáme první mimčov květnu
těch 12-15tis. se mi zdá tak nějak akorát na kvalitní kočárek, neříkám, že levnější nejsou kvalitní, ale určitě jim chybí vychytávky jako u těch dražších ![]()
pujdu si povozit do obchodu dorjánek a pak pisnu jaký to bylo
![]()
Ahojík maminky prosím o radu myslíte že kočárek Dorjan Danny Sport 2010 Prestige Black
je dobrý? Mám se strašně moc libi ale nejdrív než ho koupím chci znát názor na tenhle kočárek http://www.mimistyl.cz/…ariant=7321/