Jaký koupit kočárek na vesnici?

157
21.12.10 15:44

Jaký koupit kočárek na vesnici?

Ahoj, začínáme vybírat kočárek a ráda bych nějaký, který je dobrý do terénu, ale zároveň dobrý i pro mimčo. Máte nějaká zkušenost? Ráda bych kočárek s nafukovacíma kolečka a aretací a odpružení..ale vůbec nevím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
21.12.10 15:46

Firkon Vario :palec: jezdím s ním na vesnici kde je slovy jeden chodník cca 50m na celou dědinu jinak cesty fakt všelijaký a zatím 9m zvládá fakt v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.12.10 15:47

tohle mě taky zajímá, protože dneska dělají kočárky s malýma kolečkama a navíc s hrozně malou orbičkou a nemám zrovna peníze kupovat ty kočárky tři aby se mě tam to mimčo vešlo ještě v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.12.10 15:50

jo a ještě se sluší dodat že, malá je stále v hluboké korbě, která má 80cm, vejde se tam i s fusakem a zimu v něm dojezdíme, má spolehlivé brzdy, přehazovací rukojeť atd atd atd
kupovali jsme ho přes net zde http://www.batolatko.cz/…kocarky.html a naprostá spokojenost i eschopem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.12.10 15:51

mám dorjan danny sport 2009, přední kola nejsou tak malá,jsou s aretací a nafukovací…

korbu mi všichni odsuzovali, že je malá…ale asi tak jen vypadá…počítala jsem s ní jen do konce léta, nicméně Darek se do ní vleze ještě teď i s fusakem a to není žádný malý miminko…má 74cm, jako syn..korba nevim :mrgreen:

jediný co mě na tom kočáru štve je sportovní nástavba, protože je těžší než korba…ale kupodivu ve sněhu se s ní jezdí líp než na suchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.12.10 15:52

lac to není možný, že má lac už 9 měsíců 8-o já myslela tak 6 :oops: kočárek pěknej,a le pro kluky se mě žádná barva moc nelíbí,ale na holčičku by jsem si vybrala, vypadá pěkně a hlavně je velkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.12.10 15:54

Fakt Firkon? A jakou máš barevnou variaci? Já mám batolátko tady za rohem, ale když jsem se tam byla podívat přímo na prodejně, nic moc se mi tam nelíbilo…já jsem na tmavé barvě a nic do černa, aby to nebylo zrovna s kytičkama, se mi nelíbilo :/a jak píše goldenka, taky se mi nechce dávat za kočárek 30tisíc :/ to fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.12.10 15:55

Tuhle značku ani neznám…projedu to na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.12.10 15:57

Mě se hrozně líbí ABC Design - koukala jsem na stránkách www.malvik.cz a fakt se mi líbí…ale vždycky, když ho někomu, kdo už má děti ukážu, tak mi na něm něco najde. Že nemá odpružení, že nemá nafukovací kolečka, že je lepší, když korbička a sporťák a všechno je extra - ne že se to přestavuje…no jsem z toho jelen 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phidalka
21.12.10 15:59

My máme Roan Marita. Je to prostorný kočárek.Malá má nyní 7 měsíců a v pohodě se tam i s fusakem vleze. Vhodný do nerovného terénu. Jsem s ním moc spokojená. Jediná nevýhoda je skladnost. Máme krátké auto, takže podvozek nám zabere celý kufr a korbička přední sedadlo. Já sedím malou v zadu. Až budeme mít druhé dítě, musíme koupit větší auto :lol:

• Citovat
  • Upravit
559
21.12.10 15:59

Ahoj, já si nemůžu vynachválit Gesslein F6, myslím, že je to jediný kočárek na trhu, který má vyměňovací přední kolečka. Po lese taháme normální velká neotočná kola a do města vyměníme za malá otáčecí kolečka. Jinak má kočárek i další přednosti, ale toto má gesslein fakt vychytané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
21.12.10 16:00
lacenka píše:
jo a ještě se sluší dodat že, malá je stále v hluboké korbě, která má 80cm, vejde se tam i s fusakem a zimu v něm dojezdíme, má spolehlivé brzdy, přehazovací rukojeť atd atd atd
kupovali jsme ho přes net zde http://www.batolatko.cz/…kocarky.html a naprostá spokojenost i eschopem :potlesk:

firkon také doporiučuji také ho mám z batolátka jen mám quatro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.12.10 16:08
simongap píše:
Fakt Firkon? A jakou máš barevnou variaci? Já mám batolátko tady za rohem, ale když jsem se tam byla podívat přímo na prodejně, nic moc se mi tam nelíbilo…já jsem na tmavé barvě a nic do černa, aby to nebylo zrovna s kytičkama, se mi nelíbilo :/a jak píše goldenka, taky se mi nechce dávat za kočárek 30tisíc :/ to fakt ne…

mi máme celý červený, má parádní reflexní prvky, hodně chodím po krajnici taže já potřebuju aby mě bylo vidět. Vybíralli jsme proto hodně zřetelnou barvu.
 http://www.batolatko.cz/…19,4807.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
21.12.10 16:09

ja po dlouhem patrani poridila tenhle http://www.babythings4u.co.uk/…-blackred-uk . Nafukonaci kola, dostatecne velky, skladny, na konstrukci lze nasadit autosedacka a cena dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.12.10 16:12

Ten je fakt pěknej, ale když jsem ho zadala na seznam, tak mi to nevyplivlo vůbec nic…to se tady teda asi koupit nedá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí