Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny,máte někdo zkušenosti s concordem?do kdy jste měli mimčo v korbičce proton?je poruchoví?diky. ![]()
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionMy měli Concord Fusion s korbičkou Scout. Je super, že je skládací, máme malé auto. Malou jsem v korbičce měla do cca. osmi měsíců, ale dcerka je dost dlouhá. Pak přišla zima, s fusakem už se mi tam těsnila, tak jsem začala používat karku. Poruchu kočárku (karka vozí druhé dítě) ani korby jsme neměli žádnou. Je ale pravda, že mimčo jsem nosila dost v šátku.
Mam concord neo. Korbicku mam concord proton, ovsem mala od konce setinedeli nebyla kocarkova, pouze satkovaci
Do sportaku sla kolem konce 5m a je v nem obcas doted,uz kvalitne cape. Zadne zavady nepozoruji, sem maximalne spokojena,zejmena skladnosti, pokud hodne cestujes a jezdis autem, taky vahou 10kg a pak kompatibilitou 3v1. Fusak mam Emitex Combi, plastenka je na sportak originalni, na korbicku je nutne dokoupit, mela sem Emitex a pouzivala i na vajicko Concor ion pri presunech.
Kocar je pripraven i na druhatko, ozkouseny, perfektni a idealni ![]()
jeeej, ginche, aj ja mam concord neo a stale ma vsetci strasia, ze do sportaku nezmestim rocne dieta ![]()
ale mna sa zda dost velky, Ty tam malu vopchas v pohode? ![]()
Jukni na diskuzi Pevný, stabilní a skladný kočárek, tam sme Concord rozebírali, já mám Fusion kol. 2010, korba Proton, sporťák je hodně prostorný, takže spokojenost, i když zatím jezdím jen doma
.
soldi píše:
jeeej, ginche, aj ja mam concord neo a stale ma vsetci strasia, ze do sportaku nezmestim rocne dietaale mna sa zda dost velky, Ty tam malu vopchas v pohode?
V pohode a jeste ma furt spoustu mista. Ale jak sem rikala,hodne chodi sama, takze kocar pouzivame jen na vikendove vylety s tatou ![]()
Mě se už dlouho líbí
,a tím že pořád někam jezdíme bude ideální.hlavně ten sporták je prostornej a má pěkný desing.a co kolečka u fusion?dá se sním i na cestičku do lesa? ![]()
Bibi11 píše:
Mě se už dlouho líbí,a tím že pořád někam jezdíme bude ideální.hlavně ten sporták je prostornej a má pěkný desing.a co kolečka u fusion?dá se sním i na cestičku do lesa?
Nevim jak fusion, ale s neo mam vyzkousenu i plaz, bahno, snih i led ![]()
Ahoj holky, moc prosím o radu těch zkušenějších, které už s Concordem Fusion vyjely ![]()
strašně jsem se těšila, až budeme vybírat náš první kočárek a už bych to chtěla mít za sebou ![]()
Ale k věci, Concorda jsem včera zkoušela v obchodě, dá se skvěle složit, je lehký, sporťák je prostorný a má super polohování, fajn je velká stříška (kvůli které bych slevila z přehazovací rukojeti kvůli sluníčku), dobrá manipulace a líbí se mi designově.
ALE má plastová kolečka a nejde houpat! Když už bych upustila i od nafuk.koleček, tak co to houpání (jde mi o korbičku)? Nevadilo Vám to?
Moc díky za jakoukoliv zkušenost a příp. i radu jiného podobného kočárku. Po pročtení tolika diskuzí už mám pocit, že koupím jen šátek a vozit snad ani nebudu ![]()
Já ti asi neporadím, ale taky jsem si ho koupila concord fusion, trojkombinaci a mám ho doma chodím se zatím na něj jen dívat, termín porodu mám až 17.3., ale moc se mi líbí a taky vybrat kočárek podle to byl opravdu porod, já nakonec jsem si řekla, že je nejvíc pro mě důležité aby jsem ho mohla snadno převážet autem a aby ta korbička byla trošku větší at mi tam aspoň ještě na podzim vejde fusák s půlročním mimčem.
kdyby měl někdo zájem, prodávám sportovní kočár i s korbou proton, v barvě xenon, je to ta starší kolekce bez neoprenu, plus náhradní origo černá bouda na sporťák a plus nánožník a taška na madlo, záruka do 10/2012, hluboká nepoužitá, sportovní jen měsíc venku. Jdeme do golfek, hurááá ![]()
ahojky,já si dneska koupila tento kočárek..máme zasebou první procházku a zatím spokojenost
je krásný a hlavně skladný,což byl hlavní požadavek
Ahoj, tak já mám Concord už 5 měsíců…do krámu a do města super, ale na procházku na polní cestu je to katastrofa…do lesa a s ním…na to rovnou zapomeň
…už na tý polní cestě jsem z malý málem vytřásla duši. Nakonec jsem dopadla tak, že jsem běžela pro nový kočár do terénu a to jsem koupila Bebe Confort high treck - ten je výbornej, projede i hluboký bahno. Každopádně Concord jsem kupovala právě kvůli velké korbě, jenže dcera roste jak z vody a teď v zimě s fusakem je tam už tip ťop ![]()
Chtěla jsem tenhle kočárek, i sporťák se mi moc líbil a korba má velké vnitřní rozměry. Ale zkušenosti již majících, vrzání konstrukce, nemožnost projet terén a plastová kolečka, do kterých se zapíchne úplně všechno, mě odradilo. Takže mám teď Jané Slalom Pro, je super. ![]()
ja mam tento kocarek uz pul roku a jsem s nim spokojena. pokud chce s nim nekdo jezdit do terenu tak neni problem si koupit kola od jane. ty na to jdou. konstrukce nevrze a do kol se skoro nic nezapichuje, to je nejaka blbost
a s tim terenem to taky neni tak zly.