Kočárek - Concord Fusion

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5415
24.1.12 11:40

Concord

Bibi ahojky a jakej vy máte 2011? V jakém obchodě jsi ho kupovala, za kolik a co vše bylo v ceně prosííím? Děkujííí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.1.12 17:03
Kešu píše:
Bibi ahojky a jakej vy máte 2011? V jakém obchodě jsi ho kupovala, za kolik a co vše bylo v ceně prosííím? Děkujííí :kytka:

Vybrala jsem 2010,3kombinace proton korba,intense autosedačka sporták ke sportáku pláštěnka.Za 16 500kč.Pak jsem dokoupila pláštěnku na korbu,fusak zimní,rukávník na ruce to vše Emitex.a mám ho z Baby centra Pardubice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
25.1.12 10:11

Prodejna

Bibi děkuju za info. A ty máš první mimi nebo druhé? A nevadí ti, že nepůjde sporťák proti směru jízdy, abys na mimčo viděla? Dej pak vědět, jak jsi spokojená s jízdními vlastnostmi prosím. A ještě by mě zajímalo, je teda super skladný podle toho co píše výrobce anebo to zase tak maličký balíček není, když se složí konstrukce???

A ještě prosííím dotaz - víte o nějaké prodejně v PRAZE, kde prodávají CONCORD FUSION a je tam kočár k vidění??? Ještě jsem neměla to štěstí… děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2868
25.1.12 19:01

jezdím s ním jak ve městě tak jsem začla za baráčkem do lesa a tam teda chuděra kočár skouší snad to vydrží ale je stabilní to tříkolka by to nedala čim dokážem projet.mě na otočném sezení nezáleželo pro mě byl duležitej velkej sporták,rychlé skládání,lehkost,ovládání a samo že je opravdu moooc hezkej.jinak mám Ford Focus malej a do kufru se vejde konstrukce a na to šoupnu korbu je to přesně.tak asi vše. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.2.12 09:33

Concord Fusion

Ahoj holky, tak ja mam Concord Fusion Travel set a ted ho budu prodavat, dala jsem to na Bazarek, kdybyste nekdo hledaly…
Ma vyhody i nevyhody, podle toho, co od kocarku chcete. Nevyhoda je, ze neni do terenu a nema dobre odpruzeni. Ja si proto prikoupila zadni nafukovaci kolecka. To pomohlo na vylety do mirneho terenu, pres travu apod, ale uplne do lesa to neni.
Vyhod ma spoustu: lehky, skladny,korbicka Proton je docela prostorna, syn je dost velky a ma 6.5 mesicu a jeste se vejde, uz ji ale pouzivam jen doma na uspavani pres den (krasne houpe). Dobre se s nim manipuluje (jednou rukou) a korbickaautosedacka se super nasazuje na konstrukci, opravdu jednoduse.
Plastova kolecka jsou dobra v tom, ze je nepichnete, ale zase s nimi ten kocarek vic drnca, takze je to fakt jen na chodnik.
A autosedacka je perfektni a opravdu bezpecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.12 22:09

Ahoj holky, taky mám Concord Fusion a jsem spokojená. Jak píší ostatní je velká korbička, lehký a skladný. Ale pro mě jako největší plus je super ovladatelnost - chodím s naším „neposlušným“ pejskem a kočár krásně ovládám i jednou rukou. Snad jen kolečka mě trochu zlobí, zabodávají se do nich dost kamínky.

Kešuuuu: Nevím, zda je to ještě aktuální, ale já jsem ho pořídila v Babiez v HK, tak zkus pražské. Mají tam všechny kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mini01
18.10.13 13:07

Dobrý den:) rada bych se zeptala jestli mate nekdo skusenost zda se da kombinovat concord s janeckem??? jako jestli concord pasuje na jane…dekuji

• Citovat
  • Upravit
30
5.11.13 17:21

Po třech letech vytahuji znova

Tak mě se narodilo druhé miminko, tak náš concord bude podroben další zatěžkávací zkoušce :o)))))Je ale fakt, že první syn v něm moc nepobyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.11.13 13:16
@pro_ear píše:
Tak mě se narodilo druhé miminko, tak náš concord bude podroben další zatěžkávací zkoušce :o)))))Je ale fakt, že první syn v něm moc nepobyl.

Tak syn v něm jezdil hodně chcem také druhé mimco. Kočár je fakt lehkej co jsem se ho na skládala do auta:-)nebo ta korba vycvakavaci hodně jsem malého vozila v autě v ni a hlavně sportak velký prostorný…asi si ho necháme taky na druhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.11.13 13:18
@mini01 píše:
Dobrý den:) rada bych se zeptala jestli mate nekdo skusenost zda se da kombinovat concord s janeckem??? jako jestli concord pasuje na jane…dekuji

Pasuje i korba Jane na concord podvozek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mini01
8.11.13 13:32

Ahojky, nevite prosim nekdo kde maji hodne velky vyber kocarku, jako je concord a jane?? tak brno nejlip olomouc a okoli:) dekuji

• Citovat
  • Upravit
2868
8.11.13 14:10

V tom nepomohu ale co dat do vyhledavace? treda v okoli najdes prodejnu.nebo na mimibazarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí