Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusionahoj holky,
já mam tento kočár doma, ale zatím nevyzkoušený v terénu, nebo rodím až za měsíc, líbil se mi vzhled, lehkost, snadná manipulace a dají se k němu dokoupit i teréní kolečka, máte s nimi některá zkušenosti? doufám, že nevrže a není poruchový, jak to někdo píše, já ho chci hlavně do města a do MHD a taky bydlíme ve 2.p. bez výtahu, tak abych ho utáhla, přijde mi, že je jeden z nejlehčích…
mr: s nafukovacima kolama zkusenost nemam , ale trochu v terenu jsme s nim byli a v pohode. pokud ho mas do mesta tak je super, ja taky jezdim jen ve meste. je lehkej , skladnej a da se super rozlozit. a i do 2 patra ho uneses. mam ho pul roku a porocha zadna, jen vrze rukojet ,ale to je proto jak ho snasim ze schodu, je to plast, tomu se asi zabranit neda ,ale nic strasnyho
MR píše:
ahoj holky,já mam tento kočár doma, ale zatím nevyzkoušený v terénu, nebo rodím až za měsíc, líbil se mi vzhled, lehkost, snadná manipulace a dají se k němu dokoupit i teréní kolečka, máte s nimi některá zkušenosti? doufám, že nevrže a není poruchový, jak to někdo píše, já ho chci hlavně do města a do MHD a taky bydlíme ve 2.p. bez výtahu, tak abych ho utáhla, přijde mi, že je jeden z nejlehčích…
Měla jsem termín v dubnu ale přišla jsem o mimčo
,concord už mám dávno zamluvený.těším se na to až ho využijem.doufám že brzo.je moc hezká ta korba proton jak dlouho myslíta že mimi v ní bude?
bibli: to je mi moc lito , snad se brzy zadari:/ nam je uz pul roku a malej je v ni porad, planuju ze do sportaku pujde az v dubnu. je dost velka pokud myslis 2009,2010. taky zalezi jak je mimco velky. mi meli 3 kg a to tam nebyl skoro vubec videt. ted je mu tak akorat
Ahoj,
tak já Concord prodávám…nevyhovuje mi, ale jinak - je moc hezký a myslím, že jiné mamince by vyhovoval
Neříká, že je špatný, jen nevyhovuje mě…
To polohování je na houby, o nějakém pololehu nemůže být řeč, je to spíš hodně snížený sed
A ta bouda skoro vůbec v lehu nechrání.....
Kdyby měl někdo zájem - je v záruce do 6/2012, barva Peacok, s vytepleným nánožníkem v černé barvě, návlek na ruce na rukojeť + pláštěnka, celé za 7.000,– ![]()
lovelytelle píše:
ja mam tento kocarek uz pul roku a jsem s nim spokojena. pokud chce s nim nekdo jezdit do terenu tak neni problem si koupit kola od jane. ty na to jdou. konstrukce nevrze a do kol se skoro nic nezapichuje, to je nejaka blbosta s tim terenem to taky neni tak zly.
taky si myslím,dneska jsme zvládly terén a naprosto v pohodě
takže zatím jsem velice spokojená
Už jsem to psala v jiné diskusi, klady versus zápora a u mě převažují klady, takže za mě spokojenost. A co se týče velikosti korby, tak my v ní máme pěkně lustý fusak z berana, je nám 5,5 měsíce a v pohodě se tam vejdeme.
Ahoj Bibi, zkoušela jsem před pár dny ze zvědavosti do hluboké korby Concordu Fusion dát naší malou i s prodlouženým fusakem Emitex v 11měsících (má 80cm!!!) a vešla se tam bez potíží a ještě měla vůli
Takže stejné, jako mám svůj hluboký kočárek = březňátko a vozila jsem celou zimu pěkně v hlubokém, v teple a s rovnými zády.
Bibi11 píše:MR píše:Měla jsem termín v dubnu ale přišla jsem o mimčo
ahoj holky,já mam tento kočár doma, ale zatím nevyzkoušený v terénu, nebo rodím až za měsíc, líbil se mi vzhled, lehkost, snadná manipulace a dají se k němu dokoupit i teréní kolečka, máte s nimi některá zkušenosti? doufám, že nevrže a není poruchový, jak to někdo píše, já ho chci hlavně do města a do MHD a taky bydlíme ve 2.p. bez výtahu, tak abych ho utáhla, přijde mi, že je jeden z nejlehčích…,concord už mám dávno zamluvený.těším se na to až ho využijem.doufám že brzo.je moc hezká ta korba proton jak dlouho myslíta že mimi v ní bude?
veronikavi: ja myslim, ze to je v pohode a pokud nekde bude blbej teren, tak jsem si koupila manducu a budu malyho nosit v ni. vse se da nejak vyresit ,ale ja jsem spokojena. nemenila bych
Ahoj Dominiko, mám termín v červenci a chci sporták do terénu. Chtěla jsem ne moc těžkej a koukala jsem na ten Concord Fusion, s předními otočnými koly. Říkáš, že do terénu ne? Já budu jezdit dost v terénu, sice v zimě ne - jaro, léto (příští rok, ale jsem hotová z toho co píšeš. Takže sporták s předními otočnými koly(menšími než ty zadní, jinak to nedělaj) do terénu nedoporučuješ? Asi si tedy koupim čtyřkolku se 4 velkými koly bebecar stylo nebo mutsy s otočným podvozkem, ale úplně si mě vykolejila s tou trojkolkou Bebe Confort high treck. Trojkolka do takovýho terénu který ty popisuješ???? Nedokážu si představit, že bych to dokázala ovládat, vždyt v terénu se tam ta trojkolka musí zasekávat (to přední kolo) to mi neřikej a ta stabilita, musí se to vyklat přece. Co poraď ? Trojkolky tedy kupodivu všichni chválí, tak já už fakt nevim ![]()
Hanuska3 píše:
Ahoj Dominiko, mám termín v červenci a chci sporták do terénu. Chtěla jsem ne moc těžkej a koukala jsem na ten Concord Fusion, s předními otočnými koly. Říkáš, že do terénu ne? Já budu jezdit dost v terénu, sice v zimě ne - jaro, léto (příští rok, ale jsem hotová z toho co píšeš. Takže sporták s předními otočnými koly(menšími než ty zadní, jinak to nedělaj) do terénu nedoporučuješ? Asi si tedy koupim čtyřkolku se 4 velkými koly bebecar stylo nebo mutsy s otočným podvozkem, ale úplně si mě vykolejila s tou trojkolkou Bebe Confort high treck. Trojkolka do takovýho terénu který ty popisuješ???? Nedokážu si představit, že bych to dokázala ovládat, vždyt v terénu se tam ta trojkolka musí zasekávat (to přední kolo) to mi neřikej a ta stabilita, musí se to vyklat přece. Co poraď ? Trojkolky tedy kupodivu všichni chválí, tak já už fakt nevim
Ahoj,
Concord je fakt dobrý leda na nákupy, zrovna včera jsem píchla tu trojkolku, tak jsem vzala malou do concordu a myslela jsem, že vyrostu, ujela jsem 20 metrů, kolečka se total obalily blátem a dojela jsem
Naopak s tím hight treckem jsem jezdila v blátě a bomba. Přední kolečko se vůbec neseká, díky tomu, že blatník je dost vysoko, tak i když se ti kolo obalí blátem, kolo se nikdy nezasekne
…fakt doporučuju. A ptáš se na stabilitu.....vratký mi ten kočár nepříjde vůbec, je dobře odpružený. Docela lituju, že jsem za Concord vyhodila peníze, ale jak říkám na nákupy a do města je dobrý, naopak hight treck má nevýhodu pro město v tom, že trojkolkou je nepříjemné najíždět na obrubníky, přece jenom se opřeš jen o jedno kolo - a to je fakt trošku vratký. Moc jsem ti asi neporadila co????
…ale je to problém výrobců…prostě univerzální kočárek ještě nevyrobili.....nebo o tom nevim ![]()
ahojky holky…toto je ,tak trošku z jiného soudku,ale jestli můžu doporučit…tak suprovej kočárek je CASUALPLAY S4. Hrozně lehounký,výborná manipulace i klidně jednou rukou. Do terénu i klidně do města …prostě super!!!!!! A složený do auta ho máte během minutky.
![]()
včera jsem teda projela s concordem terén..a musím říct že terén byl opravdu náročný a nemůžu si stěžovat,jsem spokojená
kotýsek píše:
ahojky holky…toto je ,tak trošku z jiného soudku,ale jestli můžu doporučit…tak suprovej kočárek je CASUALPLAY S4. Hrozně lehounký,výborná manipulace i klidně jednou rukou. Do terénu i klidně do města …prostě super!!!!!! A složený do auta ho máte během minutky.![]()
Ale sporťák nic moc,má nízko bodu a dítě když sedí většinou se pod ní nevejde
veronikavi píše:kotýsek píše:Ale sporťák nic moc,má nízko bodu a dítě když sedí většinou se pod ní nevejde
ahojky holky…toto je ,tak trošku z jiného soudku,ale jestli můžu doporučit…tak suprovej kočárek je CASUALPLAY S4. Hrozně lehounký,výborná manipulace i klidně jednou rukou. Do terénu i klidně do města …prostě super!!!!!! A složený do auta ho máte během minutky.![]()
Ahojky,vidíš a mě se zdá že je sporták prostorný.
Mám ho obědnanej teda celej set fusion.už se na nej moc těším,zvažuju ještě 2011 ale nelíbí se mi ty kolečka .