Kočárek s velkou korbičkou

Billi
23.6.11 16:36

Kočárek s velkou korbičkou

Brzy se nám má narodit prcek, tak začínáme uvažovat nad kočárkem. Chtěla bych kočárek s co největší korbičkou, protože prcek bude podzimní mimi, tak aby se vešel s celou výbavičkou. Nerada bych brzy přesouvala do sporťáku. Často totiž vídám mimča, co si již v 5 měsících do hlubokého kočárku nevlezou a to mi přijde příliš brzy.
Uvažovala jsem o Libertě, máte nějaké zkušenosti s Libertou i jinými kočárky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
23.6.11 16:46

Ahoj, já můžu doporučit kočárek Roan Rocco, je to klasický kočár, je pěkně houpací, když jsem ho kupoval tak říkal prodavač, že je to jedna z největších korbiček co se prodávají, malou jsem v tom vozila skoro do 10m, vešla by se i dýl, ale už chtěla sedět, tak jsme přešly na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
23.6.11 16:47

S Libertou zkušenost nemám, ale máme Firkon a korbička fakt luxusní - mám jarní dítko a ještě skoro v roce se mi tam vešlo ve velkých mrazech i s fusakem :-)

• Citovat
  • Upravit
15074
23.6.11 16:52

Mám Dorjan Danny sport 2010. Mimi narozené koncem listopadu, teď (7 měsíců) měří cca 70 cm a pořád vozím v korbičce a má ještě kus místa za hlavou, i kolem sebe - zvládne se otočit na bříško. I když nohy už vystrkuje ven, ale ona do všeho musí kopat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.6.11 17:07
Mufina píše:
S Libertou zkušenost nemám, ale máme Firkon a korbička fakt luxusní - mám jarní dítko a ještě skoro v roce se mi tam vešlo ve velkých mrazech i s fusakem :-)
Firkon!!! Stejně jako Amálka je i naše slečna březnová a v roce se mi v pohodě do korby vešla i s fusakem a to tedy nemáme žádné malé - krátké dítko 80cm v roce, takže za mě má také jedničku s hvězdičku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
23.6.11 17:23

Mám Sojan x5. Korbička má na délku 88cm!! je narozený v lednu a ještě tuhle zimu bude určitě v hlubokým, protože se tam vejde i s fusakem. :wink: A které dítko je v roce ještě v hlubokým kočárku? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2439
23.6.11 17:36
hofka píše:
Mám Dorjan Danny sport 2010. Mimi narozené koncem listopadu, teď (7 měsíců) měří cca 70 cm a pořád vozím v korbičce a má ještě kus místa za hlavou, i kolem sebe - zvládne se otočit na bříško. I když nohy už vystrkuje ven, ale ona do všeho musí kopat:-)

TAky mám Dorjan a je fakt velký, náš dvouměsíční prcek je v něm uplně ztracený :-), kámoška má x-lander a její malá (3 měsíce) je v něm už akorát, takže v zimě se jí tam už asi nevejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.6.11 17:38

Mně se právě na Libertě líbí, že má korbičku 87 cm, ale nelíbí se mi barevné kombinace a podle popisu nemá sportovní nástavba bezpečnostní pásy, ale je potřeba mít klasické popruhy.
Nám se má prcek narodit v listopadu, tak doufám, že bychom v hlubokém zvládli i kus druhé zimy…
Zlaté staré Liberty, já se do hlubokého údajně vešla ještě ve dvou letech :lol:

• Citovat
  • Upravit
5394
23.6.11 17:47

My uvažujeme o camarelo q12. Korbičku má 80 délka, 36 šířka. Bavila jsem se s jednou maminkou a chválila jak hlubokou korbu tak sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.6.11 17:59

Dorjan .Najdi si novou kolekci 2011,mají úžasné barvy a je vskutku velký. Jak hluboká,tak sportovní verze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.6.11 18:02

Taky jsem měla dorjan, ale typ cross country a vešlo se mi tam roční dítě i s fusakem, malej je březnovej a spal v něm i v roce a půl, ale to už to bylo akorát :-D Ale je fakt, že jako malý mimi se v něm ztrácel

• Citovat
  • Upravit
14103
23.6.11 18:04

Mám Kajtex Marinu, je to houpák, korba velká, přehazovací rukojeť. Ale nový bych ho asi nekupovala. Zase tak skvělý není.
Pak má velkou korbu, a naprosto krásné designy, Roan Marita. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
23.6.11 18:19

ahoj, za nás rozhodně V-cross (my měli podvozek travel) :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
syn je červencový a odjezdili jsme celou zimu v pohodě, v beránkovým fusaku a dece, do sporťáku jsme šli mezi 8-9 měsícem, podotýkám že v 8 měsících měl syn 10 kilo a 74cm!!!!!!!!!! Takže žádnej drobeček!
velká korba byl pro mě taky hlavní při výběru, takže jednoznačně tento vyhrál. Navíc max spokojenost s jízdou, ovládáním, jezdili jsme celou zimu, v závějích,na ledu a vše jsme pěkně zvládli

http://www.babydream.cz/…ss-v-travel/#7993

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
23.6.11 19:00

Firkon quatro:)jsem srpnoví a v emitexu jsem neměli problém a to jsme dlouháni po tatkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.6.11 19:30

Bebecar Stylo AT :pankac: . Zrovna se ho budu s těžkým srdcem zbavovat :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí