Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nevíte, jestli někde v okolí Pardubic, Chrudimi apod. prodávají kočárky Firkon? Díky
My byli ve Vesně v Opatovicích a tam je měli,ale je to už půl roku.
Liduš jé fakt? No já jsem se tam stejnak chtěla vydat, tak takhkle se budu těšit ještě víc, snad je ještě budou mít ![]()
Nebo si tam nejdřív zavolej jestli je maj,my když jsme tam byli,naprostá většina kořárů byly V-cross,Tako, těch tam bylo mraky,snad všechny barvy.A jen asi dva od jiných značek a ty Firkony.Já byla dost zklamaná jak jich tam bylo málo,na to že to tak vychvalují ![]()
No máme to z Pardubek kousek a chystám se i do Vesny, tak to zfouknem při jednom..právě je nikde nemůžo v okolí sehnat..asi pro něj pak budem muset jet do Dvora, tam je prý nějaká prodejna, kde je maj..
Jé tak to nevím ve Dvoře,nám se ten Firkon taky líbil,no ale pak jsme koupili tako warrior a větší lunt jsem neviděla.Už podruhé ho mám na reklamaci.Hnus prostě.
No tak to je blbý
, já právě četla na firkona (chci verano) docela dobrý recenze a je cenově přijatelnej, tak snad bude sloužit jak má ![]()
Snad jo,no my už koupili holce sporťák x-lander a stím se max. spokojená.A toho krámu se doufám někde na bazaru zbavím ![]()
Jo jo, na Xladnera slyším od kámošek samou chválu ![]()
No tak to hodně štěstí při prodeji ![]()
to opravdu není v Pardubicích nebo někde u Kolína prodejna kočárků, kde by měli kočárky Firkon? Pokud někdo o nějaké víte, prosím poraďte
taky hledám takovou prodejnu
.. Spíš si myslím ta Chrudim, jestli tam někde by je neměli na omrknutí, ale nevím ![]()