Bugaboo - Jané Salamon Revers - PP GT3?

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3950
17.6.11 09:48

Bugaboo ? Jane salamon revers ? pp gt3 ?

Ahoj,kamarádka si neví rady jaký kočárek. Zatím se jen rozhoduje co a jak, neví jaký z víše uvedených kočárku si vybrat vzhledem k tomu že miminko bude letní takže na zimu už bude vědší.Takže srdcovka bugaboo, vleze se tam tak 8 měsíční dítko normoš s fusákem do sportáku nemáte někdo fotku jak to asi vypadá? Mám pocit že tam bude dítko v zimním oblečení namačkané plus ještě fusák a nánožník k němu není máte někdo ušití?A co naše zimy, je sice z města ,ale chodníky tady neupravují jsou jen vyšlapané cestičky jen v centru to celkem jde jak jste se prali teda se sněhem mám pocit že jsem toiž snad bugaboo v zimě nikde neviděla kromě nákupních center a ona bude maminka hodně venčící po venku.N :palec: ebo si má vybrat okoukanou klasiku Jane nebo vsadit na jistotu s tankem pp gt3.Problém je v tom že bugaboo je opravdová srdcovka je to mazlík ale nebudí moc dobrou duvěru a přece jen není z nejlevnějších což ovšem ani pp ani jane ale zase u pp je to jistota protože se předpokládá že bude miminko hodně veliké jako to předešlé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
17.6.11 10:06

PP - prostorný, a v zimě jezdí skvěle. Bydlím v kopcích a docela slušně jsem se prodírala sněhem oproti jiným maminám, co jsme potkávali. A má i jiné výhody…např.super velký koš, to oceňuju teď když taháme spoustu hraček na písek a tak, hluboboká sport.korba jejíž stříška jde celá přetočit proti sluníčku, blokace aretace na dobře přístupném místě, takže to jde za jízdy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.6.11 10:21

no právě že PP má fakt spoustu vychytávek ale zase je pry příšerně těžky a obrovsky takže by jí zase zabral celí kufr auta já měla třeba na malou casualplay s4 a tyky docela těžky kočárek a v zimě uplně na prd neprojeli jsme ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.6.11 10:35

Taky máme PP GT3 a stěžovat si nemůžu, ani na terén, ani na sníh :wink: Velký je, ale mám to za výhodu a těžký mi zase extrémně nepřijde :nevim: Řídím ho pohodlně jednou rukou. Pravda je, že v kufru zabere dost místa, ale zase záleží na autě.

Pokud budu mít někdy druhé, půjdu zase do GT3.

Předtím jsem měla Maxi Cosi, děsně se mi líbil, ale jakmile měl jít malý do sporťáku, letěl do světa :cert:

Na Bugaboo bych měla strach z těch koleček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.6.11 11:06

to tu není nikdo kdo by se vyjádřil k bugaboo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.6.11 12:10

u Bugaboo se dají koupit kola do sněhu. jsou sice fixní, ale sníh projedou bezva. BGB má velikou korbičku, ale sporťák je jen naklápěcí, to může někomu vadit. nicméně, kdo BGB má vozí dítě do vysokého věku, většinou ani nekupují golfky. ty přední kola vypadají děsivě, ale jsou hodně odpružená a dobře jezdí.. takže pokud je to srdcovka, ať do ní jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.6.11 12:42

čekala jsem kdy se ozveš :lol: Natašo taky děkuji za tip právě to polohování je taky divočina ale quinny to má taky a i přesto ho vídám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.6.11 13:23

Jané slalom - záleží na tom, který myslí.. jestli reverse 2010/11 nebo starou klasiku.
každý má něco.
klasika je široká, lehčí, skladnější. má své mouchy (často padající brzda, větší lidi se kopají do brzdy, sed je příliš polosed a sedák široký a dítě se kácí ke straně., problémy s kotoučovou přední brzdou..) 09kol má vložku na suché zipy, která kočár zmenší a dítě se nekácí… korby jsou větší, než transporter 2010, ..)
novinka je těžší asi o kilčo, konstrukce je nová a nekope se do brzdy, sedák je užší, výrazně, ale podle všeho, co jsem zatím přečetla, časem se polstry po stranách vysedí a kočár se roztáhne - jedna maminka naměřila u rok starého už 34cm!! - u nového jsem naměřila 29cm.kočár je tvrdý v odpružení. boudička je někým milována a někým nenáviděna.

PP GT3 je osvědčená klasika. je velký, široký, pohodlný, odpružený. překlápěcí boudička, obr košík.. ruční brzda na zadní kola
ta váha není takový rozdíl proti slalomu reverse!! ten má asi 14kg, PP asi 15. a to už fakt není rozdíl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.6.11 13:28
nemolka píše: čekala jsem kdy se ozveš :lol: Natašo taky děkuji za tip právě to polohování je taky divočina ale quinny to má taky a i přesto ho vídám :lol:

ono naklápěcí sedáky vadí většinou jen maminkám 8-)
myslela jsem si, jak muj mladší by to nenáviděl, ale on v kočáře jezdí v leže a nohama nahoře!! na madle.. (stejně jako starší..) :) takže by mu asi naklápěcí sedák nevadil. je to tak, že co dítěti ukážeš, to se naučí..
doma v postýlce spí na bříšku a venku v kočáře s nohama na madle.. 8-) 8-)

kočárů, co to mají, jsou mraky.. kromě quinny ..

a jestli je BGB její srdcovka, ať si jí užije.
kočár je to oblíbený, určitě vydrží, vlezou se tam běžně větší děti. korbička je vlastně sportovní sedák, jakoby promáčklý do roviny a natažená látka takže super, že neskladuješ nic navíc..

a ta kola, já když je viděla prvně, málem jsem upadla. 8-) ale zkusila jsem s ním jet a fakt maximálně pruží a nepřijde ti, že jsou tak pidi.. a ta obr kola do sněhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.6.11 13:38
Nataša píše:
Jané slalom - záleží na tom, který myslí.. jestli reverse 2010/11 nebo starou klasiku.
každý má něco.
klasika je široká, lehčí, skladnější. má své mouchy (často padající brzda, větší lidi se kopají do brzdy, sed je příliš polosed a sedák široký a dítě se kácí ke straně., problémy s kotoučovou přední brzdou..) 09kol má vložku na suché zipy, která kočár zmenší a dítě se nekácí… korby jsou větší, než transporter 2010, ..)
novinka je těžší asi o kilčo, konstrukce je nová a nekope se do brzdy, sedák je užší, výrazně, ale podle všeho, co jsem zatím přečetla, časem se polstry po stranách vysedí a kočár se roztáhne - jedna maminka naměřila u rok starého už 34cm!! - u nového jsem naměřila 29cm.kočár je tvrdý v odpružení. boudička je někým milována a někým nenáviděna.PP GT3 je osvědčená klasika. je velký, široký, pohodlný, odpružený. překlápěcí boudička, obr košík.. ruční brzda na zadní kola
ta váha není takový rozdíl proti slalomu reverse!! ten má asi 14kg, PP asi 15. a to už fakt není rozdíl..
:potlesk: :potlesk: myslela jsem revers s otočnou sedačkou právě proto že korba transporter vypadá malá tak aby šlo na malé dítko vidět pece jen léto v transportu přežije a na zimu už do sportáku ! ale zase se mi zdá že janéčko je už tak okoukané snad na každém rohu samo je to tím že je to kočárek osvědčeny no PP má sice překlápěcí boudu ale jestli jsem to dobře pochopila dá se to řešit jen když dítě spí přehodí se bouda a je to jakoby otočené proti směru jízdy jo a dítko musím taky otočit takže má úomyslně hlavu tam kde patří nožíčky ne? to mi příjde víhodné jen u těch spících ale u sedícího to nejde tomu jen mužu boudičku sklopit když fouká jenže to zase nevidí ven a je stejně zle :lol: to revers je v tomhle vychitany !Aale zase PP je hezčí má držáky na pití velky koš a ten je suproví navic jde z toho udělat dvojkočárek přece jen má ještě jedno dítko 2 to znamená že bude potřebovat skate, a to zase nejde třeba na pp přídělat na revers ano no a jsem zase nazačátku ha ha :lol: fakt netuším ktery jí poradit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.6.11 14:23

no není to snadný.. :mrgreen: :mrgreen: kočárky jsou věda.

na PP GT3 for two mají teď slevy mám pocit, zkus napsat do JAné 2010 diskuze, jedna maminka právě vyměnila Jané slalom reverse za GT3 a omylem jí poslali for two verzi.. tak má aktuální info a určitě ti je porovná!!

proč by na GT3 nešel skate, ? naopak na J.reverse jde těžko, jedna maminka si ho pořizuje, tak jsem zvědavá, ale doteď jsem ho viděla jen na klasice.. (do kol 09)

z transporter korby jde oddělat ten polystyren a zvětšit tak, ale neviděla jsem osobně, jen jsem četla. a na nové J. jdou staré větší korby.. kočár není do úplného lehu.

nevím, já přiznám, že z těch tří (obou Jané a PP) bych volila já PP. jezdila sjem s ním a byl fajn. (ale já mám speediho a proti němu je všechno těžké.. :-P )

ještě se mi hrozně líbí babyjogger city elite . ale nejsou na něj recenze, tak aby to nebyl zas přůšvih, jako byl Bumbleride Indie (lámala se konstrukce). viděla jsem ho osobně a málem jsou si ho koupila :oops: ale mám kočár po prvním a mám zákaz ho prodat, manžel ho miluje.. (a já si pro sebe koupila cybex a po praze stejně jezdím s ním :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.6.11 16:34

no na PP skate asi nejde když má pod rukojetí ten stupínek pro ditko o kterem jsem slyšela že je naprd pro dítko a na revers jsem nekde právě už skate viděla ale zaboha si nevzpomenu kde ale někde na diskuzi mám je předčtené sakum prdum taky chceme ještě 3 a tyto kočárky se mi taky líbí proto mě to tak zajímá :oops: ten kočárek co jso posílala odkaz je pěkný ale mě se nelíbí barvy no. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.6.11 13:37

Viděla jsem fotky skatu na PP GT3 i na reverse, ty se speciálně prodávají na novou konstrukci.
Můžu ti zhodnotit PP a Reverse, měla jsem oba, a oba jsou božžíí.
Nevím pro který bych se rozhodla. Od narození jsem měla gt3, ve dvou letech vyměnila na 3 měsíce za reverse, a teď mám zase gt3-prostě srdcovka.
Pokud nevadí kamarádce, že korba janéčka je níže posazená, šla bych do něj.

Ten otočný sed je neocenitelný…litovala jsem, že jsem si nekoupila janéčko dříve, klidně od půl roku.
Boudička…skvělá…ale v polože v leže je dost nízko nad hlavou, u malého dítěte super, ale můj dvouletý už ji tam nechtěl, ale je to i o zvyku.

kdybych teď mohla vrátit čas, koupím si janéčko a ve dvou letech vyměním za pp. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.6.11 16:27

tak včera jsem při okuku kočárů povozila oba (v prodejně), s figurantem. (kočárů bylo víc..)
podotýkám, že Marťana je opravdu kus, Vojta byl takový zhruba v 8měsících.. podle mých odhadů váha tak přes 7.5kg,asi i víc,.. délka tak 70-72cm.

Slalom R - sotva se vešel. normálně vyplnil na šířku celý kočár!! jestli se mi podaří vytáhnout fotky z mobilu, hodím je sem. moc se mu to nelíbilo, boudička je opravdu v ležící poloze dost nízko nad opěrkou, sedák je na mě hodně nizoučko (ale zas asi dobré pro starší, že si vylezou..). moc dobře se mi teda nevozil - byl v protisměru :( a pérování nula. v porovnání s dalšími kočáry (ale to se všeobecně ví). no, nevím, prostě mě opět neuchvátil, no..

Peg perego - mladej se rozvalil neskutečně, kočár je do placky a krásně polstrovaný, znovu v něm usnul. ale nevím, jetsli nebyl špatně smontovaný, nebo je to o zvyku, ale líp se mi vozil vedle vystavený speedi i s vyfouklým kolem, než PP. a zpětně sjem si vzpomněla, že před těmi 3 lety mi právě ta manévrovatelnost taky přišla horší, než u slalomu klasiky a speediho.asi je to o zvyku.
těžké mi na omak přišly podobně (GT3 a Slalom R).

sumasumárum, ležel v xlander xt 10, casualplay S4, S4 reverse, slalom reverse a slalom limited, speedi, PP GT3, Teutonia spirit. jemu se líbil speedi, PP a nejvíc teutonka, a mně se překvapivě nejlíp vozila teutonia.. :think: a to byla taky v protisměru.

a tedy uplně nejlíp se mi vozil babyjogger city elite 8-) , který jsem zkoušela v krámě 5min autem, takže vše ještě v živé paměti.. :think:

toť má včerejší zkušenost.

ale koberec je něco jiného než chodník a bohužel, na tom to vyzkoušet nejde, než si ho člověk koupí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
19.6.11 21:03

:potlesk: :potlesk: tedaa užasné postřehy teda fáákt jen já měla s4 a to byl děs aretace se pokazila vrzal skřípal bouda se šisovala látka tenká prošoupala se nám u zipu na pláštěnku pláštěnka malá dítě jí odkopalo jen supr velký koš který já ráda využívám teda moje malá má skoro 2 roky a v kočáru už dlouho nechce byt max odpočinek a to se zase v buggstrový rozvaluje tak že je to k smíchu sedí tam jak v bufetu :lol: to se nám zase zapp tak vychváleny neosvědčil a po 2 měsících šel do světa.Jak vydím tak bugaboo neuspělo teda vubec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí