Bugaboo - Jané Salamon Revers - PP GT3?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
22.6.11 22:06
Tina129 píše:
tak ja pridávam foto figurantky v slalom revers s podobnými mierami, skoro 7,5 kg a 67 cm, na sirku ma este miesta dost, fusak v pohode

krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.6.11 22:10

jo a pro srovnání, v kočáru, co máme (quinny speedi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
íčko
4.7.11 12:02

Můžu se zeptat, v jakém kamenném obchodě mají všechny tyhle značky kočárků pospolu ? Ráda bych si je taky okoukla naživo a porovnala v reálu. Díky

• Citovat
  • Upravit
225
4.7.11 15:26
Nataša píše:
babyjogger city elite :)

Ahoj řekla by jsi mi prosím jestli si myslíš že tento typ kočárku je ddobrý i pro roční a třeba i tříleté dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.11 20:02

ten baby jogger vypadá tedy dost úzký, ach jo…malému bude v zimě 2roky, vejde se mi tam s fusakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.7.11 20:06

Marro, včera jsem ho okoukávala, je krásný, a úzký, no je jako slalom. Polstry mi ale přišly takové né moc vyztužené, pro dvouleté dítě v pohodě. Co mi vadilo je, že rukojeť je dost úzká, já jsem kus ženské, a prostě je to pro hubené. :-)Jinak je kráásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.7.11 20:10

Jo a zádová opěrka byla luxusní tak 60cm. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.11 20:53

kacko, úzký jako slalom reverse? do toho nejdu, ten jsem nedávno prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.11 20:53

a kde jsi ho okoukávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.7.11 20:59
marrra píše:
kacko, úzký jako slalom reverse? do toho nejdu, ten jsem nedávno prodala.

ahoj a proč si ho prodávala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.7.11 21:20

Marro, no možná se mi to zdálo. :-) třeba to je jen optické. Bylo to v Ostravě, mají ho v sam baby, ale i v chiccu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.11 21:38

nemolka - slalom reverse jsem prodávala hlavně kvůli váze. jinak jsem byla max spokojená. hlavně to otočné sezení bylo super a sedačka se krásně polohuje a střecha super stíní a chrání proti větru. Ale ta váha a neskladnost mi začala strašně vadit. tak jsem si koupila buggstera a s tím jsem max spokojená, ale nějak už bych chtěla zase změnu. chodím na dlouhé procházky a na ty je přeci jen lepší velký sporťák. ovšem na nákupy a pochůzky po městě je buggster super,uveze celý nákup. Jediné mínus je, že se špatně zvedá, když se najíždí na obrubník.

musím BJ objevit někde poblíž Prahy nebo v Plzni - kdybyste někdo věděl, napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.7.11 22:07
marrra píše:
nemolka - slalom reverse jsem prodávala hlavně kvůli váze. jinak jsem byla max spokojená. hlavně to otočné sezení bylo super a sedačka se krásně polohuje a střecha super stíní a chrání proti větru. Ale ta váha a neskladnost mi začala strašně vadit. tak jsem si koupila buggstera a s tím jsem max spokojená, ale nějak už bych chtěla zase změnu. chodím na dlouhé procházky a na ty je přeci jen lepší velký sporťák. ovšem na nákupy a pochůzky po městě je buggster super,uveze celý nákup. Jediné mínus je, že se špatně zvedá, když se najíždí na obrubník.musím BJ objevit někde poblíž Prahy nebo v Plzni - kdybyste někdo věděl, napište.
:lol: já mám taky bugstera je super hlavně prostorny a stím zvedanim to řeším tak že si pomáhám nohou opřu jí o tyč dole u brzdy a zatlačím jinak je to těžké teda to jo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.7.11 23:10

zítra podrobněji.
babyjogger mají v eshopbaby na hájích, ostatní foceno ve špuntíkovi na opatově. dochůzná vzdálenost, autem asi 3 minuty.

BJ. je úzký. v sedací části, v té lehací to není tak hrozné. do kočáru se mi vlezl Vojta. 3.5 roku, 17kg, 105cm.
martín ležel v obou (BJ i Jané SL.R) a ve slalomu se evidentně necítil, vadila mu ta vložka, nemohl se natáhnout. je to o dítěti. BJ evidentně pohodlný, hodí ručky za hlavu.

mám ho doma :mrgreen: neodolala jsem. :mrgreen: až bude čas napíšu recenzi. momentálně má mladej (a manžel taky.. :jazyk: ) klacid a erdomed a kašle jak tuberák, do toho starší žárlí, no blázinec hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.7.11 23:13
k.a.c.k.a.1 píše:
Marro, včera jsem ho okoukávala, je krásný, a úzký, no je jako slalom. Polstry mi ale přišly takové né moc vyztužené, pro dvouleté dítě v pohodě. Co mi vadilo je, že rukojeť je dost úzká, já jsem kus ženské, a prostě je to pro hubené. :-)Jinak je kráásný.

souhlas.
a mně je super. vozí se mi ještě líp jak Quinny, který se mi vozil nejlíp z kočárů..
mám 175 a pravda, i když teď by pár kilo dolů jít mělo, nejsem „kus ženské“ :jazyk: :mrgreen:
je fakt že je úzká ale to mi právě sedí.. a hlavně jak je super vysoko to miluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí