Bugaboo - Jané Salamon Revers - PP GT3?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
10.7.11 11:47

Holky vy jste mě tak nalomily, a marro, prý má 34cm, že jdu zítra testovat s malým a snad ho ještě pořídím. :-) .-)
Naty super, a jakou máš barvu???mě se líbí i ta písková, ale u nás není k vidění. :-)A fotky moc ráda uvítám. Já jsem taky vysoká a ta rukojeť byla luxusní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.7.11 12:38

mám tu zelenou. jsem sice úchylná na červené kočárky, ale tahle zelená byla :huban:

jsem zvědavá na tvé dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.7.11 15:07

Naty a dodává se s madýlkem? Někde je asi prodávají zvlášť, a nánožníky to samé? Nebo je to standard u všeho. Ty jo nějak se zamilovávám. :-) Mám teď xtreeta a jsem spokojená a na zimu jsem si plánovala koupit nějaké staré jané nebo tak něco, ale asi ještě prubnu cityho.Doufám, že do sněhu bude. :-)Asi bych ho koupila na slovensku, tam vychází na 9100,– ale nevím zda je právě to madlo a nánožník standard. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.7.11 16:28

nánožník to nemá. to že se na netu všude píše, je špatně. ptala sjem se extra, prý je to k dokoupení, hybrid mezi fusakem a nánožníkem.

madlo se kupuje zvlášť.

do sněhu určitě ano. má kola větší než speedi. jsou užší,ale větší v průměru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.7.11 17:34

já jsem prodala jané R s stím, že už sporťák nechci, ale jelikož mám poslední dítě, kterému je už 1,5, tak už mi moc času nezbývá a nějaký kočár ještě zkusit chci. Kamarádka prodávala za super cenu speediho, ale než jsem se rozmyslela, tak už ho prodala a mě to zamrzelo a začala jsem zase koukat na kočáry. nejprve jsem hledala taky speedi, ale pak jsem si řekla, že těch jezdí dost a chtělo by to něco nového, když už do toho zase půjdu. a někde jsem narazila na BJ, ani už nevím kde, a byla to láska na první pohled. mám už shlídnuté všechna videa na youtube o tomto kočárku a líbí se mi víc a víc, přijde mi fakt vychytaný - ty ůložné prostory, ta střecha s okýnky, polohování, super nosnost (to bych mohla malýho vozit pak i do školy:)))))) a teď v létě mě mrzí, že nemůžu s kočárkem na brusle…to s buggsterem fakt nejde. teď jen vymyslet, kde vezmu 10tisíc :think: na MMB ho prodává paní za 8000, ale červený, já chci černý!!! jaká je čekací doba, když si ho objednám? nebo je mají skladem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.7.11 17:47
Nataša píše:
zítra podrobněji.
babyjogger mají v eshopbaby na hájích, ostatní foceno ve špuntíkovi na opatově. dochůzná vzdálenost, autem asi 3 minuty.

BJ. je úzký. v sedací části, v té lehací to není tak hrozné. do kočáru se mi vlezl Vojta. 3.5 roku, 17kg, 105cm.
martín ležel v obou (BJ i Jané SL.R) a ve slalomu se evidentně necítil, vadila mu ta vložka, nemohl se natáhnout. je to o dítěti. BJ evidentně pohodlný, hodí ručky za hlavu.

mám ho doma :mrgreen: neodolala jsem. :mrgreen: až bude čas napíšu recenzi. momentálně má mladej (a manžel taky.. :jazyk: ) klacid a erdomed a kašle jak tuberák, do toho starší žárlí, no blázinec hadr.

Ať jsou doma všichni brzy zdraví, já se nemůžu dočkat recenze!

Díky za tip, kde jsou k vidění. To je zrovna pro mě blbá část Prahy (jezdím buď na zličín nebo letnany a černý most), ale nějak se tam budu muset dostat.

co se týká rozměrů sezení, tak mě nevadilo, jak byl úzký jané v té sedací části, ale spíš že byla dost úzká ta opěrka, když měl malej zimní bundu a fusak, tak tam byl fakt nacpanej…ale nějak mu to nevadilo, byl to spíš můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.7.11 18:20

Marro přesně s tím slalomem, ty záda se mi zdály taky úúzké, ale malému ne.:-)
NaMMb jsou 2 ty city elite, ale oba červené!!!Zrovna se mi líbí nejméně.

naty a ten pultíček před dítě je standard???taky všude píší, že je součástí. A na fotky zeleného se taky moc těším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.7.11 21:52

mám kluka, takže červený kočárky manžel zakázal…nechápu. ale dobrý. já si zas myslím, že červená se rychle okouká. a musela bych koupit zase jiný fusak, ted mám dva skoro nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.7.11 10:22

marro, já ho objednala v sobotu v prodejně. ve čt mi paní volala, že ho mají a v pátek jsem si ho přivezla. takže ani ne týden.
ale páč byl zelený skladem u dodavatele.

pultík před dítě žádný nemám.- standard je ten odkládací prostor pro mámu.

červené kočáry mám na oba kluky, krásně vynikne modré oblečení :D
ale červenou mám takovou tlumenou. mám speedi red reflection a cybex callisto 09 chilli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.7.11 10:23

hmm, a před 14 dn na MMB žádný nebyly.. :pocitac: já bych ojetý koupila. ale prostě nebyly.. :nevim:

teď jen prodat speediho. jak na něj tak koukám v garáži, je mi ho až líto… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
11.7.11 11:50
Nataša píše:
hmm, a před 14 dn na MMB žádný nebyly.. :pocitac: já bych ojetý koupila. ale prostě nebyly.. :nevim:teď jen prodat speediho. jak na něj tak koukám v garáži, je mi ho až líto… :huban:

Nataško :lol: si musela mít moc ráda Speediho, chápu tě :palec: tak ať dobře prodáš a další majitelka je na miláčka taky tak hodná a milá jako ty :pankac:
A co recenze na BJ City Elite, jsem taky zvědavá :-D
Si tady nalomila více maminek jak koukám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.7.11 12:19

teda, te´d jsem se vrátila z prodejny kočáru a aaaaaáchh!!!City elite je boží!!!!Že já ho nekoupila hned místo slaloma, aže já te´d kupovala xtreet- je tak skladný, ovladatelný, a ta výška rukojeti!!!No pro mě bomba, ani neva, že jsem kus ženské, vozil se parádně. měli zrovna ten červený a byl opravdu moc hezký, až si říkám, jestli by v černé tolik vynikl.
Naty těším se na fotky zeleného!!!
příští měsíc mi už pojede výplata a ještě dostanu zbytek rodičáku,,tak doufám, že když se moc uskrovním tak mi to třeba vyjde. :-) .-)
neutrácím na oblečení, šminkách a tak…tak ujíždím na kočárech. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
11.7.11 12:35

Kači, možná od věci dotaz, a ty si už Revers prodala? Jinak tvoje nadšení z kočárků je mi sympatické! :-) :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.7.11 12:43

Jojo prodala, protože jsem si koupila ještě ten xtreet a slalomek jen stál doma a na zimu nevím, zda by se malý s fusakem vešel, tak jsem jej prodala dokud byl úplně novoučký. :-) Mít menší mimi, tak si ho nechám. :-) no…asi ne…jdu do city elite. :-) :-) Na pohled je takový nijaký ale funkčně a jízdně vychytaný, na zimu bude ta bouda super. :-)

jen jsem koukala na tu brzdu. :-)
Nataško, myslím še se vleze elite do felicie??nebo se musí sundávat kola. :-) Sice máme i kombíka, ale toho má manža. :-)

No pomalu začínám mít závislost, a to jsem nikdy kočáry neřešila…začlo to tím, že mi po půl roce užívání začal šisovat peregáč, malý totiž rád spí venku, šel na reklamaci a během ní jsem narychlo koupila buzz- zjistila, že je super a pak to šlo. peregáč zůstal jako hlavní kočár, ale na spaní jsem pořídila na zahradu vždy nějaký hodně ojetý druhý…jané- sklouzával v sedu, speedi- moc se v něm potil a foukalo, xlander-houpačka největší,pliko-hlavu níže něž nohy,energy-úzké…No moře. Mometálně má kočárek Deltim za 200,– a je to parádní kočár, prostorný a super houpe. Tak mám dilema, mít lehounké golky a deltim na zimu, nebo koupit úplně levné golfky a hlavně elite… :think: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.7.11 13:26

jojo, přesně tak. designovka to není (třeba vzhledově se mi prostě speedi pořád líbí víc, ta konstrukce, křivka, materiál, barva, všechno.)
ale funkčně!! uááá. jak jsem elite viděla v reálu, věděla jsem, že bude MŮJ :mrgreen:

fakt měli červený? já mám po 4 kočárech jinou barvu, než červenou, protože měli vždycky zelený a já se do něj zamilovala.. :)

já kočárů zatím moc neměla. vždycky jsem si je někde pujčila, povozila a zjistila, že můj je lepší.. :mrgreen: tak mi to teď prošlo.. :)

musím ho ještě oměřit, ať je to komplet, a sepsat..

kdybyste někdo věděl o někom, kdo by chtěl jetého speediho.. 8-) s komplet orig výbavou fakt v dobré stavu..

jo, velikostně je určo BJ menší po složení než QS. já až půjdu s cm, změřím i složený. je to dost kompaktní,ale nevím, jak má felinka kufr.. nicméně, i do mazdy 2 se nám vlezl i QS sporťák bez odmontování kol, tak by BJ měl vlézt taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí