Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky vy jste mě tak nalomily, a marro, prý má 34cm, že jdu zítra testovat s malým a snad ho ještě pořídím.
.-)
Naty super, a jakou máš barvu???mě se líbí i ta písková, ale u nás není k vidění.
A fotky moc ráda uvítám. Já jsem taky vysoká a ta rukojeť byla luxusní. ![]()
mám tu zelenou. jsem sice úchylná na červené kočárky, ale tahle zelená byla ![]()
jsem zvědavá na tvé dojmy.
Naty a dodává se s madýlkem? Někde je asi prodávají zvlášť, a nánožníky to samé? Nebo je to standard u všeho. Ty jo nějak se zamilovávám.
Mám teď xtreeta a jsem spokojená a na zimu jsem si plánovala koupit nějaké staré jané nebo tak něco, ale asi ještě prubnu cityho.Doufám, že do sněhu bude.
Asi bych ho koupila na slovensku, tam vychází na 9100,– ale nevím zda je právě to madlo a nánožník standard.
![]()
nánožník to nemá. to že se na netu všude píše, je špatně. ptala sjem se extra, prý je to k dokoupení, hybrid mezi fusakem a nánožníkem.
madlo se kupuje zvlášť.
do sněhu určitě ano. má kola větší než speedi. jsou užší,ale větší v průměru
já jsem prodala jané R s stím, že už sporťák nechci, ale jelikož mám poslední dítě, kterému je už 1,5, tak už mi moc času nezbývá a nějaký kočár ještě zkusit chci. Kamarádka prodávala za super cenu speediho, ale než jsem se rozmyslela, tak už ho prodala a mě to zamrzelo a začala jsem zase koukat na kočáry. nejprve jsem hledala taky speedi, ale pak jsem si řekla, že těch jezdí dost a chtělo by to něco nového, když už do toho zase půjdu. a někde jsem narazila na BJ, ani už nevím kde, a byla to láska na první pohled. mám už shlídnuté všechna videa na youtube o tomto kočárku a líbí se mi víc a víc, přijde mi fakt vychytaný - ty ůložné prostory, ta střecha s okýnky, polohování, super nosnost (to bych mohla malýho vozit pak i do školy:)))))) a teď v létě mě mrzí, že nemůžu s kočárkem na brusle…to s buggsterem fakt nejde. teď jen vymyslet, kde vezmu 10tisíc
na MMB ho prodává paní za 8000, ale červený, já chci černý!!! jaká je čekací doba, když si ho objednám? nebo je mají skladem?
Nataša píše:
zítra podrobněji.
babyjogger mají v eshopbaby na hájích, ostatní foceno ve špuntíkovi na opatově. dochůzná vzdálenost, autem asi 3 minuty.BJ. je úzký. v sedací části, v té lehací to není tak hrozné. do kočáru se mi vlezl Vojta. 3.5 roku, 17kg, 105cm.
mám ho doma
martín ležel v obou (BJ i Jané SL.R) a ve slalomu se evidentně necítil, vadila mu ta vložka, nemohl se natáhnout. je to o dítěti. BJ evidentně pohodlný, hodí ručky za hlavu.neodolala jsem.
až bude čas napíšu recenzi. momentálně má mladej (a manžel taky..
) klacid a erdomed a kašle jak tuberák, do toho starší žárlí, no blázinec hadr.
Ať jsou doma všichni brzy zdraví, já se nemůžu dočkat recenze!
Díky za tip, kde jsou k vidění. To je zrovna pro mě blbá část Prahy (jezdím buď na zličín nebo letnany a černý most), ale nějak se tam budu muset dostat.
co se týká rozměrů sezení, tak mě nevadilo, jak byl úzký jané v té sedací části, ale spíš že byla dost úzká ta opěrka, když měl malej zimní bundu a fusak, tak tam byl fakt nacpanej…ale nějak mu to nevadilo, byl to spíš můj pocit.
Marro přesně s tím slalomem, ty záda se mi zdály taky úúzké, ale malému ne.:-)
NaMMb jsou 2 ty city elite, ale oba červené!!!Zrovna se mi líbí nejméně.
naty a ten pultíček před dítě je standard???taky všude píší, že je součástí. A na fotky zeleného se taky moc těším. ![]()
mám kluka, takže červený kočárky manžel zakázal…nechápu. ale dobrý. já si zas myslím, že červená se rychle okouká. a musela bych koupit zase jiný fusak, ted mám dva skoro nové.
marro, já ho objednala v sobotu v prodejně. ve čt mi paní volala, že ho mají a v pátek jsem si ho přivezla. takže ani ne týden.
ale páč byl zelený skladem u dodavatele.
pultík před dítě žádný nemám.- standard je ten odkládací prostor pro mámu.
červené kočáry mám na oba kluky, krásně vynikne modré oblečení ![]()
ale červenou mám takovou tlumenou. mám speedi red reflection a cybex callisto 09 chilli.
hmm, a před 14 dn na MMB žádný nebyly..
já bych ojetý koupila. ale prostě nebyly.. ![]()
teď jen prodat speediho. jak na něj tak koukám v garáži, je mi ho až líto… ![]()
Nataša píše:
hmm, a před 14 dn na MMB žádný nebyly..já bych ojetý koupila. ale prostě nebyly..
teď jen prodat speediho. jak na něj tak koukám v garáži, je mi ho až líto…
Nataško
si musela mít moc ráda Speediho, chápu tě
tak ať dobře prodáš a další majitelka je na miláčka taky tak hodná a milá jako ty ![]()
A co recenze na BJ City Elite, jsem taky zvědavá ![]()
Si tady nalomila více maminek jak koukám ![]()
teda, te´d jsem se vrátila z prodejny kočáru a aaaaaáchh!!!City elite je boží!!!!Že já ho nekoupila hned místo slaloma, aže já te´d kupovala xtreet- je tak skladný, ovladatelný, a ta výška rukojeti!!!No pro mě bomba, ani neva, že jsem kus ženské, vozil se parádně. měli zrovna ten červený a byl opravdu moc hezký, až si říkám, jestli by v černé tolik vynikl.
Naty těším se na fotky zeleného!!!
příští měsíc mi už pojede výplata a ještě dostanu zbytek rodičáku,,tak doufám, že když se moc uskrovním tak mi to třeba vyjde.
.-)
neutrácím na oblečení, šminkách a tak…tak ujíždím na kočárech. ![]()
Kači, možná od věci dotaz, a ty si už Revers prodala? Jinak tvoje nadšení z kočárků je mi sympatické!
![]()
![]()
Jojo prodala, protože jsem si koupila ještě ten xtreet a slalomek jen stál doma a na zimu nevím, zda by se malý s fusakem vešel, tak jsem jej prodala dokud byl úplně novoučký.
Mít menší mimi, tak si ho nechám.
no…asi ne…jdu do city elite.
Na pohled je takový nijaký ale funkčně a jízdně vychytaný, na zimu bude ta bouda super. ![]()
jen jsem koukala na tu brzdu. ![]()
Nataško, myslím še se vleze elite do felicie??nebo se musí sundávat kola.
Sice máme i kombíka, ale toho má manža. ![]()
No pomalu začínám mít závislost, a to jsem nikdy kočáry neřešila…začlo to tím, že mi po půl roce užívání začal šisovat peregáč, malý totiž rád spí venku, šel na reklamaci a během ní jsem narychlo koupila buzz- zjistila, že je super a pak to šlo. peregáč zůstal jako hlavní kočár, ale na spaní jsem pořídila na zahradu vždy nějaký hodně ojetý druhý…jané- sklouzával v sedu, speedi- moc se v něm potil a foukalo, xlander-houpačka největší,pliko-hlavu níže něž nohy,energy-úzké…No moře. Mometálně má kočárek Deltim za 200,– a je to parádní kočár, prostorný a super houpe. Tak mám dilema, mít lehounké golky a deltim na zimu, nebo koupit úplně levné golfky a hlavně elite…
![]()
jojo, přesně tak. designovka to není (třeba vzhledově se mi prostě speedi pořád líbí víc, ta konstrukce, křivka, materiál, barva, všechno.)
ale funkčně!! uááá. jak jsem elite viděla v reálu, věděla jsem, že bude MŮJ ![]()
fakt měli červený? já mám po 4 kočárech jinou barvu, než červenou, protože měli vždycky zelený a já se do něj zamilovala.. ![]()
já kočárů zatím moc neměla. vždycky jsem si je někde pujčila, povozila a zjistila, že můj je lepší..
tak mi to teď prošlo.. ![]()
musím ho ještě oměřit, ať je to komplet, a sepsat..
kdybyste někdo věděl o někom, kdo by chtěl jetého speediho..
s komplet orig výbavou fakt v dobré stavu..
jo, velikostně je určo BJ menší po složení než QS. já až půjdu s cm, změřím i složený. je to dost kompaktní,ale nevím, jak má felinka kufr.. nicméně, i do mazdy 2 se nám vlezl i QS sporťák bez odmontování kol, tak by BJ měl vlézt taky..