Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
škoda, že někdo na tom MMB neprodává černý ![]()
nevíte někdo, od kdy jsou v ČR prodávané kočárky city elite?
tak to nevím.. ale není to dlouho,.. to je tady myslím dýl city select..
tak od začátku roku??
první ho měl eshopbaby, pak i malvík.
a dvojčecí city mini třeba ten kolínský obchod..
Holky docela mě štve, v usa se nový dá koupit za 5700,– proč u nás stají tolik??klidně bych ho tam objednala, ale i s poštou vyjde na 8600,– a to už si jej můžu rovnou objednat na tom slovensku za 9200,–
![]()
Naty prosím alespoň jednu fotečku. ![]()
Nataša píše:
tak od začátku roku??
si právě říkám, jak je to možné, že jsem si ho nevšimla, když jsem vybírala sporťák tak před rokem
marrra píše:Nataša píše:no nebyl
tak od začátku roku??
a dvojčecí city mini třeba ten kolínský obchod..před rokem fakt ne, teda v čechách ne..
si právě říkám, jak je to možné, že jsem si ho nevšimla, když jsem vybírala sporťák tak před rokem
k.a.c.k.a.1 píše:
Holky docela mě štve, v usa se nový dá koupit za 5700,– proč u nás stají tolik??klidně bych ho tam objednala, ale i s poštou vyjde na 8600,– a to už si jej můžu rovnou objednat na tom slovensku za 9200,–![]()
Naty prosím alespoň jednu fotečku.
no proč, protože v evropě je všechno drahé jako sv… !! ![]()
třeba oblečení, ještě že byla ségra před třemi lety na rok ve Státech.. půl kufru oblečků pro děti.. manšestráčky za 5S při kurzu 16kč/1S.. měla mi přivézt kočár
![]()
dneska jsem je stáhla do PC.. tak aspoň jedna složená srovnání QxBJ a pak ještě rozložená..
recenze mám půlku.. zítra balím dítě na hory s babičkou a dědou, ve středu ho tam vezu, tak pak to snad dopíšu..
ty dva jsou rozkošní, ale furt se mydlí.. nevím, co budu dělat za rok.. ![]()
No nádhera, ta zelená je krásná, odpovídá fotkám???je úplně jiná než na fotkách na netu.
Krásné. A to složené nemá chybu a to se mi zdál speedi skladný. ![]()
mně se zdá, že odpovídá.. a složení je bomba!!!
po stranách jsou ještě takové pojistky - červené - které když se zacvaknou (je to popruh s drukem), nesložíš si ho omylem.. ale pro provoz nemusí být zacvaklé..
trochu se bojím trvanlivosti těch druků.. tak to moc nezacvakávám.. ![]()
ten sedák se trochu prověšuje, jestli jste si všimly. je to jasně úlitba váze, že tam není žádné zpevnění.
někomu to může vadit. mně tedy ne. když jede kočár v terénu, ten závěs houpe, ale dítě nedrncá, nedostává otřesy do zad, ale houpe se. což je super. projeli jsme kočárem po lese (tedy, byla to cesta, ale ehm, tak před 30 lety..) takže kořeny, díry, .. a dítě spalo, ani se nevzbudilo..
plus krásně si tam klečí na kolínkách a čumí ven tou síťkou (on teď takhle tráví většinu času)..
Nataško, krásný fotky, krásný nový kočárek, i když ani starý Speedi pořád ještě není k zahození ![]()
No jsou pěkné ty Baby Joggery, ale mně po něm srdéčko nevzplálo, já jsem si objednala Bebe Confort Elea ![]()
Vím, že jsem off topic, ale musela jsem se pochlubit, tak se těším, taky si myslím, že mám nárok, bude to jenom čtvrtý kočárek na počet dětí dva, takže to jde, ne?? I můj chlap to musel uznat ![]()
Naty, už máš zdravé kluky?
Nataša píše:
tak od začátku roku??
No já jsi teď vzpomínám, že když jsem v březnu 2010 objednávala z o-baby.de, tak tam tyto Baby Joggery měli a i City Elite, jenomže pro mě úplná neznámá, na Slovensku ani v Čechách žádné reference, takže to šlo mimo mě ![]()
city elite se jinde určitě prodává dlouho, ale u nás podle mě je až teď, od kolekce 2011
vím, že v USA v diskuzích řešili přechod z obyč nafukovacích kol na ty plněná gelem (nepropíchnutelná) mezi kol 2009 a 2010 že to přidalo na váze.
city elite se jinde určitě prodává dlouho, ale u nás podle mě je až teď, od kolekce 2011
vím, že v USA v diskuzích řešili přechod z obyč nafukovacích kol na ty plněná gelem (nepropíchnutelná) mezi kol 2009 a 2010 že to přidalo na váze.
slalomacko, tak to se zase já těším na reference na Eleu, na emimi je zatím jen jedna, co vím..
Marra - právě, já BJ znám dost dlouho jako značku, prvně jsem viděla na babygizmo recenzi na city mini a zamilovala se do toho skládání..
už je to tak rok a půl? nevím přesně..
elite jsem pak našla na jejich stránkách.. jenže já su srabík, co se neprodává v čechách, nemám šanci koupit.. nejsem z těch, co by objednali třeba v US.. ![]()
dneska jsem pořídila další fotky, byli jsme s klukama mýt kočáry..
(už to fakt potřebovaly..)