Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nemolka píše:![]()
tedaa užasné postřehy teda fáákt jen já měla s4 a to byl děs aretace se pokazila vrzal skřípal bouda se šisovala látka tenká prošoupala se nám u zipu na pláštěnku pláštěnka malá dítě jí odkopalo jen supr velký koš který já ráda využívám teda moje malá má skoro 2 roky a v kočáru už dlouho nechce byt max odpočinek a to se zase v buggstrový rozvaluje tak že je to k smíchu sedí tam jak v bufetu
to se nám zase zapp tak vychváleny neosvědčil a po 2 měsících šel do světa.Jak vydím tak bugaboo neuspělo teda vubec
BGB neměli! ![]()
jj, na Cas-play jsem moc chvály neslyšela! a jezdila jsem s ním už s vojtou před 2.5 lety nebo tak, a jezdilo se mi blbě, měl nějak divně těžiště, ta rukojeť mi neseděla. vložku neustále strhával ze suchých zipů,..
jo a slíbené fotky. podotýkám, foceno včera.
Jané slalom reverse:
ta bouda u toho babyjogeru je jak u xlanderu 2011 podobná ale kryje stejně dobře
no z fotek jednička stále pp gt3 bez debat
nemolka píše:
ta bouda u toho babyjogeru je jak u xlanderu 2011 podobná ale kryje stejně dobřeno z fotek jednička stále pp gt3 bez debat
Xlander jí fakt nemá takhle velkou…
a ano, PP bylo velmi dobře přijato pasažérem
znovu v něm usnul, během chvilky..
néé ? já měla pocit že když se tam na tom xlanderu rozepne ten zip tak je dost velká + kšilt ![]()
nemolka píše:
néé ? já měla pocit že když se tam na tom xlanderu rozepne ten zip tak je dost velká + kšilt
jo, je velká, větší než bývala, ale těhle rozměrů nedosáhne.. možná je to i posazením stříšky, prostě tolik nezakryje..
Nataša, no podľa tých fotiek to vyzerá, že aj GT3 figurant vyplnil úplne nielen reversa ![]()
no tak to bych neřekla právě že v reversu je jak sardinka fusák a zimní overal už nehrozí u gt3 má dost místa postranách za hlavičkou i u nožiček tak 15 čísel prostoru ![]()
ja som myslela len na sirku ale to len na tej fotke tak blbo vidno, jasne ze GT3 je sirsi ![]()
tak ja pridávam foto figurantky v slalom revers s podobnými mierami, skoro 7,5 kg a 67 cm, na sirku ma este miesta dost, fusak v pohode
Tina129 píše:
Nataša, no podľa tých fotiek to vyzerá, že aj GT3 figurant vyplnil úplne nielen reversa
no, ono to z té fotky není tak pěkně vidět, ale v GT3 si mohl dát pohodlně ruce za hlavičku, jak to má rád, mohl se poholdně rozvalit, a taky to udělal. takže vyplnil celý sedák. kdežto v reversu prostě ne. ležel tam chudinka jako sardinka. jejich vystavený měl na šířku těch 30.
jasné veď v pohode, je jasné že GT3 je širší, ja som len komentovala tú fotku nie samotné GT3