Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
a trochu jsem si pohrála s metrem, takže:
rozměry sedáku:
délka zádové opěrky 51cm. hloubka sedu plus nožní opěrka 42.5cm. takže ložná plocha naprosto fantastická. na výšku se vleze krásně můj Vojta. ani se nedotkne hlavou stříšky.
šířkově je to horší.
27.5cm šířka sedáku v tom zlomu sedák/opěrka. 34.5cm šířka sedáku na konci - u opěrky na nohy.
31 cm šířka zádové opěrky
výška rukojeti 127.5 - 85.5cm
průměr kol 30cm
rozvor kol 65.5cm
složený kočár šířka 66cm
délka 89cm
výška 38cm
přibližně..
tak aspoň tak, po částech.. když se už s tou recenzí tak flákám..
![]()
Super, děkuji a těším se na fotky.
Holky mám nabídku na úplně nový za dobrou cenu v jakékoli barvě a nevím jakou.
Zelená se mi líbí, ta sv. modrá taky, béžová taky, ale nejvíc asi černá.
kdybyste věděly o někom, kdo by chtěl xtreet, tak mi klidně dejte vědět. ![]()
Nataša píše:
slalomacko, tak to se zase já těším na reference na Eleu, na emimi je zatím jen jedna, co vím..Marra - právě, já BJ znám dost dlouho jako značku, prvně jsem viděla na babygizmo recenzi na city mini a zamilovala se do toho skládání..
dneska jsem pořídila další fotky, byli jsme s klukama mýt kočáry..už je to tak rok a půl? nevím přesně..
elite jsem pak našla na jejich stránkách.. jenže já su srabík, co se neprodává v čechách, nemám šanci koupit.. nejsem z těch, co by objednali třeba v US..(už to fakt potřebovaly..)
Ten City Mini jsem taky viděla naživo a byl moc pěkný ![]()
Elea mi má dorazit zítra, pak určitě podám zprávu
Jsem hrozně zvědavá, trošičku mě jenom nahlodává, že váží 13kg, i když na obrázku to nevypadá tak těžce.. ![]()
Ale já to beru, že je to spíš sporťák než golfky a jestli bude vyhovovat, tak s ním budu jezdit jako s hlavním kočárem celé léto-podzim. A na zimu si nechám Slalomka.
Jinak já jsem předevčírem taky čistila kočár, prala potahy na Slalome, ale štvou mě děsne fleky od opalovacího krému
Nemáte na to nějaký tip??
Ahoj holky, tak Elea mi dnes dorazila, kdyžtak dávám link, kde jsem popsala první dojmy.
https://www.emimino.cz/…-2011-44439/?…
Jestli se vám chce, můžete mi prosím odepsat sem nebo do tamté diskuse… Mám hrozné dilema, kočárek je o 10 cm širší, než bylo udáno, nevím jestli ho nevrátím.
A taky jsem blbka, nevím proč jsem si myslela, že se jedná o golfkosporťák, a ono je to regulérní sporťák.
Ale teda krásný a vymazlený, m oc bych si ho chtěla nechat. Ale mám už Slalom a ten když bych eventuelně prodala, tak s Eleou nevím, jak bych odjezdila zimu ![]()
Fusaky mám dva, zatím odložené ve sklepě, musím zkusit, jak tam půjdou, ale už teď si myslím, že asi moc nepůjdou.. ![]()
Nevím nevím, jestli jsem se neukvapila.
Na druhou stranu Elea je
![]()