Kočárek - Tako Alive

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2379
10.3.13 08:10

Kočárek - Tako Alive

Zdravím maminky :mavam: pořád se rozhoduji nad kočárkem, hrozné dilema :) nemáte někdo skušeností s tímhle docela mě zaujal tenhle: http://www.youtube.com/watch?…, ale potřebovala bych slyšt Vaše názory, moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
10.3.13 08:19

@d3nc4 vypadá dobře.. Ale já mám Tako jumper X z roku 2010 a je to katastrofa - pláště prodřený, polohování skoro nefunkční, do košíku se nedostanu a jako bonus se mi ulomilo celé kolo od konstrukce.. Takže tak.. Pochybuju že by se v tom zpracování zas o tolik zlepšili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
10.3.13 08:24

Sakra já vůbec nevím:-( neveřila bych, že vybírat kočárek bude zase takhle težké :-( hodně lidí mluví i o Roan Marita tak nad ním taky uvažuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.3.13 08:33

Holky si ho chvali.Lec nesla bych do nej je tezky pres 17kg takze takovy malinky tank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.3.13 08:35
@d3nc4 píše:
Sakra já vůbec nevím:-( neveřila bych, že vybírat kočárek bude zase takhle težké :-( hodně lidí mluví i o Roan Marita tak nad ním taky uvažuji :roll:

Ten Roan jsem koukla pred chvili taky a ten zas jako sportak mi prijde neprakticky.
Ale ja spis volim trikolku a budu porizovat z druhe ruky.Bud jane, quinny, maxi cosi(Ale prijde mi mala sportovni sedacka),patron a nebo gesslein a ten tedy i jako ctyrkolak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
10.3.13 09:18

Ja se na nej byla podivat v obchode a je dost tezky a mohutny.Ale pekny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
10.3.13 12:12

Holky a co tenhle co na něho říkate? :-) je to hrůza vybírat :-) http://www.moje-miminko.cz/…ek-6293.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.3.13 12:52

Pokud nemáte velké nároky, tak bych ho řadila mězi všechny od Taka. A je to tuctový kočárek s vylepšenou korbou. Korba není zase tak veliká, ale nepatří mezi nejmenší. Skořepina korby je sice z plastu, ale boudička je hadr, barvy docela pěkné. Porvozek se nezdá, že by se hned vykloktal ale po mé zkoušce mám pocit, že je vyšší a takový jednotvárný. Kola jsem docela veliká. Osahávala jsem ho v pátek v Brně na veletrhu :-) Já osobně bych ho nechtěla protože jich bude jezdit plno, a nelíbí se mi vlastnosti podvozku-můj pocit je jakobych vezla hračku a ne kočár pro dítě-a navíc s dítětem a nákupem bude dost těžký. Ale píšu vám jen můj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.3.13 12:55

Navíc babyplace vystavovali novou kolekci od taka, uplné novinky ani nejsou ještě v obchodě a to je hrůza-vysoké jsou, že pokud má někdo 165cm ani nevidí do kočáru, barvy základ šedá-světlá a pak stejné jako u Alive, v korbě je takové okénko po stranách slídové, jako mívala Liberta. Jinak pozvozek klasika o ničem. Já se 173 cm jsem měla co dělat abych byla za kočárkem vidět :-D Takže raději dejte přednost Alive a nečekejte na novou kolekci,–) At vyberete dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
10.3.13 14:08

Děkuji za radu :-) je to fakt a máte pravdu, zrovna já té výšky moc nemám právě a jestli je to teda tak jak říkáte, tak jsem ráda, že jse mi zmenšil výběr :D je těch kočárků mraky a vybírat je je hrůza, už se mi o nich i zdá :D Takže ten Tako Alive by jste doporučila? budu nad tím hodně přemýšlet a moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
10.3.13 14:09

Který myslíte že je těžký? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annyth@seznam.cz
10.3.13 20:24

Pokud chcete kočárek v cenové relaci do těch max.13 tisíc, že máte hlubokou korbu, sporťák a autosedačku (taška)v ceně, tak bych do toho Alive klidně šla a nečekala bych na novou kolekci od Taka-protože to jsou spíš rykše jako kočárky a ta výška-je dost vysoký a hromotlucký. Jinak nejlepší bude někde osahat aby jste věděla než ho objednáte. Alivě jsem měla v záloze pokud bychom nenašli vhodný kočárek a byla nouze. Já jsem spíše na kočárky co málo kdo má a vypadají jinak :-D My budeme mít česká Patron, nejnovější kolekce, terix 4,systém clip-up.Aje super. lehoulinký, skladný do auta-podvozen se vejde do toho nejmenšího auta a celkově vymakaný proti staré kolekci.Cena teda je 19 tisíc s doplnkama. Puvodně jsem chtěla Bugabbo-ale plná palba 30 tisíc, tak si koupím možná později z druhé ruky ;) abychom měli kočárky dvaHledala jsem kočár jak do města tak hlavně do terénu

• Citovat
  • Upravit
169
10.3.13 20:27

O té váze, no myslím si, že Alive nepatří mezi nejlehčí kočárky takže s dítětem nebude nejlehčí. A ta nová kolekce je těžší o dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.3.13 22:58

Ja mam tako ballilu a jsem nejvi spokojena:)!miluji ten kocarek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.3.13 07:24

Pokud uvažujete o Tako Alive, tak doporučujutako Laret, já ho mám a jsem maximálně spokojená!! Dokonce, i ti co mají drahé kočárky, tak ho moooc chválí, že se sním krásně jezdí. Korba je na dnešní dobu prostorná, syn v ní vydržel do 6 měsíců a to i s fusakem a on je hodně dlouhý!! Ted už jsme ve sportáku a je uplně parádní, vůbec mě netrápí, že je zima a malého jsem už musela dát do sportáku, protože i s fusakem je prostorný a hlavně se dá polohovat úplně do lehu..:) A má skvělou stříšku, že tam vůbec nefouká. Já jsem taky dlouo vybírala kočárek, vždy jsem si říkala, že do Taka bych nikdy nešla, ale Laret mě okouzlil a ještě za ty prachy je to luxus! Opravdu super koupě. Pokud budete chtít se na něco zeptat, tak se ptejte. Ráda vám poradím, protože vím jaké to je, v loni jsem to zažila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí